wolziiino Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 zdravím, mám menší problémy se saharou, v kolikati stupních má sahara normálně sepnout? mě při teplotě na budíkách totiž ukazovalo cca 100 stupňů a sahara se ani jedna nerozběhla.. ale normálně když zapnu klimatizaci tak obě dvě vrtule chodí, tak kde je zrada? P 306 2.0 HDi 66 kw díky za rady a tipy [upravil dne 6/5/13 16:45 od wolziiino] [upravil dne 6/5/13 16:46 od wolziiino] Citovat
ferrari Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 A nemá sa rozbehnúť až pri vyššej teplote? Akús to aspoň do 105, to by ešte nemalo ničomu škodiť... Citovat
Mopař Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Sahary by měly vždycky spínat pod 100°C. Nicméně o týto problematice se toho tady napsalo spousta, trochu to tu projeď a mrkni i do sekce Servis Citovat
Rasl Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Mám stejnou motorizaci a sahara spíná při 90ti stupních. Citovat
Lubo181 Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 rozhybat ventilator ci nieje zapeceny a skontrolovat poistky a ked nie tak potom ako predomnou spomina riesit bitron relatka cidla a ine je tu toho moc na fore Citovat
miroja Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 Aaaa... oteplilo sa, zacianju kazdorocne otazky okolo sahar :D:D. Fakt je tu toho hodne popisane okolo sahar, toto si cital ? Citovat
miroja Odesláno 9. květen 2013 Odesláno 9. květen 2013 rozhybat ventilator ci nieje zapeceny a skontrolovat poistky... Sahary mu bezia, takze motory budu OK a poistky asi tiez ... a ked nie tak potom ako predomnou spomina riesit bitron .... 2,0 HDI nema BITRON . Skusil by som skontrolovat snimac teploty chladiacej kvapaliny, (pripadne konektor na nom). Ak si dobre vybavujem, do motorov 2,0 HDi sa davali dva typy snimacov, takze si daj pozor ak budes zhanat novy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.