Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Vie mi niekto dať číslo na importéra Peugeot slovensko, lebo ho nedokážem nikde náisť. Najlepšie rovno na generálenho riaditeľa. (www, neuvádza, tlf. zoznam ukáže len odtahovu službu, kde sa stále vyhovárajú ale informácie nedokážu poskytnúť, dokonca ani číslo na importéra nevedeli. )

Odesláno

Mám čislo -

02/ 53 483223

Skús zavolať ale nejako nezdvihajú... Volal som tam ohladom jedneho mailu a zdvihli ma až na 10 krat a ešte mi podali aj zlu informaciu...

Zdvihne ti to pravdepodobne nejaká žena...

Kebyže nezdvihaju toto čislo tak sem hodim ešte jedno len ho musím najisť :)

Odesláno

veď práve o to ide, telefóny buď nezdvíhajú, alebo keď aj tak to zdvihne nekompetentný, čo na nič nedokáže odpovedať, na @ reagujú tak vo frekvencii, asi raz za mesiac. Aj to len také všeliake \"žvásti\", ako si vážia zákazníka, ale na otázky neodpovedia. Preto keby mi niekto vedel dať kontakt na generálénho riaditeľa, rád by som sa s ní porozprával, ako vlastne komunikujú so zákazníkom.

Odesláno

Reklamácia, na záručnú opravu. Zrejme v tejto oblasti veľmi neradi komunikujú. Už som to kdesi písal, auto mám ešte v záruke, a odišli tyčky stabilizátora. Z peugeotu som sa dozvedel, že tie spadajú pod záručnú opravu, ale bohu žiaľ P ZA ma jednoducho odmietol vôbec prijať na opravu, a P PP, napriek sľubom, že mi to vymenia, pri návšteve servisu mi to odmietli vrámci záruky vymeniť. Keďže som nechcel chodiť s rozbitým autom, tak som si opravu musel zacvakať. Na sťažnosť importér mi tvrdil, že som neabsolvoval záručnú prehliadku, takže preto mi odmietli záručnú opravu v Poprade. Naposledy som im písal pred vyše mesiacom, kde som im predložil preberací protokol z opravy v servise v PP, kde bol uvedený stav km 47 501km, a kópiu servisky kde nasledujúca servisná prehliadka mala byť pri 47 970km. Takže servis v Poprade klamal. Odvtedy sa mi jednoducho neozvali, a nikde sa nemôžem dovolať, resp ak áno, tak sa fakticky sa nič nedozviem, dokonca mi tvrdili, že pán Lašák, ktotrý mi naposledy odpovedal na @ že u nich taký človek nepracuje, a ani nepracoval!!. Takže jednoducho nekominikujú, a bohu žiaľ musím konštatovať, že v Peugeote slovensko je zákazník vždy až na poslednom mieste.

Odesláno

tu nejde o Peugeot Slovensko, ale o samotnych ludi, ktori tam pracuju.

Politika kvality taketo spravanie nedovoluje. Peugeot za to nemoze.

Ja len aby sa terminologia pouzivala spravne.

Inak drzim palec.

http://www.autoadresar.eu/peugeot-slovakia-s-r-o

tu mas tiez cislo, pripadne napis list s odvolanim sa na zakon o pristupe k informaciam.

do 30 musia odpisat. popis celu situaciu a ziadaj konkretnu odpoved na konkretnu otazku.

nechaj si potvrdit ci si mal zarucnu prehliadku alebo nie.

Odesláno

Marcel vďaka za odpoveď. Ved práve o tých ľudí ide v Peugeote. Píšeš, že do 30 dní musia odpovedať, a teraz keď neodpovedia čo sa deje nič, čo môžem robiť, keď na konkrétnu otázku odpovedia blábolmi , ako im záleži na zákaznikoch.... Konkretna otázka bola, či musí záručný servis prijať zákzníka na záručnu opravu? odpoveď áno. Žiadal som zdôvodniť, prečo keď som sa chcel prihlásiť na opravu v servise v Poprade,(zaslal som @, kde to riaditeľ píše) riaditeľ mi odpísal, že si mám auto dať opraviť tam, kde som ho kúpil. Na to som sa konkrétne pýtal, ako to môže spraviť servis mi dva roky jednoducho neodpovedal napriek viacerým urgenciam, takže asi tak.

Odesláno

NEWS:

Dnes som od Peugeot-u obdrzal 3 vstupenky na Autosalon do Bratislavy

a Info:

Idem do GRAZ-u do fabriky Magna Steyr 6.5 a 7.5 2013 :D

Pondelok:

Predstavenie Magna Steyr v Grazi

prehliadka RCZ production - Photoshooting povoleny :D

Obed v kantine

testovanie RCZ priamo v arealy Magny - Photoshooting povoleny

ubytovanie

Navsteva Graz-u s anglickym sprievodcom

welcome drink vecera navsteva vecerneho GRAZ-u :)

Utorok:

Photoshooting v centre mesta s RCZ

Obed Photoshooting RCZ navrat

//\"Je to akcia vybranych slovenskych novinarov, s ktorymi pojde nas FB insider\" - cize JA :D

IM VERY HAPPY :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Zdravim Vas :)

Takze, v Piatok som bol na Autosalone v Bratislave, samozrejme v tricku Peugeot-club.com a s priveskom Peugeot :)

Stretol som sa tam s Marketing project magager-kou s ktorou sme sa tam porozpravali trocha o znacke Peugeot :)

samozrejme rozpravali sme sa aj o Peugeot-clube, ze by sa organizoval neaky oficialny zraz CZ&SK kde by prisli aj oni, a doniesli by neake novinky na skusobne jazdy... ale to sme len tak spomenuli okrajovo...

Zapojil som sa do pol rocneho projektu kde budem skusat rozne auta a pisat o nich nieco ako \"recenzie\" ale nebude to nikde verejne publikovane aby z toho nebol zrazu velky BOOOM... budeme spomenuty na fotkach len ako fanusikovia znacky...

Ako prva bude navsteva Graz-u 6. a 7.5 a podla toho ako som to pochopil, v BA dostanem RCZ-ko a odtial ideme 12-ti do GRAZ-u s RCZ-tkami...

// Je to neuveritelne pre mna, este stale tomu neverim, je to moj splneny sen... Ale este stale z toho mam taky blby pocit...

P.S: Drzte mi palce ;)

Odesláno

Importér na veľký zraz čo býva v Piešťanoch chodí a nosí aj autá na predvádzanie jazdenie, no ti si sa zatiaľ nezúčastnil zrazov.

Aj tak ti držím palce.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...