Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problém že spojka zabírá hodně nahoře a když sem dotáhl lanko tak nic! Vyměnil jsem spojku a vypínací ložisko a je to pořád stejné žádná změna! při dotáhnutí lanka spojka zabírá pořád stejně jen pedál chodí nahoru jakoby rychleji! neví někdo kde by mohl být problém? děkuji

[upravil dne 5/5/13 14:43 od Brian]

Odesláno

no přítlačáky jsem měl 2 a dal jsem tam ten co vypadal líp! ale na obouch bylo najeto max 20tis ani to né a lamela kterou sem si myslel že to je tak bylo ještě moc pěkná a taky tam šla jiná! kolik tak vydrží spojka při normálním zacházení? žádný hrabání a stání na spojce na semaforu!

Odesláno

..ja by som nemal odvahu dat pouzite konponenty do auta, kamos tak urobil raz tiez slubovanie ze zanovna a bolo to onicom, kazdopadne dakde bude zrada leb navrchu by nemala zaberat

Odesláno

Tak já to taky nedělám ale když mám doma starý motor z mého auta na kterej se dávala celá nová spojková sada asi tak před 15-20tis km a celou dobu sem s tím jezdil já tak koupit novou a tuhle hodit do šrotu to mi bylo trošku líto! jinak by tam šla samozřejmě nová sada!

Odesláno

rozum říká, že nová spojka zabírá dole a postupným opotřebováním lamely se zabírání přesouvá nahoru...,ale jelikož pežot není až tak obyčejné auto, tak i zabírání spojky se vymyká všem pravidlům ;)

Odesláno

Mne po výmene komplet spojkovej sady chvíľu(asi 500km) zaberala od stredu.Potom si akoby sadla a zaberá až v poslednej tretine dráhy pedálu.Lanko so samoštelom som nemenil,možno je to aj tým.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...