Honzas Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Nesvítí mi osvětlení rychloměru. Ví někdo jaká tam je žárovička a jak se na ni nejsnáze dostat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 3, 2005 Share Posted August 3, 2005 Původně zaslal: Honzas Nesvítí mi osvětlení rychloměru. Ví někdo jaká tam je žárovička a jak se na ni nejsnáze dostat. Žárovky jsou tam stejné, jako např. do feldy, tuším, že 1,2W.Větší problém je jejich výměna, musí se vyhodit celá přístrojová deska a pak vyměnit žárovky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ludweek Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 jj jsou to celoskleneny zarovky 1,2W a meni se presne jak pise swallow...pristrojovka ven ) neni to tak slozity...dokonce je to cely popsany na strankach clubu v sekci download Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Jen dopřesním, že žárovka s objímkou stojí kolem 90,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 Původně zaslal: gvg Jen dopřesním, že žárovka s objímkou stojí kolem 90,- A vida, mne se zdály drahé, když jsem za jednu dával 7,- i s objímkou, bez ní 3,- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 5, 2005 Share Posted August 5, 2005 No totok??? Kde jsi je kupoval? Já jsem je ještě nepotřeboval, ale ptal jsem se na to. Taky se prej z té objímky nedají vyndat - je to pravda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Původně zaslal: gvg No totok??? Kde jsi je kupoval? Já jsem je ještě nepotřeboval, ale ptal jsem se na to. Taky se prej z té objímky nedají vyndat - je to pravda? Samozřejmě jsem je nekupoval v Peugeotu, koupíš je kdekoli, kde prodávají ND.Jsou stejné do feldy, oktávky atd..Můžeš je koupit s objímkou i bez.Ta žárovka je v podstatě jen skleněná baňka a má dva drátěné vývody ( vypadá jako subminiaturní žárovka z katalogu GES ).Z objímky ji vyndáš tak, že ji opatrně uchopíš do kleští ( nerozmačkat ) a vytáhneš z objímky.No a novou tam jen zasuneš zpět.Tohle platí, pokud už někdo náhodou neměnil žárovku a nedal tam novou s objímkou, v některých objímkách jsou žárovky připájené a pak nezbývá než vyměnit celý komplet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swallow Posted August 6, 2005 Share Posted August 6, 2005 Nějak po ránu mdle vidím, četl jsem, že se prý dají vyndat a ono je psáno NEdají. Vyndat z objímek šli zatím u všech pažoutů, co jsem měl.Tedy pokud se v tom nikdo předtím nehrabal a byly tam originály [upravil dne 6/8/05 Swallow] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lipnicak Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 nektere sou prilepene a nektere soupnute. Opravdu stoji par korun. Za 90 bych je nikdy nekoupil. To mate jako ze zrcatkem. Sklo v peugeotu stoji 1400,- a cely zrcatko jinde 1500,- sou to zidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gvg Posted August 26, 2005 Share Posted August 26, 2005 V tomhle s tebou nemůžu souhlasit, viz mé trápení před časem... Původně zaslal: lipnicak nektere sou prilepene a nektere soupnute. Opravdu stoji par korun. Za 90 bych je nikdy nekoupil. To mate jako ze zrcatkem. Sklo v peugeotu stoji 1400,- a cely zrcatko jinde 1500,- sou to zidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vozataj Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Podle me vymenit ty zarovky je pohodova prace, kor u 306...jsou auta, kde opravdu musis rozdelat skoro celou palubku...u 306 je to easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest rOMIK306 Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Původně zaslal: Swallow Původně zaslal: Honzas Nesvítí mi osvětlení rychloměru. Ví někdo jaká tam je žárovička a jak se na ni nejsnáze dostat. Žárovky jsou tam stejné, jako např. do feldy, tuším, že 1,2W.Větší problém je jejich výměna, musí se vyhodit celá přístrojová deska a pak vyměnit žárovky. No panečku a zkoušel si to někdy měnit u feldy? U té musíš vytáhnout celou palubovku a přístrojovaka je tam taky docela šíleně sešroubovaná. Na druhou stranu je tam všude dobrý přístup. Když jsem měl vytahnutou přístrojovku z mého Peugeota, tak šla ven docela rychle, ale pak sem si asi 3 hodinky hrál s trefováním se na lanko otáčkoměru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKCZ Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 U nove verze je to cca 6 vrutu.. vycvaknuti dvou konektoru a sikovne protahnuti kolem volantu a pristrojovka je venku.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chuck11 Posted May 24, 2006 Share Posted May 24, 2006 Ta přístrojovka jde velmi natěsno kolem toho volantu a hlavně si zapamatuj v jakém úhlu a kudma si ji vytahoval při následné montáži by ses moh divit kudma a jak si ji dostal ven:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
art.ik Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Teď jsem je měnil práce na cca 40 mim. Vyhodit celou přístrojovou desku a pak vyměnit žárovky. Dal jsem tam červené k červenému pažoutu:P. Cena 6 Kč/kus. Mají červené, modré, zelené a bílé. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vector Posted September 3, 2006 Share Posted September 3, 2006 Původně zaslal: gvg No totok??? Kde jsi je kupoval? Já jsem je ještě nepotřeboval, ale ptal jsem se na to. Taky se prej z té objímky nedají vyndat - je to pravda? Já kupoval před dvěma lety v Peugeotu za 9Kč Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts