venomcz Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 jó , být to v tom druhém termínu tak bych s kámošem dojel má to klady i zápory to \"léto\"... + krásné počasí - grill , stanování apod - dovolené apod.. Citovat
Andreww Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Takže my bohužel nedorazíme V tomto termínu bysme měli být na JM. Citovat
lukaro Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Nikdo dál? Protože jinak v pondělí ruším rezervace chatek.... Citovat
MilanF1 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 My se taky neukážeme, a to ze dvou důvodů. 1. Už máme přesrazováno, proto se nám už nechce moc cestovat. 2. Byli jsme u Vás loni, Andreww potvrdí, a co je na programu, to jsme viděli. Citovat
Andreww Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Potvrzuji Já bych jel hned, ikdyž jsem všechno viděl několikrát, ale letos je toho strašně moc Štve mně, že zrovna sraz na Valašsku nevychází Citovat
lukaro Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Nebo se z toho udělá minisraz na jeden den místo ubytování a tak, by jsme šli na Radegasta Citovat
lukaro Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 A nebo posuneme termín třeba na září? Citovat
ChouLu Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Na září určitě né.. to se chystám na vejšku v Brně a vůbec časově stíhat nebudu vůbec nic :/ a ani bych z toho nedělal jednodenní sraz.. nechce se mi na otočku jet 250km :/ Citovat
lukaro Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Tak to bude mini sraz na 2 dny uvidíme do neděle.... Tak když tak nás bude kolem 5ti lidí Citovat
ChouLu Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Tohle bylo vše moc na rychlo.. s Romanem jsme taky ze začátku neměli moc účast a postupně to začalo přibejvat Citovat
Mysak_Bob Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 jj, ja uz ted planuju (jina komunita) sraz nebo spis expedici na kveten 2014. Citovat
ozzy1 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 tak ho uděláme v pěti lidech, v klidu pokecáme, popijeme, pojíme, prohlédneme to co je naplánováno a pohoda. Co vy na to?Ve Vašich končinách tak často nejsem . Nabídka na spolujízdu i nadále platí. Citovat
lukaro Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Asi tak nějak bude snad i tak sranda... mohli by jsme pak udělat nějakou noční akci, znám luxusní cestu z Frenu do Štramberku... Podívat se na Trúbu a projet klikatým městečkem, kde se člověk na cestu mnohdy tak tak vejde je to tam skvělé.. Citovat
rgot Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Chlapi nechcu Vám do teho kecat..pořádal jsem desítky možná už víc jak stovku takovejchto akcí..na rybníku za barákem pro rybáře už víc jak dvacet let ..a proč to sem tahám --- PROTOŽE...když už něco pořádám..a bude se tam i spát tak jako pořádající člověk mít tu drzost a napsat že spím doma....no Lukaro to se nezlob o takovým něčem bych neuvažoval snad ani ve snu... Citovat
Andreww Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Pokud ten sraz bude, a já bych měl ve finále volný víkend, určitě dorazím(e) Citovat
lukaro Odesláno 30. květen 2013 Autor Odesláno 30. květen 2013 Víš proč jsem to tam uvedl? Je málo chatek a myslel jsem, že bude větší zájem tak ať nezabírám místo v chatce, proto.... ale když nás je málo, je jasné, že budu v chatce taky, ať mi neuteče sranda a snídaně. Citovat
rgot Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 Kecy v kleci...Ty jako organizátor si NEMŮŽEŠ dovolit spát mimo i kdybys tu noc měl protrpět na hajzlíku..co když se něco stane.. to tě budou lidi co to tam neznaj shánět kde...Hm seš mladej neboj časem to třebas vychytáš...:roker:roker Citovat
ozzy1 Odesláno 30. květen 2013 Odesláno 30. květen 2013 rgot- dost dobře to nechápu, to nemyslíš vážně? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.