Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Koupě vozu - Peugeot 207, 308 - Neverending story je u konce

Recommended Posts

Odesláno

Tak vážení členové,...

...slavnostně vám představuji svého nového mazlíka, jmenuje se FALCO a má krásně sněhově bílý kožíšek, který bude super na údržbu :papa jo a Falco nemá rád mouchy a jiný hmyz, měl to všude po celé tlamě (masce) a ne a ne je sežrat... :D

WP_000261.jpg

A za mým mazlíkem stojí nějaká vínová potvora, tu neznám :D :D

Doplňující info:

- Peugeot 308 SW 1.6 VTi 88kW, rok 2009 a verze Premium

- jsem první majitel v ČR, je to auto z Německa po prvním majiteli

- najeto poctivých 121 500 km, včetně servisní knížky

Něco z výbavy:

- panorama

- aut. dvouzonová klimatizace, klimatizovaná přihrádka

- vyhřívané sedačky, celkově je v autě 7 sedaček, zadní jsou IsoFix

- všechny okna v elektrice, el. sklopná a vyhřívaná zpětná zrcátka

- tonované skla a originál 16\" Peugeot kola

- přední sedačky mají v zadní části dokonce \"stolečky\" a výdech klimatizace jde i do zadní části vozu

- dešťový senzor, senzor na světla.....

Je toho hodně :):aut

Odesláno

no konečne :mrk:mrk:mrk:mrk:mrk pekný je ten tvoj Falco ale predsa má jednu chybu a to si spomenul aj ty je biela a to budeš mať radosť s týmy muchami ale inak je fakt pekná, tak gratulujem a nech velmi dlho a dobre slúží:super:super:super

[upravil dne 20/6/13 22:34 od gedu]

Odesláno

Hodím zmenšenou tu fotku, já ji nevidím, protože mi blbne net a nechce obrázky načítat, tak mi John psal, že je velká... :)

Snad se zítra net + počítač nějak uklidní a bude vše OK..

Odesláno

to John: ještě jednou ti moc děkuji za odvoz, strávil jsi 4 hoďky za volantem :D a díky té objížďce, kde byl vybulený na cestě přívěs nebo co to bylo, jsi tam seděl ještě déle :D měli jsme pech na dopravu, jinak pro ostatní, jeli jsme až někde za Hradec Králové :D asi 20 minut na sever...

Odesláno

Na kolik? Přes rozpočet, nezbylo mi na lepší letní kola a zimní pneu, takže musím šetřit :) ale na ostatní (krmivo, pojistka...) prachy jsou ;) jinak cenu nepovím, to se nesmí ;)

Odesláno

Lukáš : vpohodě doba za volantem byla vpohodě,jsem zvyklej na mnohem delší trasy...a ta objiždka co už,hlavní že jsme se dostali zpět. A ja ti dám vinovou potvoru :D ta potvora ti delala doprovod a hlídala když jsi předjížděl :D

Odesláno

Tak hlídala dobře :D jenže tobě to vždy haluzácky vyšlo... Předjel jsi nějakou pomalou potvoru nebo kamion a já se pak za ním táhl, protože ho nebylo kde předjet :D

Odesláno

Vrátil mi ji, neměl stejně žádného zájemce během rezervace... A měl jsem potvrzení, že je záloha vratná, pokud jim nezpůsobím nějakou škodu. Jako, když přijdou o kšeft ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...