Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Já zas musím mít na všem Kittynku nebo Krtečka.:D

Čéče Ozzoušku, tak tohle tvoje přiznání je pro mě dost překvapivé :myslim

TWL, Ozoušek, Koblížek, Krteček, Kittynka, tady začiná bejt nějak teploučko:D:D:D:D
Odesláno

Diki..

punkac -nie niesom \"narcis\" ani trochu...

a na skrini niesom ja ale brat (je to kalendar z minuleho roku)...

Mal som strasne \"prazdnu\" stenu takze som sa rozhodol stym nieco urobit..

Najprv som ich chcel zaramovat, ale celkova suma LEN pre ramy by ma vysla cca 60€ ... takze obojstranna lepiaca pomohla. :D

rozmyslal som aj nad tym ze by som si tam dal 1 ale velky.. ale to by bolo zase moc moc drahe...

Preco som tam nedal zeny ??... Je to kazeho osobna vec, ale mne sa nepaci ak stenu \"zdobia\" k*rvy... s prepacenim ..

straki007- mam 18...

Radek Hurvajz- Nie.. toto nieje garaz...

Odesláno

Na toto Ti odpovedat neviem... som 18 rocny elektrotechnik ktory je priaznivcom znacky Peugeot... a chcem mat svoje vlastne auto, samozrejme Peugeot... Ale chcem ho poznat dokonale.. kazdu jednu cast... preto som tu... 407 Coupe je premna nieco ako pre Vas niektorych Ferrari Lamborghiny alebo nieco podobne... stym rozdielom, ze ja snivam o niecom co je realne, co mozem dosiahnut...

Odesláno

reditel07 - 407 SW BOLA bratova... ako som uz X-krat pisal... auto nemam ale dost casto chodim s otcovou Octaviou 1,8T L&K- nehovorim ze je to zle auto... ale predsa Peugeot je Peugeot..

Odesláno

Proč to tu tolik řešíte? Někdo má na zdi nahaté kluky, někdo svoje oblíbené auta a někdo Bobra z Bravíčka... Jeho věc, tak se tu nehádejte jak malí Jardové ;)

Odesláno

Marcel00- pisal som \"ako pre Vas *niektorych* \" ak som Ta nahodou urazil alebo nieco podobne tak sorry, nemyslel som to v zlom..

lukaro- nemyslim si ze sa tu niekto hada, cast pokec je o diskusii.. cize kazdy ma pravo nato, aby napisal co si o danej teme mysli...

Rozmyslal som ci sem hodim tie fotky, a rozhodol som sa ze ano.. uz len z principu.. (peugeot-club)... Ak sa Vam nepaci, mozem to zmazat... alebo dokonca niektory Admin to moze zmazat...

alebo mozte pisat nadalej nazory alebo hocico k danej teme :) kludne aj \"Hate\", ale v sulade s pravidlami...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...