Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

odhhlučnění .-D

Recommended Posts

Guest zelda93
Odesláno

tak koupený rádio a repro do dveří.... ještě budu kupvat jiný na plato ale to později.... teďko potřebuji poradit jak jednoduše utěsnit tapec na dveřích.... kdyby drnčel celej neřeknu, ale on drnčí jenom v okolí kolíčku na zamikání u okýnka. když se tatm opřu po cestě loktem je to bez drnčení... to samé druhé dveře. jak na to???? nalepit tam molitan nebo něco a znova složit,???

Odesláno

Pokud jen samotný tapec tak stačí nalepit 2-3mm molitan po celé ploše. Nicméně systémovější řešení je pokrytí vlastních plechů dveří asfaltovými tlumícími pláty.

Guest servisman
Odesláno

já bych tam dal ten molitan nebo i mechovku,ale ten molitan bude spíš dostupný .

Guest zelda93
Odesláno

tak co sem koukal, tak přítelknyně otec má jenom tapec na prstředku dveří má kida a jenom ten barevnej kusna prostředku jinak pod okýnkem znovu plech. já mam tapec přes celé dveře a u okýnka drnčí... žekl bych že v té drážce u okýnka, kde je zaháknutý. něcotam prsknu až bude čas a uvidim zatim díky

Guest zelda93
Odesláno

tak jsem objednal 2 militany o rozměrech 1x100x200cm... uvidíme co z toho bude... našel sem i místo kde si to mohu blízko vyzvednout takže apoň bez poštovnýho :-)

Guest servisman
Odesláno

vím o jednom co tam dal folii co se dává pod plovoučku a slouží mu to taky

Guest zelda93
Odesláno

taky mě to napadlo... ale to mi připadá moc tuhý... jestli myslíš to modrý.... zrovna dneska sem se o tom bavil se známym... ten molitan se bude přece jenom llépe zahybat... i když to je jedno.... já tim potřebuju vlastně jenom vyplnit místama vůli mezi tapecírem a zbytkem ddveří to je to co dělá neplechu... protože u okýnka neni zajištěnej dole je přišroubovanej

Guest zelda93
Odesláno

heh... celkem mě dostal plastovej tapec u zadních sedaček... mam 3-dveřko... a tam je izolace... asi 3 sm tlustá opřená o venkovníplech :-D nevim jak se tomu nadává... slisovaný vlákna... no jo hledal sem tam konec kabelů k reprákum který tam nebyly .-D teda ty repráy tam nebyly... nikdy :-D

Guest zelda93
Odesláno

ještě vymyslet... čim to k tomu tapecu přilepim... vzal bych chemopren ale bojim se aby na ten molitan nebyl agresivní tak zkusim nejdřív oboustranou lepící pásku

Odesláno

Přilepit to můžeš chemoprenem, ale musíš ho nanést rovnoměrně a nechat skoro zaschnout ;) Oboustranná lepící páska by asi taky šla, ale příjde mi to dost drahé a nepohodlné vzhledem k členitosti.

Guest zelda93
Odesláno

páska pude na tapec... a na to se vyrovná molitan... pásky se tu najde dost....

Odesláno

dneska se jde na montáž molitanu :-D vnější plechy neřešim... venku je zvuk čistější jak vevnitř plechy nedrnčí :-D

Odesláno

tak montáž u konce... já si říkal, že je někde chyba když mi někdo psal 2-3cm..... a já si to přečet špatně a ono to je v milimetrech... tak sem tam nacpal cenťák a nemohu tam přicvaknout rámeček okolo kličky na tevírání dveří... no nevadí.... nějakvymyslim jak to ztenčit... a nebo uvidim jestli si to trochu sedne.

Odesláno

vždyť to píšu, že sem si to špatně přečet .-)

no jo no stává se... takže buď vymyslim čim to nějak ubrat bo to časm sedne nebo tam dam tenčí... ale našel sem zatim jenom 5mm.... ale podle toho jak to vidim tak by to taky mohlo fungovat .-D

Odesláno

Kdybys to neměl nalepený tak se to velkým, ostrým nožem dá s trochou šikovnosti seříznout. Případně se to dá říznout odporovým drátem - to už je docela přesné, ale nevím jeslti to stojí za tu námahu.

Odesláno

no.... mam to nalepený pouze po obvodu oboustrankou... tak trochu se počítalo že se to bude předělávat... a neni problém to udělat znova... zbylo mi jeden a půl molitanové desky

takže materiálu o tý tlouštce je dost

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...