Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 tak koupený rádio a repro do dveří.... ještě budu kupvat jiný na plato ale to později.... teďko potřebuji poradit jak jednoduše utěsnit tapec na dveřích.... kdyby drnčel celej neřeknu, ale on drnčí jenom v okolí kolíčku na zamikání u okýnka. když se tatm opřu po cestě loktem je to bez drnčení... to samé druhé dveře. jak na to???? nalepit tam molitan nebo něco a znova složit,??? Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Pokud jen samotný tapec tak stačí nalepit 2-3mm molitan po celé ploše. Nicméně systémovější řešení je pokrytí vlastních plechů dveří asfaltovými tlumícími pláty. Citovat
Guest servisman Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 já bych tam dal ten molitan nebo i mechovku,ale ten molitan bude spíš dostupný . Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 tak co sem koukal, tak přítelknyně otec má jenom tapec na prstředku dveří má kida a jenom ten barevnej kusna prostředku jinak pod okýnkem znovu plech. já mam tapec přes celé dveře a u okýnka drnčí... žekl bych že v té drážce u okýnka, kde je zaháknutý. něcotam prsknu až bude čas a uvidim zatim díky Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 tak jsem objednal 2 militany o rozměrech 1x100x200cm... uvidíme co z toho bude... našel sem i místo kde si to mohu blízko vyzvednout takže apoň bez poštovnýho :-) Citovat
Guest servisman Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 vím o jednom co tam dal folii co se dává pod plovoučku a slouží mu to taky Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 taky mě to napadlo... ale to mi připadá moc tuhý... jestli myslíš to modrý.... zrovna dneska sem se o tom bavil se známym... ten molitan se bude přece jenom llépe zahybat... i když to je jedno.... já tim potřebuju vlastně jenom vyplnit místama vůli mezi tapecírem a zbytkem ddveří to je to co dělá neplechu... protože u okýnka neni zajištěnej dole je přišroubovanej Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 heh... celkem mě dostal plastovej tapec u zadních sedaček... mam 3-dveřko... a tam je izolace... asi 3 sm tlustá opřená o venkovníplech :-D nevim jak se tomu nadává... slisovaný vlákna... no jo hledal sem tam konec kabelů k reprákum který tam nebyly .-D teda ty repráy tam nebyly... nikdy :-D Citovat
Šalda Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 To co se dává pod plovoučku je miralon, a jako levný tlumící materiál poslouží dobře:papa Většinou v tl. 2-3-5mm. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 ještě vymyslet... čim to k tomu tapecu přilepim... vzal bych chemopren ale bojim se aby na ten molitan nebyl agresivní tak zkusim nejdřív oboustranou lepící pásku Citovat
koblih69 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 Přilepit to můžeš chemoprenem, ale musíš ho nanést rovnoměrně a nechat skoro zaschnout Oboustranná lepící páska by asi taky šla, ale příjde mi to dost drahé a nepohodlné vzhledem k členitosti. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 28. duben 2013 Odesláno 28. duben 2013 páska pude na tapec... a na to se vyrovná molitan... pásky se tu najde dost.... Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 dneska se jde na montáž molitanu :-D vnější plechy neřešim... venku je zvuk čistější jak vevnitř plechy nedrnčí :-D Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 tak montáž u konce... já si říkal, že je někde chyba když mi někdo psal 2-3cm..... a já si to přečet špatně a ono to je v milimetrech... tak sem tam nacpal cenťák a nemohu tam přicvaknout rámeček okolo kličky na tevírání dveří... no nevadí.... nějakvymyslim jak to ztenčit... a nebo uvidim jestli si to trochu sedne. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 vždyť to píšu, že sem si to špatně přečet .-) no jo no stává se... takže buď vymyslim čim to nějak ubrat bo to časm sedne nebo tam dam tenčí... ale našel sem zatim jenom 5mm.... ale podle toho jak to vidim tak by to taky mohlo fungovat .-D Citovat
koblih69 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 Kdybys to neměl nalepený tak se to velkým, ostrým nožem dá s trochou šikovnosti seříznout. Případně se to dá říznout odporovým drátem - to už je docela přesné, ale nevím jeslti to stojí za tu námahu. Citovat
Guest zelda93 Odesláno 2. květen 2013 Odesláno 2. květen 2013 no.... mam to nalepený pouze po obvodu oboustrankou... tak trochu se počítalo že se to bude předělávat... a neni problém to udělat znova... zbylo mi jeden a půl molitanové desky takže materiálu o tý tlouštce je dost Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.