Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

dodS12 : to máš 1100 km spolu . To máš jednu nádrž max 100€ a povedzme si pravdu po slovensku nabeháš po odborníkoch aj 3 nádrže a opraveného auta sa nedočkáš ;) Poprípade sa skús zo straki007 dohodnúť ked sem tam chodí na slovensko aj ked to uš je trošku mimo mňa :papa

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Nevim.

Chce to zmerit.

Tady to mas jenom tipovani.

straki007 este ma napadlo tu stratu vykonu som pocitil po tom ako mi upevnovali swirl klapku, lebo pred tym nebola uchytena a pohybovala sa mi krizom krazom, ale auto tahalo, pytal som sa na to peugeote a oni tvrdili,ze mi spravne funguje.

Ozaj pisal som ti na konci maja, ohladom tohto problemu ci neprides na Slovensko, alebo rozmyslam, ze niekedy medzi 17.7. a 23.7 si zoberem dovolenku a skocim za tebou aby si mi ten problem vyriesil.

• O 4 týdny později...
Odesláno

dneska som dal vymenit v peugeote novy SWIRL, a nezbadal som ziadny rozdiel, este by som povedal,ze to je o malicko horsie.

sice na 3ke to uz teraz pusta otacky cez 4000 nebol problem ist 4300 ot ale potom 4ka bola uz bieda, zastavila na 150 a nic dal som 5ku velmi velmi pomaly to islo na 170 a este pomalsie to islo na 180 ako keby to malo maximalku a tam auto skoncilo.

Uz neviem co mam robit, auto pred tym tahalo na 4ke 170 a stale islo, a teraz je lenive.

Takze stary SWIRL mam na predaj, ako som ho pozeral vizualne vobec nic mu nie je.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Problem vyriešený,

V sobotu bol u mňa straki007 a týmto by som sa mu chcel poďakovať aj tu na fóre,

Vyriešil môj problém, ani neviem presne čo spravil, poprepajal nejake vzduchovej hadicky a autu vrátil vykon:)

Urobil mi aj softvérový Fap off, už len ho musím vykuchat.

Skoda, že straki nebýva bližšie ku mne, iba k nemu by som chodil do servisu:) v tom čo robí sa vyzná, v peugeote mecehanici by sa od neho mohli učiť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...