Milan11 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 Po proměření kabelu do palivového čerpadla mi občas nejde elektrika.Vyndal jsem palivové relé které jsem dal do stejného auta P.406 kombi rv99,2Lbenzín a a několikrát nastartováno.Tam jsem tedy chybu vyloučil.V pojistkové skřínce v motorové části jsem měřil i kabely do pojistky palivového čerpadla ale i tam to občas nejde.Když se mi rozsvítí zkoušečka při napíchnutí kabele do této pojistky na druhé poloze klíčku tak vždy nastartuji.Stává se i to že se mi zkoušečka na chvilku rozsvítí až když po pokusu o nastartování klíček vracím spět.Prosím na co bych se měl zaměřit?Myslíte že může být problém ve spínací skřínce?Po úspěšném startu auto normálně jezdí ale zas se občas stane že mě začne strašně mrskat ručička otáček a kolikrát auto při jízdě chcípne.Myslím si že v tu chvíli opět přestane jít elektrika do čerpadla.Chtěl jsem se jen zeptat na celý obvod kam vedou kabely s toho to čerpadla a postupně vylučovat.Když auto bylo v servisu tak mechanik říkal že není v pořádku řídící jednotka tak i v tom může být chyba že ?.Za každou radu vám budu moc vděčný,děkuji Citovat
Milan11 Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Tak jsem přeměřil kabely i u spínačky a při pokusu startování vše svítí.Ale ještě jsem našel tohle,snímač otáček motoru je tak?Kabel co vede od něho k konektoru je dejme tomu ok. Citovat
Milan11 Odesláno 1. květen 2013 Autor Odesláno 1. květen 2013 Ale od konektoru připojovacího ke konektoru snímače jsou v kabelu dva drátky (zelený a červený) a jeden drát bez ochrany a s oxidovaný a s polovic přetrhaný a ani jedním nejde při pokusu o start elektrika.Myslíte že může být problém v tom ??Kam dále vede tento kabel,řídící jednotka ??? Citovat
koblih69 Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 To je indukční snímač tam nic nejde Snímač generuje náboj ten se zesílí a přivede na čítač. Kabel by samozřejmě měl být neporušený, dost záleží i na neporušeném stínění. Citovat
Ferry Odesláno 1. květen 2013 Odesláno 1. květen 2013 to zpretrhane je prave to stineni, asi to zas tak tragicky neni, pokud neni prodrena izolace tech dvou zbyvajicich dratu a nekde se to tam nedotyka, pokud by se to zkratovalo na to stineni nebo jinam na kostru, tak pak by to mohlo delat takovyhle nahodny brikule Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.