ferinko2 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 kuwa kolik je těch čidel a ty jsou zase kde. I když proč by šlo na ten kompresor jen ty 3V a ne už nula kdyby bylo čidlo v prdeli. Čidlo tlaku (piezoelektrický snímač) na chladiči klímy alebo vysokotlakom potrubí,čidlo teploty v kabíne,čidlo vonkajšej teploty,čidlá teploty vo výduchoch (P+Ľ),čidlo teploty výparníka-protinámrazové. Citovat
ferinko2 Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 :D:D:D je jich málo...... ...áno,ešte teplota vody a teplota oleja Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 jasně past vedle pasti:D Tu origo budu tlačit,jen taky ještě záleží jak znalá obsluha na ní bude pracovat:( Sere mně to už,ale dost zatím 3litry v prdeli a výsledek neznámy Citovat
bart.lbc Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 No jo no, proto tu je forum a musíš skusit vše co se tu píše, abys ušetřil. Citovat
Přema Odesláno 22. květen 2013 Odesláno 22. květen 2013 nechápu za co už 3 litry :myslim:myslim:myslim Citovat
chuck11 Odesláno 22. květen 2013 Autor Odesláno 22. květen 2013 v prvním servisu doplnění klimy a prý přijití na závadu)ten ventilátor,kde my na foto ukazoval jak to mněl venku 1700,- Druhý servis nové vysátí klimatizace,tentokrát doplněné 525g ,diagnostika a kontrola všech kabelů a kontaktů 1300,- [upravil dne 22.5.2013 20:21 od chuck11] Citovat
radimrepka Odesláno 4. červen 2013 Odesláno 4. červen 2013 Zdravím, někde mě uchází chladivo, už po druhé. UV lampou nic nezjistili, nemáte někdo zkušenosti s nějakým servisem kde používají zkoušku dusíkem, nebo vodíkem? Okolí Břeclavi, nebo Brno? Předem díky. Citovat
chuck11 Odesláno 15. červen 2013 Autor Odesláno 15. červen 2013 Kde hledat chybu když diag píše: Inteligentní jednotka (BSI( Rozvodná jednotka motoru. Závada ovládacího obvodu spojky kompresoru Citovat
HonzaZ Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Vypadá to na relé spínání spojky v BSM - to je ta pojistková skříňka v motorovém prostoru. Zkontroluj nejdřív, zda není přepálená pojistka, pokud tam je na tento obvod. Citovat
chuck11 Odesláno 15. červen 2013 Autor Odesláno 15. červen 2013 Zkontroloval jsem všechny 40A a ostatní pojistky a přepálenou jsem nenašel,pozice my nesedí s manuálem tak pro jistotu přikládám foto Citovat
bart.lbc Odesláno 15. červen 2013 Odesláno 15. červen 2013 Když se koukneš skrz ty otvůrky tak tam jsou vidět relátka musí to jít ještě odklopit Citovat
AnRy99 Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 ja mam troška iny problem s klimou ... siel som si ju doplnit do peugeotu , nechal som auto tam ... zavoalla pridite si pre auto ... pridem a ona? no tak bohzial nenaplnili sme vam to, ako sme to zacali plnit klima zacala striekat a vyfukovat von ... dieravy kondenzator klimatizacie (to je motor klimi, nie?) ... vymena 300 eur ... pred rokov uplne vsetko okey pohoda ... a dovod zevraj unava materialu, uz ma niekto skusenosti s niecim takymto? Citovat
radimrepka Odesláno 16. červen 2013 Odesláno 16. červen 2013 mám stejný problém, prasklý chladič (kondezátor) klimy, v loni v pohodě, letos dvakrát naplněný a dvakrát do týdne ušla, v náhradě chladič za cca.3500kč Citovat
chuck11 Odesláno 16. červen 2013 Autor Odesláno 16. červen 2013 Když se koukneš skrz ty otvůrky tak tam jsou vidět relátka musí to jít ještě odklopita které relé mám pak sledovat,jestli se my podaří to nějak oddělat:myslim Citovat
Joozino Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 mam dve otazky... 1. ako ma byt vlastne nastavena klima aby fungovala.. 2. teraz su horucavy, auto cely den na slnku, sadnem do auta v podvecer a pustim klimu..za aky cas asi tak by mala klima fukat studeny vzduch ? ...lebo mne sa mari ze u mna je to nejak dlho..dakujem Citovat
filipino Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 Já jsem tady někde četl, že má být nastavená na ,,auto,, ale počkej si na někoho, kdo tomu rozumí Taky mám tyto dny auto zaparkované na slunci, bohužel, není jiná možnost, teplota mi ukazuje 43 stupňů. Po nastartování klima jede pomaleji, asi 1/2 min, kdy fouká více méně teplý vzduch, potom se zrychlí a vzduch se postupně ochlazuje. Asi za cca 3 min ( za jízdy) už fouká poměrně chladný vzduch. Je to asi 2 měsíce, co jsem byl na doplnění, dezinfekci atd. P.S. už máš ty výfuky udělané? Citovat
Joozino Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 no aj ja okolo 43 mi ukazuje...3 min ? fuu.. mne asi za 6 minut... a to som uz skoro doma cize ani nemusim pustat klimu.heh.. tiez som rozmyslal o dezinfikaci a doplneni..co to asi tak vyjde ? . .. nie nie nemam, nieje na to cas Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.