KoZLiK Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Posledni dobou pozoruju ze moje pegina moc netahne jak driv..... Sem ji testoval a 130 na 5 po rovince a ma co delat..... chudera.Vymenil jsem vsechny filtry, nafta je tez OK,ale je ro porad stejny.Nevite cim by to mohlo byt?? ze by uz motor pomalinku sel do kytek... tlaky sem nemeril,nakrouceno ma uz ma neco pres 340000km. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddie Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Co bys nechtěl, to je vlastnost Záleží na stavu všeho, nejde to říct obecně. Jaké máš trysky, kdy to naposledy někdo seřizoval, nepřibržďují ti brzdy? A milión dalších věcí - vč. toho, že motor už je skutečně utahanej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlp Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 mne moja P205 tiez ide max 130, iba ak je dolekopec tak sa rozbehne trocha viac....ale dako ani neskumam preco to tak je, aspon nedostavam pokutu za rychlost.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slanskym Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 No já mám taky 1.8 peugeotka a jede mi taky tak těch 130, víc jsem radši neskoušel, ale je pravda že jsme jeli v autě tři lidi, možná kdybych tam seděl sám, tak bych se dostal k těm 140, ale proč tak trápit motor, přeci už je jenom v pořádných otáčkách v téhle rychlosti a ty dnešní silnice, je to o hubu. Jinak jak píše oddie, může za tím být spousta věcí proč netáhne. U mě to třeba ze začátku dělaly brzdy, neustále trošku přibrždovali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Pokud ti pred tim tahla normalne tak zkus ty veci co psal Oddie. Me to napr delaly ty brzdy, to ze pribrzdujou poznas lehce protoze se ti budou vic hrat kolo/kola Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 no já sem měl taky 205 1.8D a jela bez problému 160, je fakt že neměla 340000, ono taky dos záleží i na teplotě vzduchu a vlhkosti když na to příjde tak prostě když je zima jede lépe. taky určitě bude záležet i na naftě, pneu, atd. hodně věcí jak psal oddie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Emiš Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 140-150 by podle me jet mela neni to jeji idealni rychlost ale zvlada to . Mel jsem ve svoji 205 dva motory oba meli kolem 300 tkm a zvladaly to. Kamosova 205 jezdila poho kolem 160ti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KoZLiK Posted July 30, 2005 Author Share Posted July 30, 2005 Původně zaslal: oddie Co bys nechtěl, to je vlastnost Záleží na stavu všeho, nejde to říct obecně. Jaké máš trysky, kdy to naposledy někdo seřizoval, nepřibržďují ti brzdy? A milión dalších věcí - vč. toho, že motor už je skutečně utahanej. Uz je to v pohode... Byla to jen vypadla sponka co je na bovdenu od plynu u cerpadla a tim padem sem jel jen na pul plynu..... ted uz to jezdi jak pred tim... po rovnice 150 z kopce i 170.... Dik vsem za rady. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mk405 Posted July 31, 2005 Share Posted July 31, 2005 tak to je pohodová závada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts