Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Medvědův oběd (povídání o zdraví tu číst nepotřebuju)

Medvědův oběd (povídání o zdraví tu číst nepotřebuju)  

1. 1. Medvědův oběd (povídání o zdraví tu číst nepotřebuju)

• 89,-
      8
    • 99,-
      8
    • 109,-
      4
    • 119,-
      4
    • 129,-
      3
    • 139,-
      6
    • 149,-
      8
    • 159,-
      3
    • 179,-
      2
    • 199,-
      1

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Souhlas, takovej oběd za 149,- v restauračce by ušel, ale pokud stojí v závodce 69,- a za pár knedlíků navíc napočítají dvojitou porci, to je docela na pováženou. Jinak 12 knedlí i normálních je prd, natož tak majech bramborovejch, pro nás velký lidi normál oběd:D

V závodce mám takový za tři pětky.

To vlákno roztahla ta fotka či co?

Odesláno

Jak jsem strizlik (170cm, 75kg) tak jsem cca pred 15cti lety kdyz jsem mel jeste detskej nafukovaci a hlavne zdravej zaludek v sazce sporadal k masu a zeli 26 houskovych knedliku :D Pravda, sedeli jsme tam tehdy asi hodinu a nemohl jsem pak skoro vyjit schody ...ale i tak slusny, ne ? :) Kluk co me porazil jich dal 32. Oba bez prubezneho vyprazdnovani at uz spodem ci horem. Hehe.

Odesláno

Milan+ : jojo, to zradlo od Hurvinka. Zrovna na to koukam na mobilu ..

Odesláno

o me se rika ze jsem tlustej a ja do sebe narvu max 5 knedliku........................ kam to davate?

Jinak ja chodil na vaclavak naproti je barak s cp47, ale jak se to jmenovalo si nevzpomenu. JInak je to teda cena haluz jako svine.........

a kdyz uz jsme u rekordu, tak knedliky nevim, ale snedl jsem 25 rohliku za den s domaci pastikou, ty bylo asi kilo celkove a k tomu asi 8 pivecek :D

a pivecek mam rekord za den 27 a bylo to na 20. narozeniny meho kamose, me bylo 19. a vim, ze nikdy vice..........

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...