Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak me ceka výměna brzdových kotoučí a desek na prední nápravě. Chtěl jsem jít původně do ATE, protože FERODO dost špiní kola a to se mi nelibi. Ještě jsem ale narazil na stránky Auto-francie kde jsou velmi lákavé ceny za díly. Zajímá mě jestli máte někdo zkušenosti s TRW, Remsa a podobnými značkami na tomto eshopu. Případně ještě dotaz, průměr kotouče 247mm a 266mm je rozdíl v tom jestli na autě je bendix a nebo ten druhý system že ?

Guest servisman
Odesláno

větší průměr lépe brzdí,ale pokud máš na autě 247 tak musíš koupit co tam je,nebo jedině předělat,jak to někdo dělá u 406 z 260 na větší asi 283 ,ale pak na větší nejdou disky 14 ,musí býti min 15.

Odesláno

TRW na autě nemám, ale kámoši a brzdí to víc nevím, Remsa twin kit (kotouče a desky) mám na 406 a brzdí to dobře, nepíská a víc zatim neposoudim, mám je chvilku, ted o víkendu sem na druhou 406 dával komplet desky i kotouče Brembo, zatím ok, ceny zkoukni ještě u člena badisak zde na klubu: http://eshop.autorozvody.cz/home/

nebo ještě tady:http://www.autodily-cardo.cz/

[upravil dne 17/4/13 17:56 od Dančák]

Odesláno

trosku mimo, ale vec sa ma takto, chcem vymenit napravu zo xsary na 306, jedna sa mi o to ci mam zobrat celu napravu aj s kotucovymi brzdami ci len cisto napravnicu a na tu by sa nahodili bubnove brzdy, ci sa oplati babrat koli tomu aby clovek usetril nejake peniazky, jasne ze zalezi aj v akom stave budu tie brzdy

Odesláno

takovej mensi dotaz: podle servisboxu mam na aute bud system GIRLING nebo BOSCH, kdyz sundam kolo tak na trmenu vidim LUCAS, otazkou je ... jaky prumer kotouce tam je ? 266mm nebo 247mm ?

Odesláno

Tak když už sundal kolo a četl si na třmenu Lucas tak nejjednodušší je vzít blbý plastový pravítko a změřit to :D

[upravil dne 22/4/13 19:37 od Sagic]

Odesláno

jo presne tyhle desky tam mam, taky si myslim ze tam budou 266.

takze TRW nespinej kola jo ? ja mel Ferodo a uz nikdy vice, to bylo kazdej tejden zapraseny, ted jsem koukal ze na tech eshopech maj brembo za ceny za ktery jsem myslel ze nesezenu ani starline :-D tak o nich uvazuju

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...