fapeko Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ahoj,tak i já jsem si udělal tu radost a pořídil jsem si tohle autíčko:)Má najeto poctivých 63 000km a mám to po člověku co s ním najel za 4 roky jen 10 000km a poctivě 2x do roka jezdil na prohlídký do autorizovaného servisu.Interiér je v supr stavu nic nepoškrábane ani ošoupané ,lak je taky supr. Akorát na tom černém laku je vidět jakékoliv smítko tak uvažuji že ho ani nebudu vytahovat z garáže :D Citovat
lukaro Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Ahoj tak tě vítám v klubu.. Další krásný kousek v klubu, to je paráda tak ti přeji hodně šťastných KM a ať jsi s autem spokojen. Jaké plánuješ úpravy do budoucna? Jen chci zmínit, že teď budu pro klub vyrábět nerezové kryty pedálů Citovat
fapeko Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 No ja tomu moc nerozumim tomu stylingu ,ale něco nerezového mám na pedálech:D Hodně se mi líbi spojlery od Rieger třeba ten přední je bomba a ten zadní je taky dobrý s těma 4 vyf. koncovkama. Chtěl bych si ted koupit to zadní křidlo co je na obrázku ,ale nemůžu ho nikde najít:bojim a postupem času koupím přední a zadní spojléry [upravil dne 8/5/13 17:24 od fapeko] Citovat
lukaro Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Tak ta úprava nevypadá špatně jen to s těmi prahy a tak nepřeháněj, vypadá to pak hrozně... Podívej se do sekce Tuning, kde jsou vlákna Lidskej vkus a aby se pak třeba tvoje auto nedostalo do vlákna Lidskej nevkus Citovat
fapeko Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Ty prahy tam nemínim vůbec dávat Vyfotil jsem ti ty moje pedály Citovat
lukaro Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Jojo, to jsou origo hliníkové Peugeot my si budeme vyrábět nerezové ale i tak jsou pěkné... Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 No ja tomu moc nerozumim tomu stylingu ,ale něco nerezového mám na pedálech:D Hodně se mi líbi spojlery od Rieger třeba ten přední je bomba a ten zadní je taky dobrý s těma 4 vyf. koncovkama. Chtěl bych si ted koupit to zadní křidlo co je na obrázku ,ale nemůžu ho nikde najít:bojim a postupem času koupím přední a zadní spojléry To v odkazu je teda hnus fialovej. Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Teď už všude, když vidím takhle dopizdění auto tak se mi oči zalejou krvavými slzami Citovat
Moral3z Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Vítej, moc pěkný Céčko nech ho jak je.. Citovat
koblih69 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Přesně tak, stačí kouknout na tvojí prostřední fotku - takhle vypadá dokonale čistej design Citovat
fapeko Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 Sakra nic mi nedovolí :(Aspon mi to křídlo povolte Chtěl bych si tam něco dát ,ale pořád nevím co at to nějak nedoku***ím designově Koncem měsice mě čeká servis u p. Tichého z důvodu zapnutí denního svícení a taky napojení tempomatu ,ale nevím jestli to půjde ,když tam mám jen jedno 4 drátové čidlo na brzd. pedálu.Tempomat oželím ,ale to denní svíceni néé! Jo a díky za vlídné přijetí Citovat
wojtěch Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 krásne kabrio doufám, že se někdy v ově potkáme... můžeš se přijet pochlubit v sobotu Citovat
fapeko Odesláno 8. květen 2013 Autor Odesláno 8. květen 2013 JJ už jsem čumkal ,ale problém je v tom, že mám polámanou ruku a s tou sádrou se to nějak nedá ukočírovat. Jedině že by řídila přitelkyně Mám vycházky od 14 hod. tak bych tam přijel potom kdyby vše vyšlo(počasí,řidička ,atd.) Citovat
wojtěch Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 můžu vzít sebou dia a aktivovat ti ty světla Citovat
Gabriel 307 Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 vítej v klubu :mrk:mrk nádherný autíčko chtěl bych si to jednou zkusit zda se tam vejdu-do 206cc se nevejdu,kdybych pořizoval druhý auto tak možná 307cc by byla ve výběru:mrk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.