lukaro Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Tak asi před týdnem jsem začal létat... Ovládání super, grafika krásná, plně v češtině a to nejlepší - je to zcela zdarma Zkoušel jsem World of Planes a nic moc, tohle je o dost lepší a zábavnější. Tak kdo si půjde taky zalítat? Jsou tam i výukové lety....kdyby se někdo bál, že to na začátku nebude zvládat. Citovat
lukaro Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Jasan, ale je to porce zábavy, neskutečně se u toho bavím a to takové hry nikdy nehraju Citovat
Sagic Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 JJ, Warthunder je super, už jsem asi měsíc nelítal World of Warplanes jsou mizerný, mám přístup na omezenou beta verzi, ale je to o ničem, hlavně ovládání je špatný! Citovat
lukaro Odesláno 2. květen 2013 Autor Odesláno 2. květen 2013 Musíme zalítat WoP nic moc, fakt mizérie... Citovat
enikybeniky Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 To už bych nedělal nic jinýho, když jezdím WoT Citovat
gronholmm Odesláno 3. květen 2013 Odesláno 3. květen 2013 Na čem lítáte? klávesnice nebo joystick? Zkusil jsem joystick, ale ovládá se to dost zle.... Citovat
h4wk3y Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 bys mohl hodit aspon link do prvniho prispevku, kdo to ma psat do googlu ... Citovat
Sagic Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 Tak link je zde: http://warthunder.com/ a lítám na klávesnici + myš Citovat
Bostich Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 taky jsem začal. Neví někdo jak resetovat účet? Koupil jsem nevhodný letadlo a chtěl bych to zkusit od začátku. Ještě se v tom moc neorientuju.... Citovat
lukaro Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Neresetuješ, jedině nová registrace Jinak já lítám na klávesnice + myš. Už mám Spitfira.... Měli by jsme se nějak přidat k přátelům v té hře. Ať můžeme lítat spolu. Citovat
lukaro Odesláno 4. květen 2013 Autor Odesláno 4. květen 2013 Přidejte si mě, jsem tam jako: hysterka Citovat
Sagic Odesláno 4. květen 2013 Odesláno 4. květen 2013 taky jsem začal. Neví někdo jak resetovat účet? Koupil jsem nevhodný letadlo a chtěl bych to zkusit od začátku. Ještě se v tom moc neorientuju.... Nepotřebuješ nic resetovat, prostě lítej chvíli s tím co máš a až budeš mít prachy tak si kup jiný, klidně v jiné zemi. Já jich mám už asi 30.. Citovat
lukaro Odesláno 6. květen 2013 Autor Odesláno 6. květen 2013 Tak se Sagicem už máme letku A tady ukázka našeho \"super\" létání, kde já ztratil v bitvě 4 letadla, protože 2x do mě vrazil nějaký šulín.....jednou jsem zavadil o strom a se čtvrtým letounem se mi nepodařilo hladce přistát [upravil dne 6/5/13 17:42 od lukaro] Citovat
Bostich Odesláno 6. květen 2013 Odesláno 6. květen 2013 to taky nesnáším: letím za letadlem, tak nějak se ho snažím sundat a najednou do mě zezadu narazí vlastní. To má pak člověk chuť tu klávesnici rozkousat Citovat
lukaro Odesláno 10. květen 2013 Autor Odesláno 10. květen 2013 Tak kdo další? Feelly už začíná ve vzduchu taky poletovat, i když stylem kamikaze Citovat
Sagic Odesláno 10. květen 2013 Odesláno 10. květen 2013 Včera jsem se dostal na level 9. Pořád mám ale problém s ostrovy, ikdyž jednou už mě to nechalo dohrát do konce bez spadnutí Citovat
lukaro Odesláno 21. květen 2013 Autor Odesláno 21. květen 2013 Mě ostrovy fungují ale nebaví mě já už jsem si vyšperkoval Hurikána na nejvyšší možnou úroveň a můj Spifire je na tom taky slušně kdo jde lítat? Citovat
Sagic Odesláno 21. květen 2013 Odesláno 21. květen 2013 Tak kde lítáš, čekám Jinak mně se to občas začne nehorázně sekat a nevím proč. Normálně 40fps a pak z ničeho nic třeba 6fps Vypnu, zapnu hru a zase to jde.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.