macik.83 Odesláno 1. prosinec 2007 Odesláno 1. prosinec 2007 Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svaty Petr ji nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Sv. Petr jí nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V tom se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz,kam se žene,říká: "Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si v tom sestra Marie umyje prdel." Citovat
Kdo Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Přijde chkápek k doktorovi a stěžuje si: "pane doktore, já ho mám jak malé dítě" Doktor mu řekne:" běžte tady se sestřičkou vedle a ona vás tak nějak přeměří" Za chvíli přijde sestřička celá rozvrkočená a zpocená a říká doktorovi: "fakt ho má jak malé dítě.....................3.5kg, 52cm" Citovat
Poldík Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Pár jde do lesa... Ona: Mám takový pocit, že mě chceš přefiknout. On: Ani ne! Ona: Stejně mě přefikni. Ať se zbavím toho blbého pocitu... Citovat
Poldík Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Ožení se indián. Nastane svatební noc. Šuká tři dny a pak sleze z indiánky. Ta je celá hotová. Indián povídá: "Teď mě lásko dva dny neuvidíš." Ona na to: "Ty jdeš na lov?" A indián odvětí: "Ne. Teď budeme šukat zezadu!" Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Letadlo právě odstartovalo, cestující si už povolili pásy, mluví kapitán, prostě pohoda. Kapitán říká takový ty obvyklý frky jako: "Let potrvá 3,5 hodiny, venkovní teplota ve výšce 10km je -24, oběd se podává za 5 min." Jenže pak zapomene vypnout mikrofon a povídá druhému pilotovi: "Tak teď se nažeru a pak vošukám tu novou letušku." Dotyčná letuška, která právě roznáší jídlo a slyší to stejně jako všichni ostatní cestující, nejdřív zrudne (je slušně vychovaná), a pak se rozběhne do pilotní kabiny, aby kapitána upozornila, ze si nevypnul mikrofon. A jak tak běží letadlem, tak ji zastaví jeden chlapík, co sedí do uličky a povídá jí: "Klid, nemusíte spěchat, von se nejdřív nažere." Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Kolik druhů vší znáte? - Veš vlasová, veš šatní a Veš krnová. Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Jedou dvě kamarádky v autě a jedna z nich povídá: Radši zpomal, tady bývá policejní radar. Druhá zpomalí, ale za chvíli za nimi vyrazí policejní auto a zastaví je. Co se děje? Já jsem přece nejela rychle! brání se řidička. To máte pravdu, madam. Tu červenou jste projela jenom třicítkou. Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 To takhle Víťa Kožený chytá na Bahamách ryby a tahá jednu za druhou... Když tu najednou vytáhne rybku zlatou. Hodí ji do kyble a tahá dál. No a z kýble se ozve: "No, Viktore, já jsem přece zlatá rybka, co takhle tři přání?" Viktor se na ni podívá a odpoví: "No dobře, tak co chceš?" Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 "Pane doktore, vrtáte zuby opravdu bezbolestně?" "Samozřejmě, nikdy nic necítím." Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 “Prasátko, co Ti je, pročpak pořád brečíš?” “Protože všichni říkají, že moje maminka je svině...” Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Víte, kdy je muž naivní? ... ... - Při souloži - to je na i v ní! Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Jde blondýnka k zubařovi a poslouchá walkmana. Když se už usadila v křesle (zubařském), říká jí zubař: - Ty sluchátka si za každou cenu musíte dát dolů. - Ale já je nemůžu dát dolů. - Mě to nezajímá, ale dáte si je dolů. - Nedám si je dolů! - Ale já potom nemůžu pracovat! řekl zubař a dal jí sluchátka dolů. Blondýnka byla za 5 minut mrtvá. Zubař si nasadí walkmana a poslouchá: "Nadechnout, vydechnout, nadechnout, vydechnout .... ". Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Mladá žena končí dlouhou zpověď a farář jí zdrceně říká: "Víš, dcero, co bys sis za takové hříchy zasloužila?" "Vím, otče, ale když já to tak ráda dělám zadarmo!" Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Proč byste nikdy neměli brát blondýnku na kafe v práci? Dá hrozně práce ji pak zase zaučovat. Citovat
vendelinek Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Pride chlapik na verejny zachod. Skusa dvere - ci su nejake otvorene. Vsetky boli pozamikane, tak sa pyta: „Je tu niekto?“ Vtom z jedneho zachoda sa ozve: „Co bi som tu jedol? Ja tu serem!“ Citovat
buml Odesláno 4. prosinec 2007 Odesláno 4. prosinec 2007 Včera večer jsme s mojí ženou vedli trošku hlubší rozhovor o různých životních situacích. Přišla řeč i na eutanázii. K tomuto sensitivnímu tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: "Nechci abys mě nechala žít v takovém stavu, kde bych byl závislý na přístrojích a živen tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy takhle viděla, vypni ty mašiny, které mě udržují naživu". Ona vstala, vypnula televizi i počítač a vylila moje pivo do záchodu...!!! Citovat
piloun Odesláno 5. prosinec 2007 Odesláno 5. prosinec 2007 Žába se ptá vlka: "Co to kouříš?" Vlk na to: "To je tráva, žábo!" Žába: "A jak se to kouří?" Vlk: "Hele žábo, to musíš dát toho největšího práska přímo do plic a dlouho ho držet." Žába: A jak dlouho to mám v sobě podržet?" Vlk odpoví: Tak dlouho, jako bys plavala pod vodou, na druhou stranu řeky a zpátky." Žába si dá práska a skočí do vody. Nevydrží to a na druhém břehu se vynoří a vyfoukne. Tam na ni kouká hroch a hned se ptá: "Žábo, co to tady provádíš??" Žába: "Ale... učím se kouřit trávu." Hroch: "Já chci taky!" Žába: "Tak to musíš na druhý břeh, tam je vlk a on tě to naučí." Hroch plave, plave, vynoří se na druhým břehu. Tam na něj vejrá zkouřenej vlk s vypoulenýma očima a křičí: "TY VOLE ŽÁÁÁBO!!!! UŽ VYFOUKNI!!!!!" Chviličku před započetim smutečniho obřadu se obřadnik v síni otoči ke stařičké vdově a ptá se: "Kolik bylo vašemu manželovi?" "Devadesát osum", odpovi vdova, "byl o dva roky starši než já." "Takže vám je tedy devadesát šest" podotkne obřadník. Dáma odpoví: "Už skoro nemá cenu chodit domů, co?" * Reportér hovoří se stočtyřletou dámou: "A co je podle vás nejlepši na tom dožít se věku 104 let?" "Že už nepodléháte nátlaku svých vrstevníků." * Už jsem opravdu starej! Mám dva bypassy a umělej kyčelní kloub a koleno, bojuju s rakovinou prostaty, s cukrovkou, jsem napůl slepej, neslyšim nic tiššiho než startující letadlo, beru čtyřicet různých léků, ze kterých jsem malátnej a mám vokna. Demence na postupu, mizernej krevni oběh, v rukách a nohách nemám cit. Už si nepamatuju, jestli je mi osumdesátosum nebo devadesátjedna. Už jsem přišel o všechny přátele. Chvalapánubohu, že mám aspoň ten řidičák. * Cítil jsem, že mám tělo absolutně z formy a tak jsem se přihlásil do fitnessklubu. Rozhodl jsem se, že budu chodit na cvičeni pro seniory. Ohýbal jsem se, kroutil, svíjel, skákal a potil se skoro hodinu, ale než jsem se konečne navlíknul do cvičebního úboru, tak cvičeni skončilo. * Jak zabránit tvorbě vrásek? Cpát se dokud se kůže nenatáhne Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.