Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den, potřebuju poradit jak demontovat trubku od klimy tu tenčí 10 mm, která vede od chladiče do kabiny. U chladiče se mi to povedlo až k tomu prstenci už demontovat, ale nevím, jak to mám sundat z té objímky co drží na těch dvou matkách. Zatím díky moc.

Odesláno

Ten prstenec treba zatračiť v smere osi trúbky,je na to aj prípravok - tzv zaklapovacia objímka,a trubky rozpojiť.

Odesláno

Díky za odpověď a ještě bych potřeboval poradit, jak ty dvě trubky jsou přišroubované přes tu přirubu do kabiny těma dvěma matkama, tak jestli z té příruby jde sundat samostatně ta 10 trubka, nebo to musím sundat i s tou druhou hrubší. Zatím díky.

Odesláno

Teď jsem to povolil a vypadá to, že budou muset jít obě dvě trubky dolů. Nemáte někdo zkušenosti s tím, co všechno musím dát pryč, abych ty trubky vytáhnul. všiml jsem si, že tam vadí brzdová trubka, řízení atd...

Odesláno

Trubky jsem vyříznul, nebylo jiné řešení, musel bych rozebrat čtvrt auta, abych je dostal ven. Zítra je vezu do firmy, kde dělají hydrauliku ať mi to nalisujou na ty konce, co se dají použít a budu to mít ve větší části z hadic, snad to bude dobré. Ale hlavně bych potřeboval zjistit nebo vidět schéma jaké mám koupit o kroužky na kompresor, vstup do kabiny atd... Zatím děkuji.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...