Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
kuwa kolik je těch čidel a ty jsou zase kde.

I když proč by šlo na ten kompresor jen ty 3V a ne už nula kdyby bylo čidlo v prdeli.

Čidlo tlaku (piezoelektrický snímač) na chladiči klímy alebo vysokotlakom potrubí,čidlo teploty v kabíne,čidlo vonkajšej teploty,čidlá teploty vo výduchoch (P+Ľ),čidlo teploty výparníka-protinámrazové.

Odesláno

jasně past vedle pasti:D

Tu origo budu tlačit,jen taky ještě záleží jak znalá obsluha na ní bude pracovat:(

Sere mně to už,ale dost zatím 3litry v prdeli a výsledek neznámy

Odesláno

v prvním servisu doplnění klimy a prý přijití na závadu)ten ventilátor,kde my na foto ukazoval jak to mněl venku 1700,-

Druhý servis nové vysátí klimatizace,tentokrát doplněné 525g ,diagnostika a kontrola všech kabelů a kontaktů 1300,-

[upravil dne 22.5.2013 20:21 od chuck11]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravím, někde mě uchází chladivo, už po druhé. UV lampou nic nezjistili, nemáte někdo zkušenosti s nějakým servisem kde používají zkoušku dusíkem, nebo vodíkem? Okolí Břeclavi, nebo Brno?

Předem díky.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vypadá to na relé spínání spojky v BSM - to je ta pojistková skříňka v motorovém prostoru. Zkontroluj nejdřív, zda není přepálená pojistka, pokud tam je na tento obvod.

Odesláno

ja mam troška iny problem s klimou ... siel som si ju doplnit do peugeotu , nechal som auto tam ... zavoalla pridite si pre auto ... pridem a ona? no tak bohzial nenaplnili sme vam to, ako sme to zacali plnit klima zacala striekat a vyfukovat von ... dieravy kondenzator klimatizacie (to je motor klimi, nie?) ... vymena 300 eur ... pred rokov uplne vsetko okey pohoda ... a dovod zevraj unava materialu, uz ma niekto skusenosti s niecim takymto?

Odesláno
Když se koukneš skrz ty otvůrky tak tam jsou vidět relátka musí to jít ještě odklopit
a které relé mám pak sledovat,jestli se my podaří to nějak oddělat:myslim
Odesláno

mam dve otazky...

1. ako ma byt vlastne nastavena klima aby fungovala..

2. teraz su horucavy, auto cely den na slnku, sadnem do auta v podvecer a pustim klimu..za aky cas asi tak by mala klima fukat studeny vzduch ? ...lebo mne sa mari ze u mna je to nejak dlho..dakujem

Odesláno

Já jsem tady někde četl, že má být nastavená na ,,auto,, ale počkej si na někoho, kdo tomu rozumí :)

Taky mám tyto dny auto zaparkované na slunci, bohužel, není jiná možnost, teplota mi ukazuje 43 stupňů. Po nastartování klima jede pomaleji, asi 1/2 min, kdy fouká více méně teplý vzduch, potom se zrychlí a vzduch se postupně ochlazuje. Asi za cca 3 min ( za jízdy) už fouká poměrně chladný vzduch. Je to asi 2 měsíce, co jsem byl na doplnění, dezinfekci atd.

P.S. už máš ty výfuky udělané? :papa

Odesláno

no aj ja okolo 43 mi ukazuje...3 min ? fuu.. mne asi za 6 minut... a to som uz skoro doma :D cize ani nemusim pustat klimu.heh.. tiez som rozmyslal o dezinfikaci a doplneni..co to asi tak vyjde ? .

.. nie nie nemam, nieje na to cas :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...