Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

5. ročník víkendového Slovenského zrazu - lodenica Piešťany 2013

Recommended Posts

Odesláno
a, tričká mali byť iba pre organizátorov ako minulý rok - nikto sa o nich nezmienil že by bol záujem. Minulý rok sa ozvali možno dvaja a preto boli tento rok spomenuté i pre účastníkov

b, aktualizovať prihlasovadlo neviem a s každou maličkosťou niekoho otravovať nechcem

c, toto je diskusia k zrazu a všetko podstatné je v prvom príspevku

d, podstatné informácie a aktuálne zmeny sú tu: http:/peugeotclub.pepanet.sk

e, odkaz na tú stránku mám pod každým príspevkom

f, všade je uvedené že v prípade otázok má každý písať na email - nikto sa na tričká nepýtal

a) Pokud měly být pro organizátory, pak tomu rozumím. Jenže, pokud se tu rozjely objednávky pro účastníky, mohlo to být zveřejněno viditelněji, aby koncová cena byla nižší. :myslim Nicméně pokud nebyl prvotní záměr je poskytnout účastníkům, nemohu nic vyčítat.

b) Trička jsou maličkost? Myslím, že to je vcelku velká památka ze srazu. Jinak platí to, co jsem psal v bodu a).

c) V prvním příspěvku o tričkách nic není ... Jinak platí to, co jsem psal v bodu a).

d,e) Čecháček není zvyklý koukat mimo stránky klubu. Ani odkaz není zmíněn v prvním příspěvky. Jinak promiň, ale co je v podpisu, to řadu lidí nezajímá.

f) Rozumím. Je-li tomu tak, že trička měly být primárně pro organizátory, chápu nutnost si o ně napsat.

Odesláno

Andreww: Já taky, ale ne \"turbovlákna\". Nečetl jsem toto, ani baziho sraz ...

Pastorek: V podstatě jsme se pochopili a záměr nedat to veřejně chápu, jenom prostě budu bez trička, ale on se svět nezboří ;)

Odesláno
...Pastorek: V podstatě jsme se pochopili a záměr nedat to veřejně chápu, jenom prostě budu bez trička, ale on se svět nezboří ;)

Neboooj, budeš mať inú pamiatku. :D

Odesláno
...Pastorek: V podstatě jsme se pochopili a záměr nedat to veřejně chápu, jenom prostě budu bez trička, ale on se svět nezboří ;)

Hlavu jako pátrací balón po vzájemné diskusi? :D

Odesláno
Stanová plachta je opravená, vodka vypitá, ešte dojem segedín (nie je od tety Márgit ) a idem do wellnesska.

POZOR NA TEPLU VODU!!!

Odesláno

Valasku v chrbte? :aut

SORRY musel som :roker

Odesláno

Zdravim vas chalani, necital som si cele vlakno, pretoze nemam cas :(

ale chcel by som sa opytat ci tie peniaze musim poslat na ucet, alebo staci zaplatit na mieste ?? (sory ak to tu uz niekde odznelo)

Odesláno
kluci jenom malý dotaz, není náhodou v Piešťanech vojenské muzeum?

mozeme ist do Noveho Mesta to je muzeum :papa

Robo, a kde tam máš múzeum ...

no volakedajsia vojenska stredna skola teraz je tam vacsia burina ako ja :-) :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...