Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jak vám vykuřuje?

Recommended Posts

Guest jaris13
Odesláno

Ahoj poslední dobou jsem si všimnul,že na spodní části zadního nárazníku mám pekne zakouříno:) Nikdy jsem si toho nevšimnul,nebo to začlo delat až ted! Přitom při sešlápnutí na podlahu žádný kouř nepozoruji. Jen když auto stojí venku přez noc a je chladneji,tak po prvním startu lehce zakouří a pak už nic. Jak jste na tom s lvíčkama?????:papa

Odesláno
Ahoj poslední dobou jsem si všimnul,že na spodní části zadního nárazníku mám pekne zakouříno:) Nikdy jsem si toho nevšimnul,nebo to začlo delat až ted! Přitom při sešlápnutí na podlahu žádný kouř nepozoruji. Jen když auto stojí venku přez noc a je chladneji,tak po prvním startu lehce zakouří a pak už nic. Jak jste na tom s lvíčkama??:papa

Panečku to je překvapení co?

Guest jaris13
Odesláno

No to je teda překvapení když to delá až ted a auto mám cca rok!!!!!

Odesláno

po ránu když je auto studený a je skoro na nule,tak zakouří asi každý a po zahřátí už jen nic :D:myslim

[upravil dne 6.4.2013 11:03 od vendelinek]

Guest jaris13
Odesláno

To asi jo doufám:) Jen mne zaráží ten okouření nárazník nikdy před tím jsem si toho nevšimnul. Až bude tepleji skusím omejt a uvidí se za jak dlouho to zčerná.:papa

Guest jaris13
Odesláno

Nechám to tak jak to je:papa Jen bych ješte rád odpojil egr nevíš o nejak přesném návodu přímo na tento motor? 79kw!!! Našel jsem tady na foru hodne,ale na jiné motory:)

Odesláno

Se uvolňují saze,co jsou usazený ve výfuku,když mu naložíš,tak se saze utrhnou a kouří,udělej fap on a už se to dít nebude :D:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...