Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Chlapi, bud mam leve ruky, bo mi absolutne nejde sunadat. :o

Rucne kombinacky, nic nepomohlo. ma ten prut nejakou pojistku nebo bocni sroubek ? :myslim

nebo mi ten vnitrni zavit asik zaoxidoval.

Odesláno

To je právě ono.. origo mám asi 30cm? A z 508 má pouze 8cm... zajímavé je, že pokud ju dám na SW, tak tam funguje bez problému.. ale u mě prostě ani ťuk :/ Radia jsou v obouch autech pionner :/

Odesláno

nepomuze.. ten zavit je celej zakrytej a nedostaneš se k němu.. fakt trhnout sikovkama a je to ;) hlavně si hlídej základku ať neurveš

Odesláno

Nevím jak je to řešené, ale buď je ta anténa nastavená cívkou v patě a nebo je sama vinutá jako cívka. Že je obojí na houby je asi poměrně jasný. Ve městě Ok, ale dál od vysílače už to znát bude. Pokud na SW funguje OK tak bych hledal chybu třeba v protiváze - uzemnění antény na střechu. Bývá to často orezlé.

Ale doporučuju správnou délku antény.

Odesláno

takže koupit celou z 508.. ta se mi zase nevejde za panoramu.. to je dilema :roll SW má trošku odlišnou patku.. ale obě auta mají v patce zesilovač ;)

Odesláno

to teda nevim jestli je. Auto mam teprve necelý mesic a bylo mi receno, ze je . :D

kazdopadne kombinackama ani sykovkama nepovolí. Rvali jsme za závit dva a nic.

Uz druhy den to mazu olejem a rozpoustedlem rzi, uz nevim jak to sundat. Zvažují, zda lze vytáhnout ten kloub cely. ??? Nebo jak jsi pomoct, novy prut uz mam, ale na prd. Jinac ten plech co je na obrázků, byl cely zaplastovany, jen jsem ho ztrhl. Je to krytka od prutů. Takze závity jsou v sobe a nepovoli

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...