Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tú mám nachystanú včera som to skúsil vymeniť ale tá origo je veľmi tvrdá som sa bál že keď ju vymením tá nová sa mi prúdenim teplej chladiacej kvapaliny roztiahne a bude to tiecť.:myslimTen materiál novej sa mi nezdá a má aj tenšiu stenu .Kde si zohnal ty tú náhadu?Dikes

Odesláno

Nazdar tak som to vyriešil .Pítal som sa na prepadovú hadičku v autorizovanom servise a cena ma dosť zarazila 70.eur. Vybral som sa do obchodu s autodielmi a kúpil hadičku s rovnakým prierezom a len na koncoch vymenil rýchlospojky s tej pôvodnej .Oprava ma vyšla do 3.eur.Práca asi na 5.minút.

Odesláno

Predpokladám že si mal na mysli tú označnú hadičku na obrázku, ak áno tak cena 70€ bola trochu prehnaná.

Cena v SB za tú hadičku je 6,71€ s DPH, keby zaňu pítali 10€ čert to ber ale 70€ :myslim.

post-27076-14109630807183_thumb.jpg

Odesláno

ahoj .Hej je to ona.Tak za tú chceli toľko.Som dosť zvedavý kde sa dá zohnať takáto dokumentácia.No a ty sa dosť vyznáš .Poprosil by som o radu.Môžem?

Odesláno
No a ty sa dosť vyznáš .Poprosil by som o radu.Môžem?

Keď sem dudeš chodiť denne pomali už štyri roky tak aj na teba sa niečo nalepí :D.

A teraz vážne, ak budem vedieť rád pomôžem ;).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...