Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, no, to nevím. :mad: Krabici už jsem vyhodil a papír od toho nemůžu najít, asi jsem ho nechal u tchána 200km odtud. A tchán s tchyní nejsu doma, takže se mi po tom nepodívají:myslim Ale na 100% to budou ony, jak jsem psal, o Pežotu tam nebylo ani slovo, jen Ford Galaxy a S-max a C4.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže potvrzuji, že sada označena A120S číslo BOSCH BO3397007120 pasuje na 308.

Je podstatně levnější než co nabízí Peugeot a přitom je to úplně stejné (tedy originál bude asi taky Bosch).

Adaptěr pasuje na držák stěračů perfektně, ale není naprosto stejný s originálem (v mém případě z roku 2008).

Jinak já kupoval zde: www.imdily.cz

BO3397007120 Sada stěračů BOSCH Aerotwin 750+650 mm 1 763 Kč 763 Kč

zadní na 308SW BO3397004629 Stěrač BOSCH 300 mm 1 170 Kč 170 Kč

Poštovné PPL 119 Kč Celkem 1052 Kč

Odesláno

A bouchají ty Valea, když se stěrače nahoře obracejí a vracejí se? Protože původní originály (alespoň moje z roku 2010) to dělaly. Možná je to furt Valeo, ale jsou změněný, možná to byly i Bosche... Těžko říct:myslim

Odesláno
A bouchají ty Valea, když se stěrače nahoře obracejí a vracejí se? Protože původní originály (alespoň moje z roku 2010) to dělaly. Možná je to furt Valeo, ale jsou změněný, možná to byly i Bosche... Těžko říct:myslim

Zatím nebouchají,ale to se pozná až později.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Takže, gumičky kúpené, nahodené vyskúšané, sú perfektné, tiché, stierajú super... :super

[upravil dne 31/7/13 14:49 od Kukajz]

[upravil dne 31/7/13 14:50 od Kukajz]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže jsem o víkendu vyzkoušel nově pořízené stěrače BOSCH. Moje poznatky: potvrdilo se mi, že pokud stěrače dělají mapy, jako když se mlží okno,je čas na jejich výměnu.

Nové bosche stírají krásně do čista,avšak někdy levý stěrač při obrátce slyšíte, jak se otáčí guma. Když jsem po 15 minutách ztlumil rádio,už to nedělalo a bylo totální ticho,tak nevím:myslim Pro úplnost uvádím, že jsem koupil přímo dle výrobního čísla, nikoliv na S maxe.

• O 2 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...