Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

pěkný autíčko,až na ty kalhotky na vnitřním zrcátku

Odesláno
Vypadá to super... moc pěkný auto.. co ten pevnej setrvák? Je to rozdíl?

Děkuju :) Jako rozdíl by znát, ale opravdu jen trochu, hlavně ten den se čistilo sání + zaslepoval egr ventil a ještě pár drobností se na autě udělalo, takže to znát nějak bylo :papa ale hlavně už je o starost míň, což je pro mne hlavní ;)

[upravil dne 17/4/13 14:11 od JanMartak]

Odesláno
pěkný autíčko,až na ty kalhotky na vnitřním zrcátku

Neboj...už tam nejsou :) , protože si u nás na vsi stěžovaly babky, že prý je to vulgární :grr:bacha ...ale ty báby maj furt nějakej problém... :D:papa

[upravil dne 17/4/13 13:46 od JanMartak]

Odesláno

Pánové, sháním zadní reproduktory do 406...samozřejmě, že originály...nejlépe kdyby někdo prodával komplet repro JBL do 406, ale nyní potřebuji hlavně ty zadní... neprodáváte tedy někdo? :mrk případně za kolik (do zpráv), nebo jestli o někom kdo prodává nevíte??? :myslim

Díky moc :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Koukni se na Sbazar nebo tak, ja tam našel a docela slušny a hrajou fajnově :) Kdybych našel odkaz na toho frajera tk ti to sem pošlu měl jich nějak víc..

Odesláno

Feelly, díky moc, podívám se tam :papa

Nejžhavější novinka...před pár minutami mi konečně přišel nový intercooler, takže mám radost a nespočetně krát lepší náladu (mám svaťák - furt se učím...koho by to bavilo že...) :mrk

post-46116-14109631114339_thumb.jpg

Odesláno

Peugeot_22: Díky, hele teoreticky by měl, vše jsem už promyslel, tak snad to vyjde :D ...ale teď moc času na auto bohužel nemám :( ...musím se hodně učit na \"matuřiťu\" - konkrétně už na ústní a o víkend musím na brigádu, aby bylo na naftu atd. :D

Odesláno

Takže opět dobrá zpráva...trubky konečně přijdou v pondělí, jen silikonová kolena a spojky se někde zasekly - už 5. týden čekám a nic, furt mi chodí sms, že mají nějaký problém s dopravou...Díky Česká Pošto, už jsem to mohl mít dávno hotové :grr

Odesláno

Takže ty už máš IC?Já ho mám taky doma,ale zatím nic víc,bo mi to finance nedovolily.... Až budou peníze,tak se to pohne... :) Snad ti to bude fungovat,tak jak potřebuješ...

Odesláno

Hele finance jsou i pro mne velký problém - chodím jen na brigádu, abych stíhal se školou, takže si dokážu představit, jaký to je :papa

Co bude největší sranda, tak kompletace, to bude opravdu oříšek, ještě jsem neviděl žádnou 406 s jiným intercoolerem, nežli s originálním, takže ani nemám nějaký vzor, podle kterého to udělat :o Na 206 a 306 je toho všude \"hafec\".

Hodně štěstí :papa

Odesláno

Tak zase ty už tam máš natáhlé trubky z toho origo IC,takže si myslím,že zas tak hrozné to nebude... Já,když tam žádné trubky k IC nemám,tak to bude sranda,hlavně se dostat k turbu... Ale věřím,že ani u tebe to nebude úplně jednoduché...

Odesláno

Tak to jsem zvědavej jak to pojede s novým IC, jinak když tak vidím jak všichni maturujou tak z toho normalně mam strach, ve škole nam z toho dělaj hrozný horory, naštěstí mam ještě čas ale i tak.. :D

Tak ať uspěšně složíš dospělou zkoušku. :)

Jo a co ty repro díval ses?

Odesláno

Dík, snad složím...hele matika byla v cajku, jen didaktický test z čj byl spíše dějepis, který jsme měli naposledy v prváku + nikdo na něj nechodil :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Podle mne to pojede tak jako na mých videích, protože třeba ty videa 50 - 120 byly natáčeny v zimě - to mi auto skoro vůbec nehulilo, za to teď, jak je teplo, tak je to horší...jede to hůř :fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk:fnuk

Možná to pojede i líp... - kéž by :mrk

Každopádně mě hodně štve, že na TDIčka seženeš vše poměrně i za dobrý prachy, ale jak mile řekneš, že máš HDI, tak tě skoro každý úpravce kopne do pr.... jediný člověk, kterému věřím je Vector, který se tomu prý už bohužel nevěnuje, páč nemá čas. Je to škoda, moc rád bych si od něj nechal upravit software řídící jednotky, fakt věřím tomu, že on by to dokázal udělat dle mých představ...já mám upraven software firmou TDIchip a můžu říct, že to jsou \"vemena\" chtěl jsem po něm aby mi to upravil na určité parametry, ale prostě nemám TDI, tak to odflákl, neposlechl a výsledek - zklamání. A furt mi cpal do palice nějaký pos***** TDI... sem mu řek: Vypadám snad na to, že chci nějaký TéDéíčko? :D No prostě sháním někoho, kdo se toho nebojí a ví co si může a nemůže dovolit, což je právě Vector. Ale fakt to vypadá, že mám smůlu... :(

Repro...koukal, ale nenašel. :grr

[upravil dne 10/5/13 19:46 od JanMartak]

Odesláno

Složíš :D

Jo dneska nas ve třídě bylo 8 a byla to samá holka, ještě že jsem taky zatáh kluci se na to všichni vysrali :D :D

Určitě to pojede líp..

Koncern .. Jako TDi sou dobrý motory, ale sere mě že na ně je pravě jak řikaš vše dobře dostupny a na HDi které jsou taky dobré sice ne tak závodní jako TDi :D Ale tak, proč na ně nemít taky díly, motor jako každej jinej..

Jo pravě těch lidi bude hrozně málo, protože je láka mít auto které si jednoduše upraví a hlavně budou mít Němce přece...

Ja se večer juknu taky a kdyžtak ti pošlu odkazy ,)

Odesláno

Díky moc za pomoc :papa

HDI je samo o sobě dobrý, ale jen RHY, RHZ a RHS... ty jsou dle mě nejlepší... sportovní, víš HDI má jednu šílenou nevýhodu... pomalou ECU...reakce na plyn působí líným dojmem oproti TDI, ale ve výsledku to jede stejně. ;)

Odesláno

Tak asi to bude tím, ja jen že když jsem se svez v 2.0 TDi 103 kw (Passat) tak se mi to zdálo že to fakt táhne jak svině..

A pak jsem jel ve 407 2.2 Hdi Bi-turbo a takovej pocit sem zrovna neměl... I když taky jela to jo, ale prostě nevim... Ta vybušnost tam chybí hodně :)

Odesláno

Stačí se podívat na graf. Zatím co TDI má kopanec v minimálním rozsahu otáček. Tak HDI táhne plynule aniž by sis toho všimul - přeloženo: to nejobdivovanější na TDI je v reálu ten největší průšvih.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...