Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

jó , být to v tom druhém termínu tak bych s kámošem dojel :)

má to klady i zápory to \"léto\"...

+ krásné počasí - grill , stanování apod

- dovolené apod..

Odesláno

My se taky neukážeme, a to ze dvou důvodů.

1. Už máme přesrazováno, proto se nám už nechce moc cestovat.

2. Byli jsme u Vás loni, Andreww potvrdí, a co je na programu, to jsme viděli.

Odesláno

Na září určitě né.. to se chystám na vejšku v Brně a vůbec časově stíhat nebudu vůbec nic :/ a ani bych z toho nedělal jednodenní sraz.. nechce se mi na otočku jet 250km :/

Odesláno

tak ho uděláme v pěti lidech, v klidu pokecáme, popijeme, pojíme, prohlédneme to co je naplánováno a pohoda. Co vy na to?Ve Vašich končinách tak často nejsem .

Nabídka na spolujízdu i nadále platí.

Odesláno

Asi tak nějak :) bude snad i tak sranda... ;) mohli by jsme pak udělat nějakou noční akci, znám luxusní cestu z Frenu do Štramberku... Podívat se na Trúbu a projet klikatým městečkem, kde se člověk na cestu mnohdy tak tak vejde :) je to tam skvělé..

Odesláno

Chlapi nechcu Vám do teho kecat..pořádal jsem desítky možná už víc jak stovku takovejchto akcí..na rybníku za barákem pro rybáře už víc jak dvacet let ..a proč to sem tahám --- PROTOŽE...když už něco pořádám..a bude se tam i spát tak jako pořádající člověk mít tu drzost a napsat že spím doma....no Lukaro to se nezlob o takovým něčem bych neuvažoval snad ani ve snu...

Odesláno

Víš proč jsem to tam uvedl? Je málo chatek a myslel jsem, že bude větší zájem :) tak ať nezabírám místo v chatce, proto.... :) ale když nás je málo, je jasné, že budu v chatce taky, ať mi neuteče sranda a snídaně.

Odesláno

Kecy v kleci...Ty jako organizátor si NEMŮŽEŠ dovolit spát mimo i kdybys tu noc měl protrpět na hajzlíku..co když se něco stane.. to tě budou lidi co to tam neznaj shánět kde...Hm seš mladej neboj časem to třebas vychytáš...:roker:roker:roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...