Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte, ospravedlnujem sa, ale nenasiel som temu venovanu tomuto problemu\\dotazu :)

Mam P406 sedan, 11/99. chcel by som si nahodit repro do plata.

moje otazky:

1.) je mozne ze kable od radia su uz natianute? ak ano tak kde v kufri hladat?

2.) ak nie su, tak kade , resp ako najlepsie tahat?

VOpred velmi pekne dakujem za odpoved.

[upravil dne 1/5/13 12:12 od Gaborik]

[upravil dne 2/5/13 15:46 od Gaborik]

Odesláno

ja mam stary model a kable tam su pritom som repra ani plato na repra od vyroby nemal ked otvoris kufor tak sa pozri pod plato respektive na ten plech mali by tam byt konektory pri tych kruhovych vyrezoch

[upravil dne 28/4/13 23:46 od krtek 2]

Odesláno

No to som pozeral a nic tam nie je :( To bol aj dovod preco som zalozil toto vlakno, ked som sa nevedel nikde docitat kade tahat, resp kde inde by som to mohol najst.

Guest servisman
Odesláno

měl jsem 406 z roku 10/95 a kabeláž jsem tam měl,jen jsem musel udělat otvory pro repro. Koukni na kraje zda tam nejsou někde schované.

Odesláno

tie konektory by mali byt zapichnute v takych plastovych drziakoch ked vopchas do kufra hlavu a pozries sa smerom hore malo by ich byt pekne vidiet ak tam nevidno nic tak tam asi nebudu popripade vymontuj plato ta kabelaz je vedena prave pod tym platom(medzi platom a plechovov prepazkov kufra)

Odesláno

K samotným repro: Origo se mi vůbec nelíběj. 7x9 jsou velký - nevejdou se do těch origo prolisů v platě. Jsou k mání i menší. Ale nějak blbě se sháněj s nějakou inteligentní mřížkou.

Odesláno

A viete nejake odporucit? cital som tu okolo toho vela, ale vacsinou stare posty..rad by som keby odporucite nejake... neplanujem menit kabelaz v aute a ani zosilovac pradpepodobne nemam... radio nie je original , presny typ mozem hodit neskor ked pridem domov.. resp mozte aj radio odporucit mozno nejake rovno :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...