Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj,tak i já jsem si udělal tu radost a pořídil jsem si tohle autíčko:)Má najeto poctivých 63 000km a mám to po člověku co s ním najel za 4 roky jen 10 000km a poctivě 2x do roka jezdil na prohlídký do autorizovaného servisu.Interiér je v supr stavu nic nepoškrábane ani ošoupané ,lak je taky supr.

Akorát na tom černém laku je vidět jakékoliv smítko tak uvažuji že ho ani nebudu vytahovat z garáže :D:D

post-49796-14109631135982_thumb.jpg

Odesláno

Ahoj :papa

tak tě vítám v klubu.. Další krásný kousek v klubu, to je paráda :) tak ti přeji hodně šťastných KM a ať jsi s autem spokojen.

Jaké plánuješ úpravy do budoucna? Jen chci zmínit, že teď budu pro klub vyrábět nerezové kryty pedálů ;)

Odesláno

No ja tomu moc nerozumim tomu stylingu :myslim,ale něco nerezového mám na pedálech:D

Hodně se mi líbi spojlery od Rieger třeba ten přední je bomba a ten zadní je taky dobrý s těma 4 vyf. koncovkama.

Chtěl bych si ted koupit to zadní křidlo co je na obrázku ,ale nemůžu ho nikde najít:bojim a postupem času koupím přední a zadní spojléry

post-49796-1410963113745_thumb.jpg

[upravil dne 8/5/13 17:24 od fapeko]

Odesláno

Tak ta úprava nevypadá špatně :) jen to s těmi prahy a tak nepřeháněj, vypadá to pak hrozně... Podívej se do sekce Tuning, kde jsou vlákna Lidskej vkus a aby se pak třeba tvoje auto nedostalo do vlákna Lidskej nevkus ;)

Odesláno
No ja tomu moc nerozumim tomu stylingu :myslim,ale něco nerezového mám na pedálech:D

Hodně se mi líbi spojlery od Rieger třeba ten přední je bomba a ten zadní je taky dobrý s těma 4 vyf. koncovkama.

Chtěl bych si ted koupit to zadní křidlo co je na obrázku ,ale nemůžu ho nikde najít:bojim a postupem času koupím přední a zadní spojléry

To v odkazu je teda hnus fialovej. :myslim

Odesláno

Sakra nic mi nedovolí :(Aspon mi to křídlo povolte :D

Chtěl bych si tam něco dát ,ale pořád nevím co at to nějak nedoku***ím designově:fnuk

Koncem měsice mě čeká servis u p. Tichého z důvodu zapnutí denního svícení a taky napojení tempomatu ,ale nevím jestli to půjde ,když tam mám jen jedno 4 drátové čidlo na brzd. pedálu.Tempomat oželím ,ale to denní svíceni néé!

Jo a díky za vlídné přijetí:super

Odesláno

JJ už jsem čumkal ,ale problém je v tom, že mám polámanou ruku a s tou sádrou se to nějak nedá ukočírovat. Jedině že by řídila přitelkyně :myslim Mám vycházky od 14 hod. tak bych tam přijel potom kdyby vše vyšlo(počasí,řidička ,atd.)

Odesláno

vítej v klubu :mrk:mrk:mrk nádherný autíčko chtěl bych si to jednou zkusit zda se tam vejdu-do 206cc se nevejdu,kdybych pořizoval druhý auto tak možná 307cc by byla ve výběru:mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...