Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar, mám takovej pocit že sem přišel na příčinu toho proč mi to jede tak pomalu. Dnes sem našel pár hadiček který podle mě mají ovládat turbo, nevim jak to má být zapojené a kam takže prosím o radu. Přidám zde pár fotek které ukazují ty hadičky a místa kde by to mělo podle mě být napojené, ale nejsem si jistý kam a co napojit.

[upravil dne 12/5/13 17:46 od vojcapek]

Odesláno

to co mas na druhe fotce je na ovladani automatickeho sitiče. za studena to nasponuje lanko a tim motor drzi vissi otacky, po rahrati to povoli a otacky motoru klesnou. EGR je videt na 3ti fotce. jinak ja jsem egr zaslepil ale hadicky jsem nechal tak jak byli nic jsem nikde nestrihal a necpal tam sroubky.

Odesláno

Jo já sem myslel že to je nějaký ovládání turba podtlakem zeshora ta 3. fotka. Jinak dnes sem to přeměřoval (napích sem budík na tu trubičku k čerpadlu) a tam to fouká jenom max. 0.4 a to při hodně vysokejch otáčkách.

Odesláno
Jo já sem myslel že to je nějaký ovládání turba podtlakem zeshora ta 3. fotka. Jinak dnes sem to přeměřoval (napích sem budík na tu trubičku k čerpadlu) a tam to fouká jenom max. 0.4 a to při hodně vysokejch otáčkách.

:blablabla 0,4 čeho? baru, Pa, inch, psi atd. :myslim jestli je to podtlak tak jsi tam měl naměřit spíš -0,4 něčeho. Není spíš chyba ve vývěvě.

Odesláno

alebo ešte tam je taká možnosť ( mne sa to stalo ) že keď mu daš plný plyn tak možno maš ako keby niečo pod pedalom..

sadni do auta daj plny plyn a niekto nech skusi v motore či ešte mu ide pridať... ( ja som behal asi 3 mesiace s posunutým kobercom..:grr:grr:grr:grr a turbo mi tlačilo 0.7 baru sa nedalo ani obehovať :D teraz to je už v klude :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...