Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar, koupil jsem si nové sportovní pedály... konkrétně tyto http://www.tuning-in.cz/sportovni-alu-pedaly-cervene-universal.html

Akorát si nevím rady s rychlostním pedálem kam ho mám přidělat.... :D Dole je fotka jak vypadají moje pedály po zdělání těch gumových násadek co tam původně byli, ale když jsem sundal rychlostní pedál, tak tam je jen tyč :D Nevíte kam to přidělat ten nový pedál??? Díky

post-49905-14109631276388_thumb.jpg

Odesláno

asi budeš muset pedál vymontovat a navařit na něj plíšky s dírama k upevnění těch cipovin cos koupil :D

jinak rychlostní pedál--to jsem ještě neslyšel :myslim

Odesláno
:) to by mě zajímalo z čeho vznikl ten používaný termím \"plynový pedál\" - snad tím že po sešlápnutí letěj z výfuku plyny?
Odesláno

pridelej ho na tu gumu, taky jsem to tak v mladi resil :cool:

kikiriz: predpokladam, ze se to tahne od dob, kdy se jeste karburatotu rikalo cesky zplynovac a pedalem se ovladal privod plynu* do motoru ;)

[upravil dne 16|5|13 11:01 od .mycTD]

Odesláno

myslim, ze to neni z dob karburatoru, ale jeste z dob davno drivejsich, prvni zazehove spalovaci motory nebyly na kapalne palivo (tedy napr. benzin) ale na plyn ;)

Odesláno

Já si vyrobil takovy \"omegy\" z plechu, ktery obeply tu tyč akcelerátoru a do těch plošek toho plechu jsem vyvrtal díry, do kterých přišly šrouby z toho pedálu a zajistil jsem to ze spodu matkama. Nic složitého a funguje to na jedničku...

Odesláno

Tak jsem to nějak navrtal, ten plynový pedál jsem navrtal na ten původní plastovej co tam byl... Ale po navrtání to na pohled vypadá hodně křivě každej ten plast, ale navrtal jsem všechny úplně přesně, tak asi jsou i původní pedály křivě jen to nejde tak vidět....

Tu je fotka, ale je to mázlé, tak nevím jestli něco poznáte...

post-49905-14109631376306_thumb.jpg

Odesláno

špatný úhel focení, ale kdyby jste se zepředu podívali na spojku a brzdu, tak je tam tak 2cm rozdíl ... spojkový je jakoby blíže k sedadlu a ten brzdový dál... :-/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...