Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím váš. Menil som tlmice predne . A až po výmene som si všimol že pravý tlmic mi sadol nižšie ako pravý. Dnes som zhodil kolesá či náhodou to zle nezapadlo ale všetko je ok aj jeden aj druhy tlmic je presne po tu zapadku. Neviem má to byť tak ?

Odesláno

Ano aj jeden aj druhy je tak len ten pravý z tej obimky či tehlice trošku vycieva viac ako ten ľavý a tým pádom je jedna strana nižšie neviem či to je tak od výroby alebo nie

Odesláno

jestli máš obě strany stejně vysoko (auto není nakloněné předkem na jeden bok), tak si toho nevšímej--důležité je, aby západky zapadly do těhlice...

Odesláno

nějaký ten tlumič jsem už vyměnil, ale toho jsem si nevšiml--že by každý tlumič vyčníval z těhlice jinak...

taky jsem si uvědomil, že naklonění auta na jednu stranu nemá s tlumiči nic--to by bylo pružinama

Odesláno

nejde mi to do kebule--zkus se podívat na jiné nové tlumiče (třeba v prodejně pežot), zda ty západky na tlumičích jsou každá v jiné vzdálenosti :myslim

Odesláno

Tak stabilizatory su ok len na ľavej strane jak som ho tam montoval tak som musel podložiť rameno a spustiť nižšie auto lebo inak bo to nezaskocilo. A o pruziny nejde lebo jeden tlmic no konkrétne pravý je v tej obimke viac zaskočený ako ľavý no proste vycieva

Odesláno

tlmic nema nic spolocne s vyskou vozidla.

dolezite je aby sadli pruziny na svoje miesto tak ako maju byt

a

taktiez ako ferry pise ci su rovnake, ale predpokladam ze pred

vymenou tlmicov si tento problem nemal, takze toto odpada.

som si na 100% isty ze su zle usadene resp. umiestnene pruziny do tych sediel - objimok v ktorych maju byt... nesmie nic vycnievat, musia sediet ako rit na serbel...

[upravil dne 7/5/13 22:09 od Marcel00]

Odesláno

a keby to bolo zle. Mohol by som to potom zbiť no stiahnuť nizsie rameno no tu obimku čo drží tlmic na takú istú výšku ako ten druhy potom tu obimku dotiahol nespadol by ten tlmic naspet ? Rozumiete má ?

Odesláno

a keby to bolo zle. Mohol by som to potom zbiť no stiahnuť nizsie rameno no tu obimku čo drží tlmic na takú istú výšku ako ten druhy potom tu obimku dotiahol nespadol by ten tlmic naspet ? Rozumiete má ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...