hardhouse.trip Odesláno 10. únor 2014 Odesláno 10. únor 2014 \"Nepřízpůsobivé\" vtipy Přijde cikán do předprodeje Dopravního podniku a chce si předplatit tramvaj. Prodavačka se ptá: \"Chcete to na měsíc?\" Cikán: \"Né, po městě! Copak jsem kosmonaut?\" Přijde skinhead do krámu a povídá: \"jeden chleba!\" \"A chcete bílý nebo černý?\" - \" Hele neprovokuj mě!\" Dežo si prohlíží krabičku cigaret a říká kamarádovi: \"Koukej, všude píšou, že cigarety škodí zdraví. Ale aby to napsaly na lopatu, to ne!\" Firma Smith & Wesson přichází na trh s univerzálním kapesním oboustranným překladačem romštiny. Zařízení pracuje s 420 tisíci výrazy a dvěma miliony slovních spojení. Ráže klasických 9mm. Víte proč mladí cikáni nosí knírky? Chtějí se podobat svým matkám. Víte jaký je opak dejavu? . deža neví Revizor nastoupí do autobusu MHD a hlásí kontrolu jízdenek. Najednou vidí cikánku jak mlátí dítě po hlavě. \"Co je? Proč ho bijete..\", ptá se revizor. \"Dyk, podívej ted mi sežral lístek,je tohle možný!\" - \"Tati, co je demokracie?\" - \"Víš, Dežo, to je když bílý makaj a my dostáváme dávky.\" - \"A to jim nevadí?\" - \"Vadí, ale to už je rasismus\" Romská komunita se bude stěhovat do nově přidělené lokality kolem města Pripjať na Ukrajině. Romští představitelé uvedli jako důvod obdržení vysokých dávek. Které jsou dvě nejtenčí knihy na světě? Somálská kuchařka a cikánský zákoník práce. Citovat
Edison Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Nová povinná výbava PEUGEOT - Pořídíte v LIDLU do vyprodání zásob.V případě selhání se dají použít jako beranidlo. Citovat
Guest StibTo Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 klidne budu ta potrefena husa co se ozve ... nebylo by nas tu tolik kdyby se sem nesestehovavali dalsi ze zbytku republiky ! Citovat
hardhouse.trip Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 [upravil dne 11/2/14 19:36 od Radek Hurvajz] Citovat
Šalda Odesláno 11. únor 2014 Odesláno 11. únor 2014 Elton perlí, debilové a miminko sou boží:D Citovat
hardhouse.trip Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 V zoologické zahradě umírá velmi vzácná opice. Zvěrolékař ji vyšetří a oznámí řediteli, že nutně potřebuje opičáka. Začnou obvolávat všechny ZOO v republice, potom v Evropě, nakonec v celém světě, ale samec není. Je to opravdu vzácná opice. Tak se zvěrolékař sejde s ředitelem a radí se, co budou dělat. Vtom zvěrolékař dostane nápad: \"Víš co, nedávno jsme přibrali krmiče Frantu, sice vyšel z páté třídy základní školy, ale za tři stovky by to možná udělal.\" Tak si Frantu zavolají a ředitel povídá: \"Franto, já bych potřeboval, abys za tři stovky osouložil opici.\" Franta po chvíli přemýšlení odpoví: \"Tak jo, ale mám tři podmínky.\" \"Samozřejmě, okamžitě jsou splněny.\" \"Tak za prvý, že se s ní nebudu líbat.\" \"No to je úplně jasný, opice se přece nelíbají.\" \"Za druhý, že to s ní můžu dělat zezadu.\" \"To víš že jo, opice to přece ani jinak nedělají.\" \"A za třetí?\" \"Že vám ty tři stovky dám až po vejplatě.\" Citovat
hardhouse.trip Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Dva kamarádi sedí v hospodě. Jeden je smutný a druhý se ho ptá: \"Co se ti stalo?\" \"Ale přijdu domů a nejlepší přítel mi šuká ženu.\" \"A cos mu řekl?\" \"Fuj Azore, pojď sem!\" Citovat
hardhouse.trip Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Když jsem zjistil nevěru manželky, byl jsem zdrcený, ale obrátil jsem se k víře a to mi pomohlo. Konvertoval jsem k islámu a ráno jsme ji ukamenovali. Citovat
hardhouse.trip Odesláno 12. únor 2014 Odesláno 12. únor 2014 Přijde pedofil k sousedovi: \"Můžu si k vám skočit na malou?\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.