Brian Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Zdravím mám problém že spojka zabírá hodně nahoře a když sem dotáhl lanko tak nic! Vyměnil jsem spojku a vypínací ložisko a je to pořád stejné žádná změna! při dotáhnutí lanka spojka zabírá pořád stejně jen pedál chodí nahoru jakoby rychleji! neví někdo kde by mohl být problém? děkuji [upravil dne 5/5/13 14:43 od Brian] Citovat
Karel Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Utahovací moment šroubu přítlačné desky je 25 Nm. Citovat
Brian Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 změnil jsem téma ať nezakládám zbytečně další! Citovat
Bjukemen Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 a menil si komplet aj pritlacak.?.. zvazsa ked je vytahany tak spojka zabera na vrchu, a nova by mala niekde v strede, niekomu ( na inych autach) brala po vymene od spodu Citovat
Brian Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 no přítlačáky jsem měl 2 a dal jsem tam ten co vypadal líp! ale na obouch bylo najeto max 20tis ani to né a lamela kterou sem si myslel že to je tak bylo ještě moc pěkná a taky tam šla jiná! kolik tak vydrží spojka při normálním zacházení? žádný hrabání a stání na spojce na semaforu! Citovat
ozzy56 Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 normální slušnou jízdou 200 tisíc, ale dnes je doba, kdy spojka odejde i po 50ti tisících--prostě narazíš na nějaký aušus a je to Citovat
Brian Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 njn to je pravda no tak uvidíme co to udělá dál! Citovat
Brian Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Ale že by byl po 20 tis vytahaný přítlačák to bych musel mít už hodně smůlu:D Citovat
Bjukemen Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 ..ja by som nemal odvahu dat pouzite konponenty do auta, kamos tak urobil raz tiez slubovanie ze zanovna a bolo to onicom, kazdopadne dakde bude zrada leb navrchu by nemala zaberat Citovat
Brian Odesláno 5. květen 2013 Autor Odesláno 5. květen 2013 Tak já to taky nedělám ale když mám doma starý motor z mého auta na kterej se dávala celá nová spojková sada asi tak před 15-20tis km a celou dobu sem s tím jezdil já tak koupit novou a tuhle hodit do šrotu to mi bylo trošku líto! jinak by tam šla samozřejmě nová sada! Citovat
Bjukemen Odesláno 5. květen 2013 Odesláno 5. květen 2013 ale rozum mi to neberie preco berie az navrchu Citovat
ozzy56 Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 rozum říká, že nová spojka zabírá dole a postupným opotřebováním lamely se zabírání přesouvá nahoru...,ale jelikož pežot není až tak obyčejné auto, tak i zabírání spojky se vymyká všem pravidlům Citovat
parlament Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 Mne po výmene komplet spojkovej sady chvíľu(asi 500km) zaberala od stredu.Potom si akoby sadla a zaberá až v poslednej tretine dráhy pedálu.Lanko so samoštelom som nemenil,možno je to aj tým. Citovat
Brian Odesláno 11. květen 2013 Autor Odesláno 11. květen 2013 no tak pokud to bude takhle zabírat dalších 50tis km tak je to celkem jedno! ozzy56 : Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.