Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

zdar borci mam problem s mojimi elektronmy ... v zime ked jazdim na plechoch \"16\" tak vsetko v poriadku ale akonahle hodim elektrony \"17\" tak derie gumy z vnutornej strany ... geometria bola robena na plechoch \"16\" maam dat urobit znovu geometriu na \"17\" ci to je jedno ? kupoval som nove gumy a vydrzali ma jedno leto :grr

mam tieto elektrony

http://www.centrumkolies.sk/product/autec-typ-e-ethos-hlinikove-disky-75x17-et45-5x108-strieborny-42279/

Odesláno

Já to četl jen jsem se chtěl ujistit. No tak si holt vyber na který kola seřídíš geometrii, nepředpokládám, že bys jedil na geo 2x do roka. U těch 16\" jsou pneu asi v pořádku, že?

Odesláno

koblih69 v tom ET si myslím že problém nebude hlavne keď je len o 3mm menšie.

Mám neorigo letné disky o s ET o 10 menším (koleso viac vysunuté do vonka) ako origo disk a s pneumatikami nemám problém, opotrebtrebovávajú sa rovnomerne.

Odesláno
Ale předpokládám, že máš seřízenou geometrii na tyhle kola... jinak jsou značky pneu které to snášejí dobře, jiný o dost hůř. Kžadopádně to dobře není.

Či veríš či nie na geometrii som ešte v živote nebol na žiadnom aute, a gumy na leto mám Čínske Goodride.

Odesláno

Když to říkáš tak věřím... co ale pochopit nemůžu je Goodride. Kdysi jsem je dostal zdarma novou sadu na 406. Na silnici, kterou jsem jezdil 5 let jsem se začla bát jezdit naštěstí mizely pře očima takže jsem se dlouho netrápil.

Pokud má ještě navíc 225/50 tak se nemá ani smysl dál bavit :D

Odesláno

presne tak...

daj si pneu ake tam maju byt, alebo daj spravit geometriu s tymito pneu..

ani by som sa nedivil keby si skratil zivotnost lozisk v nabojoch na polovicu... ;)

co sa pneu Good tyka, sory ale k tomu sa radsej nevyjadrujem aby som to tu nespamoval :D

Odesláno

Možno záleží aj od rozmeru pneu na Póle boli určite užšie a vysoké, ja ich mám v predpísanom rozmere 215/55 R17\" a s Goodride som spokojný.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...