johnnydv Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Nazdar, koupil jsem si nové sportovní pedály... konkrétně tyto http://www.tuning-in.cz/sportovni-alu-pedaly-cervene-universal.html Akorát si nevím rady s rychlostním pedálem kam ho mám přidělat.... Dole je fotka jak vypadají moje pedály po zdělání těch gumových násadek co tam původně byli, ale když jsem sundal rychlostní pedál, tak tam je jen tyč Nevíte kam to přidělat ten nový pedál??? Díky Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 asi budeš muset pedál vymontovat a navařit na něj plíšky s dírama k upevnění těch cipovin cos koupil jinak rychlostní pedál--to jsem ještě neslyšel Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 říkáme tomu plynový pedál, pedál plynu,akcelerační pedál(ti učení) Citovat
Návštěvník Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 to by mě zajímalo z čeho vznikl ten používaný termím \"plynový pedál\" - snad tím že po sešlápnutí letěj z výfuku plyny? Citovat
.mycTD Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 pridelej ho na tu gumu, taky jsem to tak v mladi resil kikiriz: predpokladam, ze se to tahne od dob, kdy se jeste karburatotu rikalo cesky zplynovac a pedalem se ovladal privod plynu* do motoru [upravil dne 16|5|13 11:01 od .mycTD] Citovat
Ferry Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 myslim, ze to neni z dob karburatoru, ale jeste z dob davno drivejsich, prvni zazehove spalovaci motory nebyly na kapalne palivo (tedy napr. benzin) ale na plyn Citovat
FiFa_cze Odesláno 16. květen 2013 Odesláno 16. květen 2013 Já si vyrobil takovy \"omegy\" z plechu, ktery obeply tu tyč akcelerátoru a do těch plošek toho plechu jsem vyvrtal díry, do kterých přišly šrouby z toho pedálu a zajistil jsem to ze spodu matkama. Nic složitého a funguje to na jedničku... Citovat
johnnydv Odesláno 20. květen 2013 Autor Odesláno 20. květen 2013 Tak jsem to nějak navrtal, ten plynový pedál jsem navrtal na ten původní plastovej co tam byl... Ale po navrtání to na pohled vypadá hodně křivě každej ten plast, ale navrtal jsem všechny úplně přesně, tak asi jsou i původní pedály křivě jen to nejde tak vidět.... Tu je fotka, ale je to mázlé, tak nevím jestli něco poznáte... Citovat
Peta-k Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 není ten rychlostni pedal tedka moc blizko brzdoveho?nebo je to spatnej uhel focení... Citovat
johnnydv Odesláno 24. květen 2013 Autor Odesláno 24. květen 2013 špatný úhel focení, ale kdyby jste se zepředu podívali na spojku a brzdu, tak je tam tak 2cm rozdíl ... spojkový je jakoby blíže k sedadlu a ten brzdový dál... :-/ Citovat
odee Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 No, tahle na té fotce to vypadá dost hrozně, \"Ti poviem\"! Doufám, že to ve skutečnosti vypadá aspoń krapet líp;) Citovat
Peta-k Odesláno 24. květen 2013 Odesláno 24. květen 2013 nestacilo by seridit spojku aby ten pedal byl stejne vysoko? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.