lukaro Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 Však uvidíš ozvi se mi nejpozději v pátek, ať vím a nečekáme na tebe někde... Citovat
Veverka Odesláno 2. červenec 2013 Odesláno 2. červenec 2013 Vytyčíme ti prostor mám pásku Zákaz vstupu A co když tam někdo VJEDE Citovat
lukaro Odesláno 2. červenec 2013 Autor Odesláno 2. červenec 2013 U místa budou stát 200 kg dva mackové - bouchači, co by jiné auto odnesli [upravil dne 2/7/13 22:33 od lukaro] Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 KEMP JE DOMLUVEN NÁSLEDOVNĚ - auta budou moci vjet do kempu - maximálně 20 aut - budeme mít skoro celou zadní část kempu jen pro sebe - pro parkování bude v kempu vymezený prostor (pro cca 15 aut stojící v řadě) - parkování aut u stanu není možné - očekává se nával lidí, jsou tam ten den i nějaké akce pro děti a podobně - cena zůstane standardní dle ceníku, vjezd 1 auta - 50kč, pak 60 - 70kč za stan... Zítra budu mít ještě s vedením kempu schůzku, vymezíme prostory, připravíme parkoviště. Pro ty, co přijedou v pátek: - možná nebude možné vjet autem do kempu, mám zařízené náhradní parkoviště vedle kempu - postavení stanu bude možné v našem vytyčeném území - chatky jsou plně obsazeny [upravil dne 3/7/13 06:48 od lukaro] Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 OBĚD: V pivovaru Valášek máme rezervaci od 11hod., pro 20 osob a máme pro sebe salonek Bude pro nás připravené menu, kde budou asi 3 jídla. Bude možnost objednávky i z jídelního lístku a hotových jídel (guláš, svíčková, halušky.....). Z mé strany je vše domluvené, připravené, teď jen čekat na počasí a doufat, že se vydaří. Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 Super já budu mít jen foťák.. Jinak do Vsetína jedu už dnes, zajistit parkování u pivovaru, domluvit detailněji menu na oběd a rezervovat nějaký salonek, mají tam více prostor na výběr Citovat
Grlik Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 tak to je príma už, mám nachystané adresy v navigaci, doufám že jsi obědnal hezké počasí Citovat
lukaro Odesláno 3. červenec 2013 Autor Odesláno 3. červenec 2013 Grlik: přijedeš taky v pátek nebo v sobotu máš to tu kousíček.. Citovat
Grlik Odesláno 3. červenec 2013 Odesláno 3. červenec 2013 až v sobotu ráno ke kaufu v pátek mám bohužel ještě nějaké povinosti Citovat
222johny222 Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 takže bohužel nemohu dojet na sraz Citovat
Veverka Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Beru kameru a foťák;) Tos psát snad ani nemusel - představit si Tě na srazu bez kamery a foťáku prostě neumím P.S. Taky beru [Edited on 4/7/13 11:20 by Veverka] Citovat
lukaro Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 Takže mám v kempu opáskovaný MEGA velký úsek... ALE, všem autům vjezd povolen, parkování možné na parkovišti kempu a nebo pro prvních cca 8 aut možnost parkovat v těsné blízkosti stanů je to moc hezký pozemek a auta tam nemohou, takže se dá stát na kraji, na trávě Citovat
ChouLu Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Super... aspoň něco.. nechci si nechávat notebook a podobné věci někde daleko od stanu a už vůbec ne ve stanu... zvlášť když tam bude taková akce Citovat
2ReQ Odesláno 4. červenec 2013 Odesláno 4. červenec 2013 Chci si dát rezervaci na jedno z 8-mi míst v blízkosti stanů taky kvůli laptopu a hlavně kvůli \"tvorovi\" je možno? Citovat
lukaro Odesláno 4. červenec 2013 Autor Odesláno 4. červenec 2013 Pro vás dva budu mít krásné místo pod stromy, u ohniště, které bude pro nás takže je možné u stanů opékat špekáčky třeba... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.