Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám otázku...aqsi je to maličkost, ale nepřišel jsem na to. V adresáři navigace mám spoustu adres od předchozího majitele. Nepřišel jsem na to, jak ädresy z adresáře vymazat...jde to nějak?

Druhá věc...občas se mi stane že za jízdy se mi komplet rádio celé vypne, display zčerná a buď se za chvíli samo spustí od začátku nebo ho musím ručně zapnout...setkali jste se s tím?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak pokud ti jde o odstranění adres z navigace, tak ve \"volbách navádění\" (Guidence option) je volba \"vymazat poslední cílová místa\" (delete last destinations). A pokud ti jde o vymazání kontaktů z adresáře, tak ve složce \"adresář\" (directory) je volba \"vymazat všechny záznamy\" (delete all files). Ale tohle všechno je v uživatelské příručce, v části věnované telematice ve \"schématech zobrazování\". Příručku přímo pro tvoje auto si můžeš prohlédnout třeba na oficiálních stránkách peugeotu. V příručce pro 2. pololetí 2007 to začíná na stránce 169.

Odesláno
Tak pokud ti jde o odstranění adres z navigace, tak ve \"volbách navádění\" (Guidence option) je volba \"vymazat poslední cílová místa\" (delete last destinations). A pokud ti jde o vymazání kontaktů z adresáře, tak ve složce \"adresář\" (directory) je volba \"vymazat všechny záznamy\" (delete all files). Ale tohle všechno je v uživatelské příručce, v části věnované telematice ve \"schématech zobrazování\". Příručku přímo pro tvoje auto si můžeš prohlédnout třeba na oficiálních stránkách peugeotu. V příručce pro 2. pololetí 2007 to začíná na stránce 169.

Tak jo, povedlo se mi to. Jsem si myslel, že telematika se týká jen nějakého telefonního adresáře, ale smazal jsem tím i adresy z navigace, což jsem chtěl. Díky za pomoc

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím všechny, obzvláště experty na obsluhu navigace (RT4)

Nedávno jsem na své Pegince (407SW) bez jakýchkoliv problémů realizoval upgrade sw z 7.1 až na 8.2, seznámil se s mirascriptem, zavedl češtinu a aktualizoval mapy z 2006/7 na 2012/13. Při zadávání adresy cílového místa do navigace jsem však neodhalil způsob zapsání čísla domu, dává mi to možnost volbu 1 - 35. Zadám zem, město,ulici ale číslo domu, např. 586 nevím jak zadat. Mohl by mi prosím někdo pomoci, případně mne odkázal na výklad pro \"méně šikovné\"?

Díky moc.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...