Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Judes dik za navod.Snimač som pozrel ale ziadna spina trosku prachu .precistil som ho ale bez zmeny.mam objednany novy snimac mal by byt v piatok dam vediet ci sa nieco zmeni.

Odesláno

Automatická klíma sa dá vypnúť aby sa nezopínala pri štarte, stačí vojsť do menu klími na displeji a tam si to navolíš. Potom na displeji ti bude ukazovať namiesto režimu \"AUTO\" režim \"AC OFF\".

post-27076-14109638851453_thumb.jpg

Odesláno

Pri štarte to zostane vo vypnutom stave, myslím tým klímu ale ventilátory v palubke pôjdu a až po stlačení tlačítka \"AUTO\" sa prepne do režimu automatickej klimatizácie (v prípade potreby bude chladiť).

Inak minulý týždeň som sprdol manželku ža rádio si vie zapnúť ale klímu si nezapla a šoférovala v tom teple, čo už žena :D

[upravil dne 22/7/14 23:10 od Judes]

Odesláno

Keď jazdíš v noci a je chladnejšie tak sa ti to ani nezapne (podľa toho aký komfortný stupeň máš navolený a aká je vonku teplota) preto je to automatická klíma aby sa ňou človek nemusel zaoberať a riadi si všetko sama.

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím Vás,

Neviete niekto, ako je to s cistenim a naplnenim klimatizacie pri zlomenej klapke na spolujazdcovej strane?

Je stym problem alebo v pohode mi to zrobia v peugeote?

Za odpoved vopred dakujem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...