oplis Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 Ahoj. Mám otázku...aqsi je to maličkost, ale nepřišel jsem na to. V adresáři navigace mám spoustu adres od předchozího majitele. Nepřišel jsem na to, jak ädresy z adresáře vymazat...jde to nějak? Druhá věc...občas se mi stane že za jízdy se mi komplet rádio celé vypne, display zčerná a buď se za chvíli samo spustí od začátku nebo ho musím ručně zapnout...setkali jste se s tím? Citovat
merlin99 Odesláno 17. květen 2013 Odesláno 17. květen 2013 ano setkali a je to tu riesene vo vlaknach:) vymazanie zaznamov je tiez popisane v manuali : http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ (teda aspon bolo)... este by som odporucil dat si do podpisu ake auto , motor atd... staci sa obzriet, ulahci to zivot tebe neskor aj ostatnym:) /nebola kritika, kedze si uviedol ze sa jedna o RT4/ [upravil dne 17/5/13 14:42 od merlin99] Citovat
oplis Odesláno 29. květen 2013 Autor Odesláno 29. květen 2013 V manuálu jsem to bohužel nenašel...buď jsem slepý nebo to tam není, jak smazat adresu Citovat
Mike407 Odesláno 29. květen 2013 Odesláno 29. květen 2013 Tak pokud ti jde o odstranění adres z navigace, tak ve \"volbách navádění\" (Guidence option) je volba \"vymazat poslední cílová místa\" (delete last destinations). A pokud ti jde o vymazání kontaktů z adresáře, tak ve složce \"adresář\" (directory) je volba \"vymazat všechny záznamy\" (delete all files). Ale tohle všechno je v uživatelské příručce, v části věnované telematice ve \"schématech zobrazování\". Příručku přímo pro tvoje auto si můžeš prohlédnout třeba na oficiálních stránkách peugeotu. V příručce pro 2. pololetí 2007 to začíná na stránce 169. Citovat
oplis Odesláno 31. květen 2013 Autor Odesláno 31. květen 2013 Tak pokud ti jde o odstranění adres z navigace, tak ve \"volbách navádění\" (Guidence option) je volba \"vymazat poslední cílová místa\" (delete last destinations). A pokud ti jde o vymazání kontaktů z adresáře, tak ve složce \"adresář\" (directory) je volba \"vymazat všechny záznamy\" (delete all files). Ale tohle všechno je v uživatelské příručce, v části věnované telematice ve \"schématech zobrazování\". Příručku přímo pro tvoje auto si můžeš prohlédnout třeba na oficiálních stránkách peugeotu. V příručce pro 2. pololetí 2007 to začíná na stránce 169. Tak jo, povedlo se mi to. Jsem si myslel, že telematika se týká jen nějakého telefonního adresáře, ale smazal jsem tím i adresy z navigace, což jsem chtěl. Díky za pomoc Citovat
Delphi Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Zdravím všechny, obzvláště experty na obsluhu navigace (RT4) Nedávno jsem na své Pegince (407SW) bez jakýchkoliv problémů realizoval upgrade sw z 7.1 až na 8.2, seznámil se s mirascriptem, zavedl češtinu a aktualizoval mapy z 2006/7 na 2012/13. Při zadávání adresy cílového místa do navigace jsem však neodhalil způsob zapsání čísla domu, dává mi to možnost volbu 1 - 35. Zadám zem, město,ulici ale číslo domu, např. 586 nevím jak zadat. Mohl by mi prosím někdo pomoci, případně mne odkázal na výklad pro \"méně šikovné\"? Díky moc. Citovat
merlin99 Odesláno 12. červenec 2013 Odesláno 12. červenec 2013 Delphi:ked ti nedovoli take popisne zadat, proste ho nema v mape. kvalita tych map je podla mojho nazoru mizerna... Citovat
Delphi Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 No odzkoušel jsem a alespoň to funguje na GPS souřadnice. Sice nic moc, nějakých 50 - 100 m nepřesnost, ale lepší než nic. Citovat
merlin99 Odesláno 18. červenec 2013 Odesláno 18. červenec 2013 @Delphi: pripadne si zmen podpis \"Peugeot 406 Break\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.