Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Medvědův oběd (povídání o zdraví tu číst nepotřebuju)

Medvědův oběd (povídání o zdraví tu číst nepotřebuju)  

1. 1. Medvědův oběd (povídání o zdraví tu číst nepotřebuju)

• 89,-
      8
    • 99,-
      8
    • 109,-
      4
    • 119,-
      4
    • 129,-
      3
    • 139,-
      6
    • 149,-
      8
    • 159,-
      3
    • 179,-
      2
    • 199,-
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Dnes jsem na doporučení kolegy z práce zašel na oběd do samoobslužné restaurace v centru Prahy - název nesděluju, aby tipovačka měla smysl. Jedná se o hospodu, kde u vchodu dostaneš čistý účet, u pultů Ti na něj píší různá tajemná čísla a po snězení oběda při odchodu teprve platíš.

K obědu jsem měl velice chutného Moravského vrabce se zelím a 12ti brdlíky. Otázka zní - Kolik jsem platil za tuto porci, když základní cena Moravského vrabce je 69,- Kč?

Podotýkám, že jsem si opravdu pošmáknul, ale konečná cena mně přeci jen překvapila.

[upravil dne 21/5/2013 23:05 od Medvěd]

Odesláno

Havelská Koruna?

Ikdyž ono je v centru takovejch jídelen vícero ...

Tip mám 109,- - když vycházim, že tam by měli vrabce za 69,- se čtyřma a každej knedlík za 5,- :mrk

Odesláno

Ale videl, videl ... A nie raz ...

No poznám i väčších, ale 12 knedlíkov, som ich dávať nevidel ... Ale to už je medvedom nenávidená téma, o prizeranie na zdravotnú stránku veci, a to uz budem nenávidene OT ...

Odesláno

Tak správně nikdo netipnul - jen já

Obídek byl za pouhých 149,- Kč (69,- maso, 20,- Kč zelí a 60,- !!!!! knedlíky = 1 kolečko á 5 ,- Kč). Fuj - byl jsem tam naposled (Havelská Koruna). Vedle baráku mi stejného vrabčáka donesou se šesti knedlíky a zelím za 89,- Kč v základu, když chci porci knedlíků navíc, platím 109,- Kč

[upravil dne 21/5/2013 23:40 od Medvěd]

Odesláno

Nj nj nevarit doma a stravovat se v restauraci holt levne neni .... :) O zdrave strave ja kazat nemuzu, sam si obcas zajdu na neco nezdraveho treba do Burger King McDonalds ci KFC .. ale fakt uzz jen obcas, byvavalo to casteji :)

Odesláno

Kousek od Havelský Koruny je Apetit - docela často tam z divadla skáknu - je to v dlouhý a špatně ani draho tam nevařej - do kilka i s pitím většinou...

Havelská koruna jak kdy a jak co, ale prostě za každej prdeček se platí a hrajou si na hóch stravovačku ...

Odesláno

Za 12 knedieľ s masom a zelým sa mi zdá 149 kč pomerne v norme :) Ale tak asi som mimo no ...

Odesláno

Lubk0 - kdyby to byla normální restaurace s obsluhou, kde by mi napsali, že Moravskej vrabec stojí v základu (tedy se zelím a 4 - 6ti knedlíky) třeba 119, pak by mně ani těch 149,- tolik nerozhodilo. Pokud se ale jedná o jídelnu, kde si jídlo nosíš jako žáček v ZDŠ na tácu a na tabuli je u Moravského vrabce cena 69,- Kč, pak prostě dalších 60,- za knedlíky přijde jednomu poněkud nadsazené (o 20,- kč za zelí ani nemluvím).

Odesláno

Souhlas, takovej oběd za 149,- v restauračce by ušel, ale pokud stojí v závodce 69,- a za pár knedlíků navíc napočítají dvojitou porci, to je docela na pováženou. Jinak 12 knedlí i normálních je prd, natož tak majech bramborovejch, pro nás velký lidi normál oběd:D

Odesláno

Ktrek: píše, že to bylo v Havelský Koruně :papa

odee: neznám tě, ale vždyclky když jsem viděl tvůn nick, tak jsem si tě představil jako prcka ... asi matení autem ... :aut

Odesláno

To Neon: 186cm, a předvčerem sem vlezl na váhu, co mi ukázala 125Kg, asi byla rozbitá, bo já si su jistej, že nemám víc než 123!!!:D Asi to bude matení avatarem, ale nevím, kde všichni berete, že 106 je vevnitř pro prcky?:myslim Na předních sedačkách je tam místa kupa, za mnou už pak pomálu:D

Odesláno
Ja stále nepoberám, tých 12 knedlíkov :D Zastrelte ma :D Sorry za OT :D

Osobně když mám hlad tak spořádám i 10kledlíku jinak si dávám vetšínou 8,takže 12 u Medvěda beru jako vpohodě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...