Johnniko Odesláno 18. duben 2013 Odesláno 18. duben 2013 Neviete kde sa dá zohnať prepadová hadička zo sahary do nádržky chladiča.? Pošlem foto ako to vyzerá keď sa mi polovička vráti s autom. Citovat
Johnniko Odesláno 18. duben 2013 Autor Odesláno 18. duben 2013 tú mám nachystanú včera som to skúsil vymeniť ale tá origo je veľmi tvrdá som sa bál že keď ju vymením tá nová sa mi prúdenim teplej chladiacej kvapaliny roztiahne a bude to tiecť.:myslimTen materiál novej sa mi nezdá a má aj tenšiu stenu .Kde si zohnal ty tú náhadu?Dikes Citovat
Johnniko Odesláno 21. duben 2013 Autor Odesláno 21. duben 2013 Nazdar tak som to vyriešil .Pítal som sa na prepadovú hadičku v autorizovanom servise a cena ma dosť zarazila 70.eur. Vybral som sa do obchodu s autodielmi a kúpil hadičku s rovnakým prierezom a len na koncoch vymenil rýchlospojky s tej pôvodnej .Oprava ma vyšla do 3.eur.Práca asi na 5.minút. Citovat
Judes Odesláno 21. duben 2013 Odesláno 21. duben 2013 Predpokladám že si mal na mysli tú označnú hadičku na obrázku, ak áno tak cena 70€ bola trochu prehnaná. Cena v SB za tú hadičku je 6,71€ s DPH, keby zaňu pítali 10€ čert to ber ale 70€ . Citovat
Johnniko Odesláno 22. duben 2013 Autor Odesláno 22. duben 2013 ahoj .Hej je to ona.Tak za tú chceli toľko.Som dosť zvedavý kde sa dá zohnať takáto dokumentácia.No a ty sa dosť vyznáš .Poprosil by som o radu.Môžem? Citovat
Judes Odesláno 22. duben 2013 Odesláno 22. duben 2013 No a ty sa dosť vyznáš .Poprosil by som o radu.Môžem? Keď sem dudeš chodiť denne pomali už štyri roky tak aj na teba sa niečo nalepí . A teraz vážne, ak budem vedieť rád pomôžem . Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.