to.me.k Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Chlapi, bud mam leve ruky, bo mi absolutne nejde sunadat. Rucne kombinacky, nic nepomohlo. ma ten prut nejakou pojistku nebo bocni sroubek ? nebo mi ten vnitrni zavit asik zaoxidoval. Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Já ho o víkendu bral sikovkama... zaoxidováno.. Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Doporučuju pevně omotat třeba kobercovkou aby sis to neodřel. Citovat
to.me.k Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 ze prut odru nevadi, pac je v půlce zlomený mam koupený novy a chci ho vyměnit, ale neni original. Zitra se pochlubim Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Tak to jó, vezmi za jí fest ... a tu novou trochu mázni vazelínou... Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Já zkoušel měnit origo prut za origo z 508 a nehraju.. teda hraje to stejně jako když ji tam nedám vůbec Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Nevím jak vypadá anténa z 508, ale je potřeba dodržet délku. Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 To je právě ono.. origo mám asi 30cm? A z 508 má pouze 8cm... zajímavé je, že pokud ju dám na SW, tak tam funguje bez problému.. ale u mě prostě ani ťuk :/ Radia jsou v obouch autech pionner :/ Citovat
to.me.k Odesláno 3. květen 2013 Autor Odesláno 3. květen 2013 sykovky a zarvat, kdyby porad nepršelo, tak to udělám hned. Jinac lze pouzit olej, nebo glycerin ? vazelinu nemam Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 nepomuze.. ten zavit je celej zakrytej a nedostaneš se k němu.. fakt trhnout sikovkama a je to hlavně si hlídej základku ať neurveš Citovat
koblih69 Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Nevím jak je to řešené, ale buď je ta anténa nastavená cívkou v patě a nebo je sama vinutá jako cívka. Že je obojí na houby je asi poměrně jasný. Ve městě Ok, ale dál od vysílače už to znát bude. Pokud na SW funguje OK tak bych hledal chybu třeba v protiváze - uzemnění antény na střechu. Bývá to často orezlé. Ale doporučuju správnou délku antény. Citovat
ChouLu Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 takže koupit celou z 508.. ta se mi zase nevejde za panoramu.. to je dilema SW má trošku odlišnou patku.. ale obě auta mají v patce zesilovač Citovat
to.me.k Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 sykovkama a ni kombinackama nic nejde, dal jsem to i do hlavy od aku vrtačky a nic. Ted jsem bez antény, ale nastesti to hraje, pak dodám foto Citovat
to.me.k Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 jak to sundat http://ulozto.cz/xcCmrKKw/antena-jpg [Edited on 5/5/13 22:09 by to.me.k] Citovat
to.me.k Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 to teda nevim jestli je. Auto mam teprve necelý mesic a bylo mi receno, ze je . kazdopadne kombinackama ani sykovkama nepovolí. Rvali jsme za závit dva a nic. Uz druhy den to mazu olejem a rozpoustedlem rzi, uz nevim jak to sundat. Zvažují, zda lze vytáhnout ten kloub cely. ??? Nebo jak jsi pomoct, novy prut uz mam, ale na prd. Jinac ten plech co je na obrázků, byl cely zaplastovany, jen jsem ho ztrhl. Je to krytka od prutů. Takze závity jsou v sobe a nepovoli Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.