Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Cau,jen se chci zeptat jakou ma mit provozniteplotu 2.0Hdi 79Kw (307sw). Me ukazuje kolem 75-80, coz mi prijde malo, u vetsiny aut je to cca90,tak jestli je to normalni u tohoto motoru. Diky

Odesláno

Jo je to normální. Teplotu okolo 90 mám jen když se táhnu za kladařem do kopce apod.:papa

Odesláno

mám 2.0 66 kw a teplota 90 za každých podmínek a manželka na 206tce stejnej motor a nad 80 to nevyleze

[upravil dne 9.5.2013 16:19 od zzip]

Odesláno

zzip: Nemáš na tom RHY ve 406tce špatný (nebo jiný) termostat? Třeba ti odvírá až při 87°C místo 83°C :myslim.

Já jezdím volnou nohu a tedka mám na RHY 75°C, v létě tam je těch 80°C (nepočítám skákání v koloně). V zimě bez deklu mezi mlhovkami se nad 70°C nedostávám ... Termostat mi funguje, jak má. :papa

Výhoda HDička je prostě ta, že ho nejde jen tak uvařit :D

Odesláno

nevím jakej je tam termostat já ho neměnil.teplotu 90 tam mám v zimě v létě nikdy nejde nad 90 v chorvatsku v koloně do kopce tři hodiny a furt 90:roker

Odesláno

Pokud to ničemu nevadí, neřešil bych to. Jen je divné, že i v koloně pořád 90 ... spínají normálně sahary? Pokud ano, pak bych to fakt neřešil. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...