twoolf Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 Ahoj, objevil jsem dnes specialitu. Když je motor v tahu, např. táhlý kopec, nebo ho dusím na velký kvalt v malé rychlosti, stačí položit nohu na spojku a lehce sešlápnout. Auto se probere a razantně začne táhnout. Nemám pocit, že bych spojku zapínal natolik, aby začala klouzat. Jak moc velká spojitost je mezi spínačem spojky a motorové jednotky? Citovat
ozzy56 Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 jestliže spojka opravdu nezačne prokluzovat, tak nechápu proč by měl motor razantně přidat na výkonu možná to má souvislost s tempomatem [upravil dne 30/4/13 13:39 od ozzy56] Citovat
Michal.x Odesláno 30. duben 2013 Odesláno 30. duben 2013 mě příde že je ko spínač spojky a jednotka si myslí že je spojka pořád stlačena a jak se dotkne spojky tak spínač sepne tak jak má .... Citovat
twoolf Odesláno 30. duben 2013 Autor Odesláno 30. duben 2013 trochu mě to děsí, je to hodně citelné. Mrknu na ten spínač. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.