Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 ma nekdo zkusenost jakej je mezi takovejma tema sportovnima hrama rozdil? Pritelkyne by asi chtela hrat nejake ty tanecni jako zumba a tak + pak na zabavu kdyz se neda jit ven tak nejakej bowling tenis... dival jsem se ze hry se vydavaji na oboje +- stejne. Akorat cena zarizeni je dost rozdilna. Kinect jsem zkousel. Je to velice zajimave hlavne ze clovek nema ovladac. U WII se obavam ze je omezene snimani pohybu ale zase mit neco v ruce je nekdy lepsi. Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 To vůbec nemůžeš porovnávat u WII se vše řeší ovladačem v ruce... na druhou stranu malá tancuje u televize hodiny, baví ji to, nijak jí to neomezuje a konzole stála na Aukru 1800 i s hrama a v krabici - jako nová... hry jsou po drobné úpravě SW \"volně dosupné\". PS: kvalita grafiky a propracovanost her je u WII na dnešní dobu nedostačující... nicméně na rozdíl od jiných konzolí jsou ty hry zábavné třeba i pro dospělé a to je myslím daleko podstatnější než špičkový výkon a grafika u konzoly která pak leží v koutě. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 tak grafika me je jasna, to neresim. Prave me zajima to ovladani hlavne pro ty dospele. Treba ta zminena zumba je uplne stejna jak pro WII, XBOX, PS3. PS3 jsem vyloucil protoze je zbytecne drahe a nenabizi v tomhle vic nez WII. Treba takovej bowling si myslim ze ten ovladac vubec neni omezeni spis naopak ne? nebo tenis? Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Bowling, golf, tenis, rybaření ... jsou hry kde ten ovladač funguje super. Docela legrační jsou i ty plastové nástavce jako puška volant a podobně. Stojí to pár korun a hry dostávají trochu jiný rozměr. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 a u toho tanceni to bere podle polohy ovladace? na tu zumbu je v baleni jakejsi opasek do ktereho se ten ovladac vlozi. Ono cenove pouzite je WII do 2000 s dvouma ovladacama VS XBOX + Kinect cca 5000kč Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Buď máš ovladač v ruce, nebo taneční podložku a nebo ho máš u pasu. [upravil dne 5/5/13 17:25 od koblih69] Citovat
MotoMoto Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Mám obojí, respektive děti mají obojí a mohu říct, že Wii je přesnější při hře, třeba pohyb tenisovou raketou, u xBoxu je naprosto fuk jak tou rukou máchneš, ani nemusíš máchat, stačí s ní jen pohnout. Tam bych řekl, že to je spíš pro malé děti než solidní hraní. Oproti tomu jak píšeš na tanec je rozhodně lepší xBox kde skenuje celou postavu a podle ní to lépe vyhodnocuje. Stejně tak u cvičení. Takže pokud to má být na toto tak určitě Kinect. Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 no jak jsem rek ja to chci na ty party - sportovni hry a ta moja by rada tu zumbu. Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Che, manželka s malou zrovna trdlují před televizí :D:D Citovat
Charlie 1 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 tak je natoč a hod to sem at se taky pobavíme:P:D:D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Ten nevím, ale ty sportovní věci jsou na xBoxu fakt hodně ubohé. Ale třeba Hvězdné války jsou super. Citovat
Cinicman Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Máme Wii odkedy existuje a nedám naň dopustiť. Graficky samozrejme nestačí na PS3 ani Xbox ale všetko to vyvažuje jednoduchosťou a hratelnosťou. Máme knemu všetko možné príslušenstvo počínajúc raketami, golfovými palicami a končiac Balance Board alebo tromi Gitarami a sadou bicích... Také Wii Fit, Super Mario Galaxy, Kirbyho, Mario Karts, Olympics alebo Super Smash Brothers na Xboxe nenájdeš... PS: A pre nás veľkých chlapcov napr. Guitar Hero séria, Rockband séria... alebo Deadly Creatures či Resident Evil... Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 asi se zamerim na WII. Kdybych byl nejakej hardcore hrac tak bych bral urcite xbox ale me fakt jde spis o ty zabavne blbinky. Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Tak až budeš potřebovat informace o úpravě \"SW \"tak dej vědět Citovat
lukaro Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 Jinak pokud ne Playstation, kde jsem velký nadšenec (mám 2 verze PSone, kde první flat a druhou slim, pak i PS2, PSP a dokonce i PS3) tak bych bral WII, protože u her se člověk více vyblbne a tam ani o grafiku nejde, jako o super možnosti režimu hraní a tu porci zábavy... Hrál jsem na tom jednou a bomba Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 jojo ted jsem koukal ze i nova je za 2500kč Citovat
Vítek1 Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 hele a na co je tohle? http://www.herni-svet.cz/sensor-bar-black-wii je to jen infra prijimac? a je to vubec nutne? Citovat
koblih69 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 To je ve standardním balení... IrDa příjmač... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.