Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fotosoutěž o nejhezčí Peugeot klubu 2013 - Vyhrál John s 406 coupé V6

Recommended Posts

Odesláno

Vzhledem k současnému počasí a také zatím k malé účasti od Vás členů, rozhodl jsem se prodloužit termín pro přihlášení. Fotografie na e-mail NejPug2013@seznam.cz zasílejte do 9. 6. 2013 (neděle).

Věřím, že se sejde dostatek fotografii, abychom mohli vyhlásit krále, či královnu sezony 2013. :papa

Odesláno

V podmínkách soutěže není uvedeno, že soutěžícím musí být platící člen, tudíž můžeš zaslat fotografii svého vozu a budeš zařazen do soutěže. :papa

Odesláno

To, že jsem prodloužil registrace, neznamená, že nemáte posílat fotografie.

Vyhrabejte někde nějaké, zatím je to hodně slabé. :( Nechci tuto soutěž odpískat ani udělat jen jedno soutěžní kolo. :bojim

Odesláno

pipistrela tam mám ;) Bohužel ale zatím cca 10 soutěžících, to nemá smysl spouštět ani jedno kolo bez rozdělení do kategorií. :bojim

Očekával jsem, že nebudu stačit přebírat e-maily, ale bohužel. :(

Odesláno

Přišly nové fotografie, velmi za ně děkuji, ale bohužel se sešlo jen 20 soutěžících. :(

Rozhodl jsem se, že ještě o týden prodloužím registrace. Lze tedy fotografie zasílat do půlnoci 16. 6. 2013 (přesné info v prvním příspěvku).

Poté se rozběhne hlasování v kategoriích, kde se sejdou alespon 2 soutěžící, v ostatních hlasování probíhat nebude, postoupí automaticky do finálového kola!

Je tu hodně kategorií bez jediného soutěžících, neváhejte, foto zašlete.

Kategorie zatím bez zájmu soutěžit: 106, 508, 607, 807, Non-PSA, Starší 20+

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...