Jerry_J Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Cau, chci se zeptat co to znamena,kdyz se mi na disleji palubniho pc zabrazuje po zasunuti klicku napis ECO MODE? A jeste k cemu je na pacce blinkru knoflik s posisem AUTO,nic to nedela:)Auto mam teprve nekolik dni tak nevim....Motor 2.O HDi 79Kw diky za odpoved Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Auto přepíná mezi režimem Letadlo / AUTO Eco mode je ochrana před vybitím baterie. Obvykle naskočí pokud nějak spotřebováváš energii po vypnutí motoru - světla, rádio... po nastartování zmizí. PS: AUTO znamená režim automatické klimatizace - viz návod k obsluze Citovat
Návštěvník Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Auto na páčce blinkru je spíš automatika rozsvícení světel, pokud máš uprostřed palubovky u okna čidko světla. Citovat
Jerry_J Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 A jak to ma fungovat to auto rozsveceni svetel,nikde se nic nezobrazi,ze je to aktivni.... Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Když to zapneš tak by se za soumraku měly zapnout světla automaticky. [upravil dne 5/5/13 21:03 od koblih69] Citovat
Jerry_J Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 A jak to ma fungovat to auto rozsveceni svetel,nikde se nic nezobrazi,ze je to aktivni.... Citovat
pecino Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Pokud máš aktivní denní svícení tak při setmění se ti jen ztlumí palubovka. Pokud nemáš aktivní denní svícení tak v v režimu auto se ti rozsvítí světla pokud se setmí. Citovat
Eťa Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Mám dotaz. Při vypnutí klíče zapalování v noci mi ještě nějakou dobu svítí potkávací světla dříve mi to nedělalo co to může být a jak to vypnout strašně mě to znervozňuje. Citovat
Přema Odesláno 8. květen 2013 Odesláno 8. květen 2013 Bud vypnout v menu...nebo když to svítí tak blikni dálkovýma...zhasne to Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.