Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dnes odpoledne mi telefonovaly ze servisu ze se kona svolavaci akce na VTI motoru. Jedna se o pridani nejakeho cidla na chlazeni. Ze pry byly nejake probleny tak se preventivne pridavaji cidla dle VINka. Uz jste nekdo byl a nebo uz vas take kontaktovalli.

[upravil dne 21/5/13 19:59 od semik11]

Odesláno

Sorry nechtel jsem nikoho vystrasit. Mne volali vcera tak proto jsme se ptal kdzbz jsme vedel ye je to uz tak stare tak by jsme vubec nepsal

jen tak mimochodem mem hotovo ted jedu ze servisu jeste jsme na to nekoukl ted jestli tam bude neco vydet.;)

• O 3 roky později...
Odesláno

U naší 308 SW r.v. 2013 s motorem 1,4 VTi jsme se po hlášce přehřátí motoru ozvali servisu sami a pak nám sdělili, že na to je svolávačka a zdarma vyměnili teplotní čidlo. To bylo teď v roce 2016, 3 roky po koupení. Nezapomněli dolít 0,2l oleje za 250 Kč. I když jsme u Domanského auto koupili jako nové, stejně nás nikdo nekontaktoval. Na servis tam nejezdím neboť mi zdarma při prvním servisu vyměnili podložky pod RZ za podložky s jejich reklamou. S panem Domanským nejsem kamarád, netykáme si a nevím proč, bych mu měl dělat zdarma reklamu, vždyť jsem mu za auto řádně zaplatil.

Odesláno

odpověď na tvoji otázku napsal už fisa407--zastav se v autorizáku s doklady od vozu a zjistíš co a jak..., zároveň nahlas adresu nového majitele vozu :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...