Kobra 72 Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Čest práci... chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte zkušenosti s kontrolou elektro... Nějak se mi to nelíbí, poměrně často se mi vynulují hodiny, ukazatel paliva mi lítá nahoru dolu, jak se mu zachce a tak... Nevím, jestli není někde třeba jen povolená kostra, ale jako naprostý laik absolutně netuším, kam se kouknout... Citovat
mmartinkovic Odesláno 7. květen 2013 Odesláno 7. květen 2013 Maš pravdu, vyzerá to na kontru. Keďže to bute treba rozobrať, pohladaj tu na foru navody, aj ja som nieco pridaval. Citovat
Kobra 72 Odesláno 7. květen 2013 Autor Odesláno 7. květen 2013 No jsem na to zvědav... Potřeboval bych jen popostrčit, kam kouknou jako první... K baterce, nebo jinam? Citovat
Kobra 72 Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Tak jsem nějak nic nenašel... Navíc mě dneska překvapilo, že mi nějak zvláštně lítají otáčky. Drželo to na cca 2 tisících, i když jsem jel na neutrál. Po chvíli se to trochu uklidnilo, když jsem zastavil na semaforech, otáčky spadly na nějakých 1100. Co by to mohlo být??? Snímač otáček, nebo klapka? Citovat
Ferry Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 krokovej moturek volnobehu, bud spinavej nebo KO Citovat
Kobra 72 Odesláno 9. květen 2013 Autor Odesláno 9. květen 2013 Hezky Ferry, to je fofr... A mimochodem, kde ho najdu? To víš, jsem opravdu naprostý laik... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.