Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Jeden vtípek ze života - logicky legální či nelogicky nelegální ....

Logika
Student Právnické fakulty v Plzni přijde na zkoušku z Právní logiky dutý jako bambus. Když jej profesor dusí, tak student mu řekne: zdá se mi, že jste nějakej moc chytrej a kdo ví jestli tomu, co učíte, vůbec rozumíte. Samozřejmě, že tomu rozumím, jsem profesor, tak se ptejte a já vám odpovím.
Tak dobře, pokud mi nebudete umět odpovědět, tak mi dáte zkoušku za 1 a když budete umět odpovědět, tak mě od zkoušky vyhodíte.
Souhlasím, tak se ptejte. A student říká: řekněte mi, co je legální a nelogické, co je logické a nelegální a co je nelogické a nelegální?
Profesor nakonec nezná odpověď, a tak dá studentovi zkoušku za 1.
Když odejde, tak profesor zatelefonuje nejlepšímu studentovi a položí mu stejnou otázku, na kterou mu šprt okamžitě odpoví: Pane profesore, je vám 65 let a máte 35tiletou manželku, což je legální, ale nelogické. Vaše manželka má 25letého milence, což je logické, ale nelegální a vy nakonec milenci vaší manželky dáte zkoušku za 1, což není ani logické, ani legální.

Pak prý právnická fakulta v Plzni nemá úroveň.

Odesláno

- Miláčik, čo keby sme dnes vyskúšali nejakú novú polohu? - navrhuje on.

- Výborne! - súhlasí ona - Postav sa ku sporáku, ja sa rozvalím na gauči a budem si tam prdieť.

Odesláno

Žena je s manželem u psychoterapeuta po dvacetiletém manželství, stěžuje

si na osamělost, nepochopení, nedostatek lásky, sexu, atd, atd, atd...

prostě mele, mele a mele . . . .

Terapeut po přiměřené době vstane, obejde stůl, požádá ženu, aby se

postavila, přistoupí k ní, obejme ji a vášnivě ji políbí. Žena si pak pomalu jako v transu sedne a mlčky sedí. Manžel na to čučí jak tydýt...

Terapeut říká manželovi: "Tohle vaše žena potřebuje aspoň třikrát do týdne.

Můžete to pro ni udělat ?

Manžel se zamyslí a povídá: "Můžu ji sem vozit pondělky a středy, ale v pátek ne, to chodím na ryby"

Odesláno

Vesnický kovář musel dřív umět všechno. Stalo se, že přišel do kovárny mlynář a povídá: "Kovářskej, všeho nech, pojď do mlýna, mlynářce je zle!" Kovář přijde do mlýna, panímáma naříká, že ji všechno bolí. "Svlečte se a lehněte si na břicho!" poroučí kovář. A vezme kus sádla, pleskne ho mlynářce na záda a promazává. Mlynářka jen vzdychá a povídá: "Teda kováři, ten hořejšek povolil, ale všechno jako by se teď nahrnulo dolů." Mlynářko, kalhotky dolů a nohy od sebe!" zavelí kovář. A vyndá ocas, pořádně ho otře sádlem a šup s ním do mlynářky. Promazává a mlynářka slastně kňučí. Na všechno kouká mlynář, vyndá z huby fajfku, odplivne si a povídá: "Teda kováři, kdybych na vlastní oči neviděl, že tu mlynářku promazáváš, tak bych řekl, že ji šukáš!!!!"

Odesláno

V Katowicích na nádraží kouká Čech smutně na odjezdovou tabuli, kde je to samé zpoždění. Přijde k němu Polák a ptá se: Pan szuka mieszkanie?

Ne, pán mešká šukanie!

Odesláno

Muž sedí doma na gauči, dívá se na televizi, když z kuchyně slyší hlas své manželky:

"Co si dáš k večeři, miláčku? Kuřátko, hovězinku, nebo jehňátko?"

Muž odpoví: "Děkuji, dám si kuřátko."

"Ty si naser. Ty tam máš pomazánku! Já si povídám s kočkou."

Angličan chce objednat dva rumy na pokoj č.222. Do telefonu řekne:

"Tů rums tů rům tů, tů, tů ."

Z telefonu se ozve:"Tramtadadá ty debile!!"

Odesláno

Moskva. Osemdesiate roky.

Na trhovisku predáva babička jablká a má na nich tabuľku s nápisom: "ČERNOBYĽSKÉ"

- Počuj babka, - hovorí jej jeden - čo za tabuľku si si to vystavila. Veď ti tie jablká nikto nekúpi.

- Čoby nekúpili! - smeje sa babka - A ešte ako kupujú. Jeden pre ženu, druhý pre svokru...

Odesláno

Tchýně vaří v kuchyni guláš. Malý domácí kocourek se přitulí k noze a mňoukáním si vyprošuje kousek masa.

Tchýně jej odtlačí nohou.

Kocourek se opět přitulí a prosí o kousek masa.

Vypadni" zařve na něj tchýně a odkopne jej do kouta.

Vzápětí přichází zeť z práce, posadí se ke stolu a tchýně mu říká:

"Uvařila jsem výborný guláš jen pro tebe," a nabere mu plný talíř. Ještě než zeť začne jíst, přitulí se k němu kocourek a prosí o kousek masa.

Zeť mu kousek masa hodí se slovy: "Dej si, mazlíku."

Kocourek maso zhltne a vzápětí leží natažený na zemi a nedýchá. Zeť se rozlítí a zařve na tchýni:

"Tak otrávit jste mě chtěla, vy bestie," a prásk jí jednu po rypáku a tchýně letí do kouta.

Kocourek pootevře očko a pomyslí si: "A máš to, svině lakomá!"

Odesláno

Chytí rybář rybku a ta mu nabídne splnění přání, když ji pustí.

Rybář na to:

"Vždyť já už všechno mám, nic nepotřebuju....víš ty co? Mám na Slovensku kamaráda, věčně s něčím nespokojeného, splň mu to, co ráno vysloví jako první, když vstane z postele."

Rybka souhlasí.

Druhý den ráno vstane slovenský kamarád, vyleze před chalupu, protáhne se, promne oči a povídá:

"Jááááááááj, sto kokotov do riti a hrdzavá kotva do chrbta....!"

Odesláno

Poznámky v žákovské knížce:

Erotické

- Znehodnotil nástěnný výtisk Mendělejevovy soustavy prvků vymyšleným prvkem Spermium.

- Ruší spolužáky svými vzdechy!

- O hodině přírodopisu strká ptáka do topení.

- Při hodině onanuje, prý za světový mír.

- Celou hodinu si přerovnává pytlík. Takhle se nic nenaučí!

- Nevhodně nosí do vyučování žvýkací a jiné gumy.

- Při slohové práci „Nejhezčí zážitek z prázdnin“ popsal soulož.

- Byl přistižen ve školní jídelně, jak líbá spolužačku, máme podezření na lásku.

Rozvratné

- Při hodině dějepisu troubil stočeným sešitem státní hymnu!

- Vyjádřil se o Meresjevovi, že měl amputované nohy až po prdel.

- Nosí do školy příliš krátké sukně, takže vzbuzuje u spolužáků větší pozornost než já se svým

výkladem, prosím o prodloužení.

Jak tohle dokázali ...?

- Mlátí lavicí o strop.

- Lezl do pětimetrové výšky na třímetrový strom.

- Vyndala při hodině tělesné výchovy bez dovolení kozu a celá třída přes ní skákala.

- Jezdí nosem po lavici, aby to pískalo.

- Rozbila spolužákovi svačinu.

Všem se holt nezavděčíš

- Maže tabuli příliš mokrou houbou.

- Při mé hodině se snažil být hodný. Až moc.

- Svým zpěvem úmyslně ruší hodinu hudební výchovy.

- Pořád se hlásí.

- Nechá se od spolužáků osahávat a nehlásí to učiteli.

Best of...

- Nerespektuje pokyny dozoru o přestávce, na napomenutí reaguje: „Můžu se na to vysr....!“

- Přinesla do školy DYMOGAM (zápalná tableta proti hmyzu – pozn. red.) a vykouřila celý

učitelský sbor.

- Když jsem vašeho syna vyvolala k tabuli, opáčil mi: „Piš pět, svačím!“

- Váš syn mi dnes začal tykat, skákal mi do výkladu a chtěl vidět můj diplom.

- Simuloval zvonění školního zvonku budíkem, a když se mu na to přišlo, ještě tvrdil, že ho o to

školník požádal.

- Váš syn při vyvolání k tabuli zakřičel, že chybí, vyskočil oknem a zavřel se na záchodě.

- Běhá po třídě a zvrací židličky.

- Váš syn rozkopal venkovní odpadkový koš a mé auto, když se dozvěděl, že propadá z chemie.

- Ohrožoval spolužáky nožem, který potřeboval až na třetí hodinu.

- Váš syn snědl učební pomůcku (až později se vysvětlilo, že šlo o zátiší jablka s mrkví), a tak

si učitel místo výtvarné výchovy s žáky povídal o životě.

Odesláno

Angličan má ženu a milenku. Ľúbi ženu.

Francúz má ženu a milenku. Ľúbi milenku.

Žid má ženu a milenku. Ľúbi mamu.

Slovák má ženu a milenku. Ľúbi si vypiť.

Odesláno

Poslední slova krátkozrakého:

.

.

"Vy trháte maliny v kožichu?" :D :D

Sorry za blbý komentář, ale po nákladu vtipů s vousy až na zem konečně jeden neznámý kameňák, který mě donutil vyprsknout...

Odesláno

Na olympiáde sa vo voľnom štýle stretli Rus Medvedev, preslávený svojim chmatom zvaným praclík, a bača Jano. Bačov tréner radí nášmu borcovi:

- Janko, drž si ho od tela! Ak ťa ten raz chytí do svojho praclíka, si stratený. Z toho držania sa ešte nikto nedostal.

Zápas sa začal. Obaja stokiloví chlapi krúžia okolo seba a pokúšajú sa o rozhodujúce výpady. Zrazu sa však Medvedev vymrštil a už drží baču Jana vo svojom obávanom praclíku. Janovi sa podlomili kolená, klesol na žinenku a diváci už iba očakávali záverečný hvizd rozhodcu... Tu zrazu Rus s prekvapeným výrazom v tvári vyletel do vzduchu, pristál na lopatkách a bača Jano pristál na ňom. Rozhodca odpískal víťazstvo Janovi. Keď sa po zápase vymanil bača Jano z tlupy novinárov, vysvetlil trénerovi svoj boj:

- No, keď ma zdrapil a zovrel v praclíku, tam sa mi zatmelo pred očami. Nemohol som sa skoro hýbať, ale keď sa mi trochu rozjasnilo pred očami, vidím, že mám priamo pri hube vajcia. Tak som pootočil hlavu a z celej sily do nich zahryzol... Neviete si predstaviť, koľko energie človek v sebe nájde, keď zahryzne do vlastných vajec.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...