Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@somira - to co si nasel je snimac opotrebeni brzdovych desticek - nic co by zpusobovalo jakekoliv chybove hlaseni
napada me jestli mas ABS/ESP jednotku dobre ukostrenou ??
me se to kdysi stalo pri montazi LED denniho sviceni - do prvniho zabrzdeni se vse tvarilo v pohode pak to byl boj - naskocila barevna hudba vsech kontrolek v aute :P

Odesláno

To může mít více příčin. Např. snímač otáček na některém kole, brzdový spínač, snímač úhlu volantu, jednotka ESP apod. V každém případě to chce diagnostiku a pak se uvidí.

• O 2 měsíce později...
  • O 3 měsíce později...
Odesláno
V 5. 4. 2013 at 10:34, Midloch.lbc napsal:

Zdravim,

po nastartovani a ujeti nekolika km se mi rozsviti oranzova kontrolka a zahlasi porucha ESP/ASR.

Kdyz zastavim, znovu nastartuji tak zhasne a rozsviti se zase po case....

Myslite, ze je to cidlo? Divny je, ze mi to dela od doby, kdy mi menili spojku na aute. Jo a jeste nemam rovne volant, cekam na prezuti na letni a potom zajedu na geometri, ale to s tim asi nema nic spolecneho ze....

Děkuji za rady..

ahoj jaj mam ten istý problém po výmene oleje s filtrami... peugeot 508sw 2,0 hdi

už som  aj kontroloval štekre či su dobre zapojene okolo pel. filtra ale vsetko ok

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...