Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Neni to pazot ale uz je doma ... W220

Recommended Posts

Odesláno

Tak 607 má podle mě vyšší hodnotu jak starý eSko.

Tyhle ročníky aut se prodávají hoodně pod 100tis kč.

Ono kdo by to kupoval :P

[upravil dne 12/5/2013 20:13 od John]

Odesláno

aaa da viac? zabudni :D:D:D ak sa bavime o tvojej 607me

smiech ta hned z aciek prejde :D

myslim ze si slapol hodne vedla, ale tebe ide o to ze sa ti proste paci...

a pre ostatnych, neslintajte, kazdy z nas si taketo vozitko mozeme dovolit.

patria medzi velmi lacne auta, kedze ich nikto nechce... :aut

zo servisu sa ti pretocia panenky, potom ako si sam napisal bude vdacny za 307mu :D

[upravil dne 12/5/13 20:11 od Marcel00]

Odesláno

Ja som do aaa 406 dal za slusny peniaz :) ...

Inak Mercedes by som nechcel, ale ty si vzdy tuzil po nejakej riadnej limo a toto dost splna, dufam ze bude sluzit :papa

Odesláno

Starsie diely na tieto auta sa daju zohnat v pohode aj nove za slusny peniaz akurat dost ich je iba origo v mercedese. A ak je to 4 - motion tak to je pakaren. Vankuse ti drzia ? Daju sa repasovat aj kopec inych veci :papa

Odesláno

Celkom sa mi vynára príhoda asi s pred 4-5 rokov :) Istý Ivan z jednej obce nedaleko Bratislavi pracujúc v PSA, sa rozhodol, že je čas kúpiť si poriadne auto, a tak presne takéto S ko, r.v. 2002, 320 CDi podotýkam od prvého majitela na SK a servisované len v MB v BA, si zakúpil. Malo aj originálnych 260 tis. KM, a bolo v uplnej fullke (mal i tie odvetrávané sedačky, navyše rovno s masážnou funkciou - zadné boli \"len\" vyhrievané a odvetrávané bez masáže) ...

Po 3 mesiacoch nastali problémy zo vzduchovým podvozkom ... Muselo sa to riešiť origo v MB, nikto, i majstri čo robia MB, to nechceli riešiť, tak to zaniesol do autorizáku. Vyriekli ortiel, samozrejme s cenovkou :D Auto si odtial odpratal domov, a mal ho doma zaparkované pár mesiacov pred domov. Potom dosporil prachy, volaco si pozical, dal to do MB opravit, doviezol domov, a auto slo hned na bazar :D Predaval ho dalsich par mesiacov, aby ho predal ešte o cca 1000 ku menej plus teda to čo vložil do opravy ...

Tým nechcem povedať, že sa to stane aj tebe, to je len taká príhoda zo života :D Na druhej strane, ako sa hovorí, sny si treba plniť, hlavne kým je človek ešte mladý ... I keď ja už by som asi pri výbere takejto limo volil 745i ... Toto už na mna pôsobý dosť staro :/ A ani ten interiér mi oproti 7 čke nikdy nebol po chuti.

Ale hlavne, že si ty spokojný :D

Vo Vrbovom ťa musia mať babky rady :D

Odesláno

Vankus na all-road do 2005 sa da zrepasovat za 300 eur. Myslim ze s tymto to nebude inac.:bojim Ale do podobneho auta by som ja urcite nesiel. Fakt to ide riadne do penazi. :papa

Odesláno

Po 3 mesiacoch nastali problémy zo vzduchovým podvozkom ... Muselo sa to riešiť origo v MB, nikto, i majstri čo robia MB, to nechceli riešiť, tak to zaniesol do autorizáku. Vyriekli ortiel, samozrejme s cenovkou :D Auto si odtial odpratal domov, a mal ho doma zaparkované pár mesiacov pred domov. Potom dosporil prachy, volaco si pozical, dal to do MB opravit, doviezol domov, a auto slo hned na bazar :D Predaval ho dalsich par mesiacov, aby ho predal ešte o cca 1000 ku menej plus teda to čo vložil do opravy ...

takove chovani mechaniku je zrejme typicke u technickych vychytavek stroju MB. ja mam na aute nivopodvozek a taky mam dojem, ze se nikdo nechce jebat s hledanim jeho zahadnych zavad a opravou. a to s nim chodim k opravdu sikovnym mechanikum a fandum znacky. holt skvele vychytavky, ale kdyz se poserou, tak se clovek natrapi...

[upravil dne 12/5/2013 23:05 od chechet]

Odesláno
Vankus na all-road do 2005 sa da zrepasovat za 300 eur. Myslim ze s tymto to nebude inac.:bojim Ale do podobneho auta by som ja urcite nesiel. Fakt to ide riadne do penazi. :papa

No keď myslíš, že na vzduchovom podvozku sa vie \"odsrať\" iba jeden vankúš :)

Ale pre tu srandu

www.airmatic.sk

Venuju sa vzduchovym podvozkom a predavaju diely po repasi (stary im musis priniest) ...

Na tebou spominane audi, tam su vankuse od 270 - 350 Eur ...

Pozri si S Classu :) 560 - 600 Eur za repasovany kus ...

Takze ano, daj vymeniť napr 2 vankuše na jednej naprave, a si na 1200 Eurach plus praca, čas ... Hocikto ti ich tiež nebude chceť meniť, a už si na cene 1300 - 1400 Eur.

Za 2 vankúše ... Teraz počítaj cenu auta, ktorá bola tipujem tak max 6 tis. Eur (asi aj menej, ked Y2K napisal, ze to kupil za super prachy) a potom sa dostaneš na velmi zaujimavy pomer nakupnej ceny auta / vs jeho servis.

Ale teda otvorene dufam, ze toto auto uz bude vydarenejsie, a ze ma Y2K štastie, a natrafil na dobry kus do ktoreho bude liat len benzin a menit olej ..

Odesláno

kolko zere este povedat neviem ale cesta po dialnici asi 100 km bola priemerka 7,8

potom kombinovana po meste, vsetci to skusali, asi 100 km 12,2

cakam ze sa dokurvi airmatic, chcel som povodne len hydrauliku ale nevydalo, no som pripraveny celit tomuto ;)

auto stalo o dost menej ako pise lubk0...

pri mojom stasti neverim ze toto auto bude ine ako tie pred nim :D

foto mozno bude ked ho zas po mesiaci vytiahnem z garaze :D

Odesláno

Odcházení měchů se dá poznat dostatečně předem - kompresory je musí často dofukovat a auto po zastavení klesá rychleji než je obvyklé. Moje A6 měla vzadu měchy, měla 300tkm a měchy byly OK, toho bych se moc nebál. U každý ojetiny mám ale hrůzu z automatu :) Spotřeba je až neuvěřitelná, čekal jsem spíš město 16+, dálnice tak 12.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...