Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

warthunderwallpaper1.jpg

Tak asi před týdnem jsem začal létat... Ovládání super, grafika krásná, plně v češtině a to nejlepší - je to zcela zdarma :)

Zkoušel jsem World of Planes a nic moc, tohle je o dost lepší a zábavnější.

Tak kdo si půjde taky zalítat? Jsou tam i výukové lety....kdyby se někdo bál, že to na začátku nebude zvládat.

Odesláno

JJ, Warthunder je super, už jsem asi měsíc nelítal :D

World of Warplanes jsou mizerný, mám přístup na omezenou beta verzi, ale je to o ničem, hlavně ovládání je špatný!:roll

Odesláno

taky jsem začal. Neví někdo jak resetovat účet? Koupil jsem nevhodný letadlo a chtěl bych to zkusit od začátku. Ještě se v tom moc neorientuju....

Odesláno

Neresetuješ, jedině nová registrace :)

Jinak já lítám na klávesnice + myš. Už mám Spitfira.... Měli by jsme se nějak přidat k přátelům v té hře. Ať můžeme lítat spolu.

Odesláno
taky jsem začal. Neví někdo jak resetovat účet? Koupil jsem nevhodný letadlo a chtěl bych to zkusit od začátku. Ještě se v tom moc neorientuju....

Nepotřebuješ nic resetovat, prostě lítej chvíli s tím co máš a až budeš mít prachy tak si kup jiný, klidně v jiné zemi.

Já jich mám už asi 30..

Odesláno

Tak se Sagicem už máme letku :D

A tady ukázka našeho \"super\" létání, kde já ztratil v bitvě 4 letadla, protože 2x do mě vrazil nějaký šulín.....jednou jsem zavadil o strom a se čtvrtým letounem se mi nepodařilo hladce přistát :D

shot20130505134058.jpg

[upravil dne 6/5/13 17:42 od lukaro]

Odesláno

to taky nesnáším: letím za letadlem, tak nějak se ho snažím sundat a najednou do mě zezadu narazí vlastní. To má pak člověk chuť tu klávesnici rozkousat :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mě ostrovy fungují ale nebaví mě :D já už jsem si vyšperkoval Hurikána na nejvyšší možnou úroveň a můj Spifire je na tom taky slušně :) kdo jde lítat?

Odesláno

Tak kde lítáš, čekám :D

Jinak mně se to občas začne nehorázně sekat a nevím proč. Normálně 40fps a pak z ničeho nic třeba 6fps :grr

Vypnu, zapnu hru a zase to jde..

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...