Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

JJ kdyby jsi měl u sebe manuál a přečetl sis že to má pojistku tak bys ušetřil.Taky jsem se divil že startér má pojistku .

Odesláno

nejde o to , ze foter nepoznal manual, ale o to ze ADAC Deutschland pri nezmluvnych zakaznikoch k tebe neposle auto s technikom, ktory sa seriozne snazi pomoct a opravit auto na mieste, ale posle k tebe magora s odtahovkov, ktory auto roztlaca a za to si necha zaplatit 120 eur. Takato je ta dnesna Europa...naposledy som manual od auta studoval ako 12 rocny ked otec doniesol opel kadett 1,7 diesel z nemecka, mal som ho prestudovany aj od zadu, ale terez ma to uz naozaj netankuje....ale vlastne na skodu...

Odesláno

Tak po vymene poistky auto startovalo dva dni a poistka opat odpalena, pocas cesty na dialnici po odstaveni musela byt vymenena dalsia poistka. niekde je nejaky skryty problem.

Odesláno
Asi by nebylo špatné udělat celkovou opravu startéru, hlavně výměnu elmag cívky se spínačem.

su niekde sady na repas? da sa to v domacich podmienkach? lebo podla niektorych videi nie ... mna to tiez caka lebo obcas nechyta

Odesláno

Mam presne ten isty problem na 407 2.0 hdi ale mne co start to poistka puk len pocut jak vysunie pastorok a neroztoci starter zevraj je starter v skrate podla vsetkeho su to asi uhliky

Odesláno

Franto.ke

když vyletí pojistka při každém startu, je chyba ve starteru--takže vymontovat ho a udělat repas (celkovou opravu podle stavu starteru)

Odesláno

a tie sady na repas? moj je bosch 0001 108 183 a sadu na repas som nenasiel ... znicila ho pravdepodobne dvojhmota, vsade je uz kopa hrdzaveho prachu :)

Odesláno

no starer som vybral rozobral vycistil nove uhliky poskladal a vyskusal som ho kym bol este von ide bez problemov zalozily sme ho dnu a roby to iste tuka a neroztoci sa jedine co sme nepozrely je cievka lebo je zalisovana a verim ze problem bude tam , typ mojho startra je VALEO D8R27

[upravil dne 30/4/13 21:54 od Franto.ke]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...