ivandr Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Ahoj chlapy nechci zakládat nový téma. Klimoška mi při zapnutí syčí a nechladí tak jsem ji dal doplnit,ale technik mi řekl že do ní nic nedostal takže jsem sice nic neplatil,ale klimoška dál syčí a nechladí. Na můj dotaz proč nešla naplnit odpověděl že už se mu to párkrát stalo,že neví čím to je at to zkusím někde jinde. Umí někdo poradit,už se to někomu stalo? Díky. Vyřešeno . Dnes jsem to zkusil \"někde jinde\" byl jsem v servisu kde měli na klimošky hezký přístrojek ,který odčerpal staré chladivo 70g (téměř nic),vakuová zkouška-v pořádku,vstříknutí oleje,vstříknutí UV aditiva,doplnění chladiva 450g (podle tabulky).To vše asi za půl hodiny a za 950Kč.Mezitím jsem si vypil kávu . A chladí,teda mrzne :potlesk Takže pánové neházejte flintu do žita po navštívení jednoho servisu s neschopným technikem . [upravil dne 3/9/13 17:25 od ivandr] Citovat
koblih69 Odesláno 3. září 2013 Odesláno 3. září 2013 Je to bohužel tak, že někdo něco neumí je to menší zlo, ale že pak začne vymešlet že je to bůh ví čím a začínají zvonit peníze, tak už je problém. Super, že to chodí Citovat
Dark69 Odesláno 11. září 2013 Autor Odesláno 11. září 2013 Kolko vojde chladiva do mojej klimy? VIN: VF33HRHSB82922904 Dakujem Citovat
koblih69 Odesláno 11. září 2013 Odesláno 11. září 2013 Vidím li dobře tak k tvému DAM je to 450g Citovat
Dark69 Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 Dnes som lahol pod auto, kedze je nepojazdne a vrtal som sa v nom, a ejha unika mi chladivo s klimatizacie S chladica s tej dolnej tenkej trubky. Trubky som mal menene pouzite, pretoze moje som ulomil ked som menil chladic.. Tesnenie na trubky som pouzil nove a viacej uz to ani nejde dotiahnut lebo to ulomim. Normalne tam vidim ako vychadzaju malinke bublinky, mna uz ...... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 a uniká to z trubky alebo okolo tesnenia edit: dúfam že tesnenie je tam správne-myslím priemer-rozmery a že su tam 2Ks obrázok je na 1.6 16V edit2: tak to máš rovnaké-tesnenie(pozeral som podľa tvojho VINka) [upravil dne 21/9/13 21:51 od Gabriel 307] [upravil dne 21/9/13 21:52 od Gabriel 307] Citovat
Dark69 Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 Tesnenie som kupoval v Peugeote, na obrazku je to cislo 7 a bolo take iste ako stare. Unika to asi cez to tesnenie spopod trubky, s toho vajicka ako keby co drzi srub. Asi to uz nijak neporiesim Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 a dával si tam 2 ks? s tým ti už asi neporadím-možno už len silikon:myslim edit: chladič bol nový,alebo pôvodný trubka bola vymenená za použitú to si už písal [upravil dne 21/9/13 22:16 od Gabriel 307] Citovat
Dark69 Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 Chladic je novy, tesnenie na tu trubku som daval tiez nove 2 ks, taktiez som to dotiahol tak silno ze uz sa bojim ze to utrhnem. A trubky som kupil komplet ale pouzite. Vrazil som do toho 200Eur a ono to unika ku... Citovat
Gabriel 307 Odesláno 21. září 2013 Odesláno 21. září 2013 no doťahovať ti asi nepomôže,čo si pamätám tak som to doťahoval s citom len tak normálne chladič je správny(sorry že sa pýtam hľadám kde by mohla byť chyba)podľa čoho si kupoval-podľa VINka,alebo možno je zlá ta tenká trubka no neviem:( [upravil dne 21/9/13 22:36 od Gabriel 307] Citovat
Dark69 Odesláno 21. září 2013 Autor Odesláno 21. září 2013 Chladic sedi, je kupovany podla VIN, teraz premyslam ze asi som to silno dotiahol a skrizovalo to.. Kedze matka je len na jednej strane... Ak to vyfuci komplet tak to rozoberiem zas a pozriem sa na to Citovat
Dark69 Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Vratim sa spät k tomu mojmu uniku chladiva. Menil som chladic, je novy ale nejaky len polsky Musel som menit aj trubky, nakolko tu tenku som pri meneny chladica ulomil. Trubky som zohnal pouzite. Vymenil som na nich tesnenia a vsetko zmontoval naspät.. Od naplnenia klimy mi stale unika chladivo z tej dolnej tenkej trubky Nech to dotiahnem akokolvek stale unika, miesto utriem a zajtra je zas to zelene. Zahada ze klima mi este stale ide aj po 4 mesiacoch od naplnenia, kedze kompresor zapina. Tu je foto : Nejaka rada ako to utesnit? Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. leden 2014 Odesláno 18. leden 2014 dáváj menšie foto kdo to má pozerať na pomalom mobilnom internete máš ešte starú trubku? napadá ma zmerať priemer či sú rovnaké;nieje nejak deformovaná tá čo je teraz na aute? ešte by som hľadal iné tesnenie ,aby to lepšie tesnilo->>>>>>>>> ale všetko až prestane chladiť inak ju zbytočne vypustíš edit: myslím,že doťahovanie ti nepomôže,ta matička tam je asi len preto,aby to pod tlakom nevyletelo nerad to píšem,ale myslím si(možno to tak nebude),že to je tou tenkou trubkou,či má dobrý priemer(vonkajší),alebo či nebude nejak deformovaná [upravil dne 18/1/14 12:32 od Gabriel 307] Citovat
Dark69 Odesláno 18. leden 2014 Autor Odesláno 18. leden 2014 Tie trubky co som zohnal pouzite, boli presne rovnake, vyzerali byt dost stare ale boli OK. Ale ako pises, moze byt aj deformovana. A presne tak, cakam kym prestane zapinat kompresor a az vtedy to rozoberiem. Preto pisem uz teraz, aby som bol dobre pripraveny na opravu Ja som videl presne aj odkial to unikalo, zo spodu medzi spojenymi stenami sa mi tvorili bublinky malicke Tu je foto ulomenej trubky s tesnenim a nove tesnenia, prepac mensie som to nevedel nahrat [upravil dne 18/1/14 12:44 od Dark69] Citovat
Dark69 Odesláno 19. leden 2014 Autor Odesláno 19. leden 2014 to Gabriel 307: Este by ma zaujimalo, ze preco mi klimatizacia funguje aj po 4 mesiacoch pri takom velkom uniku ako mam. Vela ludi tu pisalo ze klima vyfucala za 2 dni a nakoniec nasli len mikroskopicke dierky. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. leden 2014 Odesláno 19. leden 2014 tak to neviem,neviem posúdiť aký máš veľký únik .... buď rád,že zatiaľ funguje . . . alebo ťa to trochu štve,že ešte funguje a nemôžeš to rozobrať a zistiť príčinu prečo to uniká?:aut;) Citovat
Dark69 Odesláno 19. leden 2014 Autor Odesláno 19. leden 2014 Tak najradsej by som to uz rozobral teraz, to je pravda :mrk Klimu som plnil doma v Septembri a domov idem zas v maji. Nerad by som sa potil ako to bolo doteraz Ked som kupil auto klima nesla, vrazil som do nej uz 250eur a aha, stale unika a do leta budem asi zas ako v konzerve bez klimi :D p.s. unika mi tak, ze stale ked prilozim servitku pod ten spoj tak je na nej mokry flak. Mne to pripada ako keby to bol len olej z klimatizacie. Sice som este nevidel chladivo nikdy:P [upravil dne 19/1/14 10:54 od Dark69] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.