Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Repro k pc 2.1

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chystám se pořídit nejaké levnejší repro k pc,jelikož ty mé už dosloužily:) Máte nejaké odzkoušené? Je to jen na občasné poslechnutí hudby a filmu.

Odesláno

Skoro všude :) já je vybíral dlouho, doporučil mi je známý... A za ty prachy. Ladí mi navíc v obýváku se závěsy :D vypadají opravdu hodně dobře, lépe jak na fotce :) a jsou hodně hlasité....

Odesláno

Celkove si repro trust chválí,ale už je to pro me moc velké:) A navíc na občasný film ,nebo hudbu zbytečné.

Odesláno

Tak jsem u nás v našem meste nepochodil! Vše jen cna objednávku tak to si to mohu také objednat nekde jinde že? Skusím se podívat na alza.cz.

Odesláno

Všechno to je Čína.. :) pokud nekupuješ nějaké lepší kousky, tak to stejně moc smysl nemá, tolik vybírat, je to na stejné brdo.. Geniusky mám skoro půl roku a jsou skvělé :)

Odesláno

Sice to všechno je Čína, ale rozdíl mezi těma Genius za 500,- a Logitech za 1200,- je obrovskej. Už jen to, že celý set Genius má stejný výkon jako ty dva satelity Logitech. Měl jsem set 2.1 Genius před pár lety v cenové relaci kolem těch 500,- a zvuk to byl otřesnej :bojim nikdy víc, radši si připlatim pár stovek za něco co se dá poslouchat.

Odesláno

Já měl předtím Trusty a nic moc,... Potrpím si na dobrý zvuk, protože miluju hudbu a ty Geniusky hrajou skvěle :) pro né moc náročného uživatele plně dostačující a podle mě chce levnější repráky...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...