tadom Odesláno 3. březen 2011 Odesláno 3. březen 2011 :D zvažoval jsem, ale tak nějak počítám, že moc neplnoletých tady nebude :aut Citovat
vendelinek Odesláno 4. březen 2011 Odesláno 4. březen 2011 [upravil dne 4.3.2011 17:00 vendi.stejskal] Citovat
Laďa Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Franta a Pepík se chtějí pořádně ožrat a zjistí, že mají posledních 50Kč. Pepa je vezme a koupí za ně kus kabanosu. Franta je na něj naštvanej: No, to se ti povedlo, za co teď půjdeme chlastat! Pepa na to: mám super nápad... uvidíš! Půjdeme do hospody, objednáme 2 vodky, já si strčím ten kabanos do poklopce a ty si klekneš na kolena a strčíš ho do huby... domluveno uděláno. Šli do hospody, objednali 2 vodky, Pepa si strčil kabanos do poklopce, Franta si kleknul a začal mu ho kouřit hospodský se vytočil, že takové prasárny ve své hospodě neakceptuje a vyrazil je ... bez placení.. Situace se opakuje ... ve druhé hospodě ve třetí hospodě...atd., atd. Před desátou hospodou běduje úplně ožralej Franta, že ho bolí kolena a huba, že už má naprosto dost!!! Na to Pepa: a co mám říkat já?.. U páté hospody jsem ztratil ten zasranej kabanos!!! Přijde Ježíš do hospody a posadí se. Číšník ho upozorní \"Tady si nesedejte, zde sedí štamgasti. Vyhodí vás!\" Ježíš nereaguje. Ke stolu přijdou slepý, hluchý a cikán. Kupodivu ho nechají sedět mezi sebou.... Ježíš: \"Za to, že jste mě nevyhodili se vám odvděčím!\" Dotkne se slepého, slepý vyskočí... \"Já vidím!\" Dotkne se hluchého, hluchý vyskočí... \"Já slyším!\" Otočí se k cikánovi a ten na něho: \"Na mě nesahej ty p..o, já mám invalidní důchod!\" Citovat
godzila.01 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 tadom : Ten byl naprosto luxusní, sklidil jsem tím nemalý úspěk v práci .... :D:D Citovat
Lukáš406 Odesláno 8. březen 2011 Odesláno 8. březen 2011 Včera jsem se svými kamarádkami vyrazila na večírek.Manželovi jsem řekla,že se vrátím o půlnoci. \"Slibuji ti, miláčku, že se nevrátím ani o Minutu později!\" prohlásila jsem a vyrazila. Ale večírek byl fantastický. Drinky, tanečky, znovu drinky a znovu tanečky,ještě víc drinků... bylo to tak skvělé, že jsem zapomněla na čas! Když jsem se vrátila domů, byly tři hodiny v noci. Vcházím do bytu,jako myška otvírám dveře a vtom slyším tu zatracenou kukačku v hodinách, jak kuká třikrát! Když jsem si uvědomila, že manžel se při tom kukání může probudit, zakukala jsem sama ještě devětkrát... Byla jsem na sebe hrdá, že i když jsem ožralá jak dělo, dostala jsem takový dobrý nápad a podařilo se mi vyhnout nepříjemnosti s manželem...! Rychle jsem si lehla a usínala s myšlenkou na to, jak jsem inteligentní. Ráno, během snídaně se manžel zeptal, kdy jsem se vrátila z večírku. A tak říkám, že přesně o půlnoci, jak jsem slíbila. Nic neříkal a ani nevypadal, že by měl nějaké pochybnosti. \"To je skvělé, jsem zachráněná..!\" pomyslela jsem si a otřela pot z čela. \"Víš, musíme vyměnit ty naše kukačkové hodiny.\" Zbledla jsem strachy a ptám se pokorně: \"Aaano ? A proč, miláčku?\" A on na to: \"Víš, dneska v noci kukačka zakukala třikrát, potom nevím, jak to udělala - vykřikla Ó bože!, znovu zakukala čtyřikrát, vyzvracela se v předsíni,zakukala ještě třikrát a upadla se smíchem na podlahu. Kuknula ještě jednou, šlápla na kočku a převrátila stolek v obýváku. Potom mě poslala do prdele a svalila se vedle mě. Pak zakukala naposledy a začala chrápat. Citovat
Qcko Odesláno 12. březen 2011 Odesláno 12. březen 2011 Učitelka v Praze se ptá, komu žáci fandí v hokeji. Všechny děti že Spartě, vždyť jsme Pražáci!\" Jen Pepík, že Kometě. Učitelka: \"Hele proč Kometě, když jsi z Prahy?\". Pepík: \"Moje máma je z Brna, otec se jí přizpůsobil a já jsem se přizpůsobil rodičům. Všichni fandíme Kometě.\" Učitelka: \"Proč se opakuješ po rodičích? Kdyby byla tvoje máma...... šlapka a otec dement, co bys dělal?\" \"To bych fandil Spartě Citovat
Lukáš406 Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 \"První školní den na americké střední škole představuje učitelka nového žáka, Sakiro Suzuki z Japonska. Hodina začíná a učitelka se ptá: \"Uvidíme, kdo ovládá kulturní historii Ameriky? Kdo řekl: ,,Dejte mi svobodu nebo mě zabte?“ Hrobové ticho ve třídě, jen Suzuki zvedne ruku: \"Patrick Henry 1775 ve Philadelphii.\" \"Výborně Suzuki, a kdo řekl: \'Stát je národ a národ nesmí zhynout?\'\" Suzuki se postaví: \"Abraham Lincoln 1863 ve Washingtonu.\" Učitelka se podívá na žáky a říká: \"Stydím se za vás, Suzuki je Japonec a zná americkou historii lépe než vy!\" Zezadu se ozve tichý hlas: \"Polib mi prdel, zasraný Japončíku!!!\" Učitelka: \"Kdo to řekl?!\" Suzuki zvedne ruku a bez vyzvání odpoví: \"Generál McArthur 1942 na Guadalcanalu a Lee Lacocca 1982 na valné hromadě firmy Chrysler.\" Celá třída je úplně zticha, jen zezadu se ozve: \"Je mi z toho na blití.\" Učitelka křičí: \"Kdo to byl?!\" Suzuki okamžitě odpovídá: \"George Bush starší japonskému premiérovi Tanakovi v průběhu oběda, Tokio 1991.\" Jeden ze studentů se postaví a otráveně povídá: \"Vyhul mi!\" Učitelka hystericky: \"A dost! Kdo to byl teď?!\" Suzuki bez mrknutí oka: \"Bill Clinton Monice Lewinské, 1997 ve Washingtonu, Oválná pracovna Bílého domu.\" Další ze studentů se postaví a zařve: \"Suzuki je hromada sraček!\" A Suzuki opět klidně: \"Valentino Rossi při Velké ceně motocyklů v Brazílii 2002.\" Třída zcela propadne hysterii, učitelka upadá do bezvědomí, dveře se otevřou a vejde ředitel: \"K***a, takový bordel jsem ještě neviděl!!!\" Suzuki: \"Vladimír Špidla ministru financí při předložení státního rozpočtu, Praha 2003...\" [upravil dne 14/3/11 17:35 Lukáš406] Citovat
vendelinek Odesláno 14. březen 2011 Odesláno 14. březen 2011 Řidič k policajtovi: \"Měli byste si to líp organizovat. Jeden mi včera sebere papíry a druhej je po mně dneska chce...\" Baví se dva známí: \"Ahoj, jak žiješ?\" \"Nemůžu si stěžovat. Mám skvělou práci. Představ si, mám pod sebou přes 500 lidí!\" \"Hmmm, bledá závist, a co vlastně děláš?\" \"Sekám trávu na hřbitově.\" Citovat
shark734 Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Co je pro chlapa nejlepší na orálním sexu?......to ticho!!! Citovat
automale Odesláno 16. březen 2011 Odesláno 16. březen 2011 Ranné vstávanie: 6:55 - treba vstávať 7:00 - na tri vstanem!! Raz.....Dva.... 9:55 - eeeeeeej do p*čiii!!! Citovat
shark734 Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 \"Babička odchází z krematória, smutně se otočí, dívá se na černý dým kouřící se z komínu a povzdychne si: \"Tak vidíš, dědo, konečně tě někdo vykouřil až do konce.\" Citovat
Lukáš406 Odesláno 17. březen 2011 Odesláno 17. březen 2011 Cigán příjde domů, po tom co nakupil kondomy s příchutí. Povídá Eržike : Budeme testovat chutě, ja si nasadim a ty budeš chutnat a potom řekneš, co to je..... Zhasne světo cigánka: - Niva ??????? cigán: - Vydrž! ještě nemám nasazeno Citovat
vendelinek Odesláno 18. březen 2011 Odesláno 18. březen 2011 Přijde cigán do předprodeje Dopravního podniku města Brna a chce \"šalinkartu\"... Prodavačka se ptá:\"Chcete to na měsíc?\" Cigán: \"Né, po Brně, ty pičo!\" nejsem kosmonaut !!!! Citovat
Lukáš406 Odesláno 19. březen 2011 Odesláno 19. březen 2011 Ve vlaku z Frýdku-Místku sedí dva starší páni.V Paskově si k nim přisedne mladá cikánka. Jak tak cesta plyne,cikánka začne špásovat. Zvedne si sukni a přeloží nohy. Dědci na to nereagují.Cikánka se diví, ale je už celkem dobře rozhecovaná, tak vytáhne sukni ještě výše a roztáhne nohy. Dědové opět nic. Cikánku to už pořádně rozpálí a tak si vysvleče kalhotky a ukáže jednomu z nich holé přirození. Starý pán se dvakrát zhluboka nadechne, sáhne po slepecké holi a řekne kamarádovi: \"Juro, cítíš to taky? Smrad jak v piči. Ostrava ! Vystupujeme!!!\" Citovat
309GT Odesláno 20. březen 2011 Odesláno 20. březen 2011 Jak dlouho trvá cikánce než vytlačí hovno?................devět měsíců Citovat
Péťa Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Životopis uchazeče o zaměstnání z Náchoda: Citovat
Guest StibTo Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 ten životopis to je spíš k pláči teda .. Citovat
Benžík Odesláno 21. březen 2011 Odesláno 21. březen 2011 Bylo to vubec cesky? Nektere firmy chteji zivotopis v cizim jazyku... Citovat
macik.83 Odesláno 22. březen 2011 Odesláno 22. březen 2011 Kdyz jsme u tech inzeratu [upravil dne 22/3/11 04:32 macik.83] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.