Honzas Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 Nesvítí mi osvětlení rychloměru. Ví někdo jaká tam je žárovička a jak se na ni nejsnáze dostat. Citovat
Swallow Odesláno 3. srpen 2005 Odesláno 3. srpen 2005 Původně zaslal: Honzas Nesvítí mi osvětlení rychloměru. Ví někdo jaká tam je žárovička a jak se na ni nejsnáze dostat. Žárovky jsou tam stejné, jako např. do feldy, tuším, že 1,2W.Větší problém je jejich výměna, musí se vyhodit celá přístrojová deska a pak vyměnit žárovky. Citovat
Guest Ludweek Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 jj jsou to celoskleneny zarovky 1,2W a meni se presne jak pise swallow...pristrojovka ven ) neni to tak slozity...dokonce je to cely popsany na strankach clubu v sekci download Citovat
gvg Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Jen dopřesním, že žárovka s objímkou stojí kolem 90,- Citovat
Swallow Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 Původně zaslal: gvg Jen dopřesním, že žárovka s objímkou stojí kolem 90,- A vida, mne se zdály drahé, když jsem za jednu dával 7,- i s objímkou, bez ní 3,- Citovat
gvg Odesláno 5. srpen 2005 Odesláno 5. srpen 2005 No totok??? Kde jsi je kupoval? Já jsem je ještě nepotřeboval, ale ptal jsem se na to. Taky se prej z té objímky nedají vyndat - je to pravda? Citovat
Swallow Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 Původně zaslal: gvg No totok??? Kde jsi je kupoval? Já jsem je ještě nepotřeboval, ale ptal jsem se na to. Taky se prej z té objímky nedají vyndat - je to pravda? Samozřejmě jsem je nekupoval v Peugeotu, koupíš je kdekoli, kde prodávají ND.Jsou stejné do feldy, oktávky atd..Můžeš je koupit s objímkou i bez.Ta žárovka je v podstatě jen skleněná baňka a má dva drátěné vývody ( vypadá jako subminiaturní žárovka z katalogu GES ).Z objímky ji vyndáš tak, že ji opatrně uchopíš do kleští ( nerozmačkat ) a vytáhneš z objímky.No a novou tam jen zasuneš zpět.Tohle platí, pokud už někdo náhodou neměnil žárovku a nedal tam novou s objímkou, v některých objímkách jsou žárovky připájené a pak nezbývá než vyměnit celý komplet. Citovat
Swallow Odesláno 6. srpen 2005 Odesláno 6. srpen 2005 Nějak po ránu mdle vidím, četl jsem, že se prý dají vyndat a ono je psáno NEdají. Vyndat z objímek šli zatím u všech pažoutů, co jsem měl.Tedy pokud se v tom nikdo předtím nehrabal a byly tam originály [upravil dne 6/8/05 Swallow] Citovat
lipnicak Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 nektere sou prilepene a nektere soupnute. Opravdu stoji par korun. Za 90 bych je nikdy nekoupil. To mate jako ze zrcatkem. Sklo v peugeotu stoji 1400,- a cely zrcatko jinde 1500,- sou to zidi Citovat
gvg Odesláno 26. srpen 2005 Odesláno 26. srpen 2005 V tomhle s tebou nemůžu souhlasit, viz mé trápení před časem... Původně zaslal: lipnicak nektere sou prilepene a nektere soupnute. Opravdu stoji par korun. Za 90 bych je nikdy nekoupil. To mate jako ze zrcatkem. Sklo v peugeotu stoji 1400,- a cely zrcatko jinde 1500,- sou to zidi Citovat
Vozataj Odesláno 1. květen 2006 Odesláno 1. květen 2006 Podle me vymenit ty zarovky je pohodova prace, kor u 306...jsou auta, kde opravdu musis rozdelat skoro celou palubku...u 306 je to easy Citovat
Guest rOMIK306 Odesláno 23. květen 2006 Odesláno 23. květen 2006 Původně zaslal: Swallow Původně zaslal: Honzas Nesvítí mi osvětlení rychloměru. Ví někdo jaká tam je žárovička a jak se na ni nejsnáze dostat. Žárovky jsou tam stejné, jako např. do feldy, tuším, že 1,2W.Větší problém je jejich výměna, musí se vyhodit celá přístrojová deska a pak vyměnit žárovky. No panečku a zkoušel si to někdy měnit u feldy? U té musíš vytáhnout celou palubovku a přístrojovaka je tam taky docela šíleně sešroubovaná. Na druhou stranu je tam všude dobrý přístup. Když jsem měl vytahnutou přístrojovku z mého Peugeota, tak šla ven docela rychle, ale pak sem si asi 3 hodinky hrál s trefováním se na lanko otáčkoměru Citovat
AKCZ Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 U nove verze je to cca 6 vrutu.. vycvaknuti dvou konektoru a sikovne protahnuti kolem volantu a pristrojovka je venku.. Citovat
chuck11 Odesláno 24. květen 2006 Odesláno 24. květen 2006 Ta přístrojovka jde velmi natěsno kolem toho volantu a hlavně si zapamatuj v jakém úhlu a kudma si ji vytahoval při následné montáži by ses moh divit kudma a jak si ji dostal ven:D:D:D:D:D Citovat
art.ik Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Teď jsem je měnil práce na cca 40 mim. Vyhodit celou přístrojovou desku a pak vyměnit žárovky. Dal jsem tam červené k červenému pažoutu:P. Cena 6 Kč/kus. Mají červené, modré, zelené a bílé. Citovat
vector Odesláno 3. září 2006 Odesláno 3. září 2006 Původně zaslal: gvg No totok??? Kde jsi je kupoval? Já jsem je ještě nepotřeboval, ale ptal jsem se na to. Taky se prej z té objímky nedají vyndat - je to pravda? Já kupoval před dvěma lety v Peugeotu za 9Kč Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.