Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Pokuta od MP

Recommended Posts

Guest Raubiri
Odesláno

Tak mě dnes čekalo nemilé překvapení, výzva k podání vysvětlení na autě, špatné parkování. Parkoval jsem půlkou auta v pěší zoně.

Neví někdo kolik by to mohlo stát?:roll

Odesláno

Pak napis jak to dopadlo, nedavno jsem mel za steracem listek a vyhodil jsem ho. Snad nic neprijde postou jeste ...

Odesláno
Pak napis jak to dopadlo, nedavno jsem mel za steracem listek a vyhodil jsem ho. Snad nic neprijde postou jeste ...

no po novele zakona nejspis prijde, ted uz mas objektivni zodpovednost jako majitel auta, takze muze prijit rovnou platebni rozkaz

Odesláno

A tim myslis tu lednovou novelu nebo kdy to bylo ? To se mam asi na co tesit :grr

Odesláno

tak tak, vztahuje se to na prekroceni rychlosti zaznamenane automatickymi radary (tedy usekovky a pevny radary v bednach) a na parkovani

Odesláno

Hmm prima no uz to vidim jak budu okolo Argentinsky priste krouzit jak kokot jen abych nasel misto bez modry zony (a volny) az zase ve sportovce bude nejaky zapas :blicismajlik

Guest servisman
Odesláno

jj už jsem i zaslechl že tam jeden šel a byl bez papíru a to jsem s ním dva dny před pokecal a říkal že má jen 4 body.Tak mu to tam asi sečetli a auto má v garáži a nemá kdo s tím bude jezdit..Koukal na to jak divý a nenadělal nic.

Odesláno

tak to jeste jde, a dali ti to teda za parkovani, ne za vjezd do pesi zony ? za vjezd uz by to bylo myslim s jednim bodem

Odesláno

Takže hoši ty milenky a kamarády z Číny, Vietnamu, Afriky atd. si může nechat, tak akorát na chvástání v hospodě, protože pokud se správnímu orgánu nepodaří vyrozumnět tu osobu kterou jste uvedli z té nějaké vzdálené země, tak se vrací zpět k Vám a zodpovědnost je na Vás. Teď je otázka jestli nebudou správní orgány tak zahlceny, že nebudou stíhat vše projednat.

Guest Raubiri
Odesláno

dali mi to za parkování, bylo to na andělu, viz obrázek, co parkuje ta stříbrná toyota, tak jsem stál půlkou auta na pěší zóně.googlemaps

tak za dvě kila mi nestojí se na nic vymlouvat, natož se pak táhnout ještě někam na správní řízení nebo spoléhat na to že to neprojednají.

Bych do tý doby nespal :D

Guest Raubiri
Odesláno

jo, jo. dvě kila jsou dobrý. i adekvátní přestupku bych řekl :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...