Guest jaris13 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Ahoj poslední dobou jsem si všimnul,že na spodní části zadního nárazníku mám pekne zakouříno:) Nikdy jsem si toho nevšimnul,nebo to začlo delat až ted! Přitom při sešlápnutí na podlahu žádný kouř nepozoruji. Jen když auto stojí venku přez noc a je chladneji,tak po prvním startu lehce zakouří a pak už nic. Jak jste na tom s lvíčkama????? Citovat
koblih69 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Ahoj poslední dobou jsem si všimnul,že na spodní části zadního nárazníku mám pekne zakouříno:) Nikdy jsem si toho nevšimnul,nebo to začlo delat až ted! Přitom při sešlápnutí na podlahu žádný kouř nepozoruji. Jen když auto stojí venku přez noc a je chladneji,tak po prvním startu lehce zakouří a pak už nic. Jak jste na tom s lvíčkama?? Panečku to je překvapení co? Citovat
Guest jaris13 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 No to je teda překvapení když to delá až ted a auto mám cca rok!!!!! Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 po ránu když je auto studený a je skoro na nule,tak zakouří asi každý a po zahřátí už jen nic :myslim [upravil dne 6.4.2013 11:03 od vendelinek] Citovat
Guest jaris13 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 To asi jo doufám:) Jen mne zaráží ten okouření nárazník nikdy před tím jsem si toho nevšimnul. Až bude tepleji skusím omejt a uvidí se za jak dlouho to zčerná. Citovat
vendelinek Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 tak prodluž koncovku a nárazník bude čistej,nebo konec uhni k zemi:D Citovat
Guest jaris13 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Nechám to tak jak to je:papa Jen bych ješte rád odpojil egr nevíš o nejak přesném návodu přímo na tento motor? 79kw!!! Našel jsem tady na foru hodne,ale na jiné motory:) Citovat
olda Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Se uvolňují saze,co jsou usazený ve výfuku,když mu naložíš,tak se saze utrhnou a kouří,udělej fap on a už se to dít nebude :o Citovat
Guest jaris13 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Je dost možné že to bude tím fap off:) Citovat
Guest jaris13 Odesláno 6. duben 2013 Odesláno 6. duben 2013 Ale má také určite nejaké mouchy:) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.